Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Pazi kad sam igrao demo prvog dela, i SP a i neki MP sam igrao, da li je to bilo u sklopu demoa, ili sam imao betu, ne secam se, ali meni je sve to ostalo u glavi da je WW II :D Bas mi nije legla igra, onaj krem kolorit i ostalo.. Ali sad gledam ovaj drugi deo, helikopteri, specijalne jedinice, prigusivaci, zezanje :)

Kao sto rekoh, sve to je imao i prvi deo :p :p

Secam se da sam morao da trcim pet minuta dok ne stignem negde gde je akcija :)

Ali ovo me je odusevilo

[YOUTUBE]8XLeps3q-zg[/YOUTUBE]

^^ au koj rat...
deluje zaista zanimljivo.
videcu shta cu igrati dal cod6 ili ovo...

Ako neko ima beta key visak , slobodno nek posalje na pm :D

takođe ko ima beta ključ viška da se javi:d

Ima li ova igra iole fizike ? Ili je ko MW ?

Odlicna zvucna pozadina kao i zvukovi oruzja, pogotovo ispaljivanje rakete @ 1:02... :)
Sad primetih i dva razlicita zvuka snajpera, znaci extra...

Odlicna zvucna pozadina kao i zvukovi oruzja, pogotovo ispaljivanje rakete @ 1:02... :)
Sad primetih i dva razlicita zvuka snajpera, znaci extra...

To me je bas iznenadilo, fantasticno zvuce oruzja.. a i odlicno se krecu igraci.

Pa sam osecaj kad helikopter prelece preko vas te tera da se sagnes i potrazis zaklon sto pre....
Ili dok vozis tenk a motor bruji iza tebe... (sve ovo vazi za 5.1)
Zvuk se menja cim promenis iz prvog u trece lice voznju...
Takodje igra ima fiziku slicnu KZ2, tako da osecas tezinu dok se kreces....
I kao sto sam pretpostavljao, u dvojci je samo doradjena grafika i squad-ovi (kao u KZ2, toga nije bilo u kecu)....

Poslao sam nekoliko beta - invite . Imam jos 5 - 6 , ali bice najverovatnije rezervisani .

Onima kojima sam poslao , kada bude pocela beta , te kodove morate iskoristi na US Playstation Store ,a BETU kasnije mozete igrati i na vasem drugom accountu .

Beta pocinje 19.11.2009 , a verovatno ce ranije moci da se skine BETA (cuo sam da postoji verovatnoca da to ''ranije'' vec bude sutra . . . )

/\ hvala, ostavio sam im poruku za kod !

Poslednja izmena:
Imam jos jedan slobodan kod .

Ko se prvi javi na PM .

:wave:

Posalji mene! :d

Da li je izasla beta na US, probao neko?

Trebala bi, ali je bilo sumova da ce biti dostupna i ranije za download :d

Kod bi trebalo da dobiju najpre oni koji su dosta igrali prethodni deo. To bi bilo najlogičnije

19.11. ...jos uvek nista na US psn...

Vrh Dno