Kako misliš da igraš igru, a da je ne kupiš?
Nije valjda da na GeForce NOW možeš da igraš i igre koje ne poseduješ?
Ma uzmeš play pro i probaš, tako sam ja. Uzeću je definitivno kad mi istekne ovih mesec dana, fina razbibriga. Jesam noob al se ne sekiram 😁
Ovo sam i ja uradio, najbolja varijanta da probas igru, jos dobijes pored toga i drug naslove za igranje, ja sam tako probao i FC26Ma uzmeš play pro i probaš, tako sam ja. Uzeću je definitivno kad mi istekne ovih mesec dana, fina razbibriga. Jesam noob al se ne sekiram 😁
Ovo je zanimljivo stvarno. Nema dovljno razlike da opravda toliko puta vecu zahtevnost.BF3 sys req:
Graphics card: 512 MB RAMCPU: 2 GHZ DUAL CORE
RAM: 2 GB
File size: 20 GB![]()
BF6 izgleda kao da je izašo 4, a ne 14 godina posle trojke. Sa vremenom mi trojka izgleda sve impresivnije.
Meni je BF3 proradio kako treba tek sa 7970 GHz edition, sa 4870 X2 i 6970 nisam bio zadovoljan, tako da minimalni i realni zahtevi nisu baš isto. Takođe CPU, tek je prodisala na i7 @ 4500 MHz... sa 16 Gb DDR...BF3 sys req:
Graphics card: 512 MB RAM CPU: 2 GHZ DUAL CORERAM: 2 GB
File size: 20 GB![]()
BF6 izgleda kao da je izašo 4, a ne 14 godina posle trojke. Sa vremenom mi trojka izgleda sve impresivnije.
meni je odvratno prebrzo, sve ubrzano, ko da im je neko uspricao bi-turbo punjenje u guzicuNekako je sve prebrzo majku mu, ne vidiš ko te odakle roka xD
meni je odvratno prebrzo, sve ubrzano, ko da im je neko uspricao bi-turbo punjenje u guzicu
Sinoc sam se vratio jedno 2 sata na BF1, ja imam uitsak da ta igra izgleda 3 puta lepse od ove, i generalno, posle BF1 ni ne igra mi se 6 (nisam kupio, drugar koji je razocaran igrom mi dao nalog, pa malo isprobavam) plus sto BF1 radi u 4K sve na ultra zakucana na 144fps, leti sve
Meni je odlicna. Pucanje jurnjava opusteno za mozak hahaKakva je igra, jel vredi 70 eur? Uzivao sam u BF3 pre dosta godina, BF4 igrao nesto malo, onako.. ovo ostalo posle nisam ni probao![]()
Pisali su ljudi na prethodnim stranama, uplatiš EA Play Pro mesec dana i probaš.Kakva je igra, jel vredi 70 eur? Uzivao sam u BF3 pre dosta godina, BF4 igrao nesto malo, onako.. ovo ostalo posle nisam ni probao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari