Šta je novo?

Battlefield 6

Nema sanse da bude na popustu ako je igraju pola milijarde ljudi. Bolje uzimaj sada i uzivaj.

Ma uzmeš play pro i probaš, tako sam ja. Uzeću je definitivno kad mi istekne ovih mesec dana, fina razbibriga. Jesam noob al se ne sekiram 😁

Ma uzmeš play pro i probaš, tako sam ja. Uzeću je definitivno kad mi istekne ovih mesec dana, fina razbibriga. Jesam noob al se ne sekiram 😁

Možda se pretplatim i igram koliko igram pa otkažem pretplatu pa se opet pretplatim i tako u krug. Ne drži me svaka igra dugo, tj mesecima, vremenom se zasitim pa pauziram.

Onda mesec dana uzmi 16 evra i cepaj, tako je vecina nas, samo ne zaboravi da ce ti se automatski obnoviti posle mesec dana i skinuti lova. Kupis i odmah cancel pretplatu

Ovo sam i ja uradio, najbolja varijanta da probas igru, jos dobijes pored toga i drug naslove za igranje, ja sam tako probao i FC26

Smanjuju broj tiketa na konkvestu, po par statina u zavisnosti od mape.
Navodno cesto se partije zavrse sa time limitom. Meni se jos nije dogodilo.
Stvarni razlog, tiktok generacija nema zivce da provede 20 minuta na jednoj mapi.

Realno jeste neki vid mazohizama, ali je impresivno da je moguće igrati igru a ne samo pokrenuti i gledati slideshow na RX 570 4GB (da da 4GB verzija).

BF3 sys req:

Graphics card: 512 MB RAM
galochka.svg
CPU: 2 GHZ DUAL CORE
galochka.svg
RAM: 2 GB
galochka.svg
File size: 20 GB

BF6 izgleda kao da je izašo 4, a ne 14 godina posle trojke. Sa vremenom mi trojka izgleda sve impresivnije.

Pazario sam igru pre par dana.Prvo cu da zavrsim kampanju da me uvede malo u MP,a onda da vidimo jel cemu.Igram vec duze vreme BF 2042,pa cu malo da kombinujem kad mi mape dojade na jednoj,da igram drugu..

BF3 sys req:

Graphics card: 512 MB RAM CPU: 2 GHZ DUAL CORE
galochka.svg
RAM: 2 GB
galochka.svg
File size: 20 GB

BF6 izgleda kao da je izašo 4, a ne 14 godina posle trojke. Sa vremenom mi trojka izgleda sve impresivnije.
Meni je BF3 proradio kako treba tek sa 7970 GHz edition, sa 4870 X2 i 6970 nisam bio zadovoljan, tako da minimalni i realni zahtevi nisu baš isto. Takođe CPU, tek je prodisala na i7 @ 4500 MHz... sa 16 Gb DDR...

Provalio sam da imam i Battlefield 3 na nalogu za EA, to je nalog gmail koji mi je jako star i dalje aktivan kao glavni i ja sam zaboravio da mi Battlefield 3 bio vezan, pored BF3 imam još neke igrice.

Juče sam na Battlefield 6 igrao 3 mape, conquest mod, tri pobede, onako nub k/d ratio ali za prve partije, nije loše.

Videću i ostale modove, u conqest modu ne znaš ko odakle tuče po tebi i dobra je jurnjava :D

Potrebno mi navikavanje jer odavno nisam igrao pucačinu iz prvog lica.

Nekako je sve prebrzo majku mu, ne vidiš ko te odakle roka xD
meni je odvratno prebrzo, sve ubrzano, ko da im je neko uspricao bi-turbo punjenje u guzicu
Sinoc sam se vratio jedno 2 sata na BF1, ja imam uitsak da ta igra izgleda 3 puta lepse od ove, i generalno, posle BF1 ni ne igra mi se 6 (nisam kupio, drugar koji je razocaran igrom mi dao nalog, pa malo isprobavam) plus sto BF1 radi u 4K sve na ultra zakucana na 144fps, leti sve

meni je odvratno prebrzo, sve ubrzano, ko da im je neko uspricao bi-turbo punjenje u guzicu
Sinoc sam se vratio jedno 2 sata na BF1, ja imam uitsak da ta igra izgleda 3 puta lepse od ove, i generalno, posle BF1 ni ne igra mi se 6 (nisam kupio, drugar koji je razocaran igrom mi dao nalog, pa malo isprobavam) plus sto BF1 radi u 4K sve na ultra zakucana na 144fps, leti sve

Pa dobro,uvek ce biti onih kojima se bas svidja ,i manje/ne svidja.Meni je legla top ,i imam i ja pat zamerki,ali generalno ne bih preterano menjao.

Leti i Bf6 i preko toga,sa ultra podesavanjima na 4k.Eto da potvrdim iz prve ruke.

Kakva je igra, jel vredi 70 eur? Uzivao sam u BF3 pre dosta godina, BF4 igrao nesto malo, onako.. ovo ostalo posle nisam ni probao :D

Kakva je igra, jel vredi 70 eur? Uzivao sam u BF3 pre dosta godina, BF4 igrao nesto malo, onako.. ovo ostalo posle nisam ni probao :D
Meni je odlicna. Pucanje jurnjava opusteno za mozak haha
Juce sam oborio sve detalje sem Mesh quality i iskljucio fsr. U 2k igra mi nije prelazila vise od 7gb vrama. Tako da ko ima gpu od 8gb igra lagano ima da radi.

Pisali su ljudi na prethodnim stranama, uplatiš EA Play Pro mesec dana i probaš.

Ja ću danas da oborim malo podešavanja pa vidim kako će ići, pre toga možda uzmem kako mi meri fps sa trenutnim postavkama,

Jedno zapažanje, na nekim mapama je baš teško uočiti neprijatelja jer im se tekstura objekata uklopi sa odećom. :D

BF naslovima generalno brzo pada cena, tako da koga ne vuce previse,moze da saceka.

Tesko da ce posle ovolikog hajpa da padne cena tek tako.Preuzimaju tek primat.

Mada ,i da je vise od 70eur , za ulozenih xxx sati ,definitvno se isplati.
Ali definitvno ,posle 15ak sati ,za pravi dozivljaj obavezno ekipica.Podseca na prime dane Warzone-a pa cak i CS-a kad smo se LAN okupljali da bi igrali svi zajedno.

Evo da da podelim neki utisak posle igranja par sati MP danas.Kampanju sam zavrsio cisto kao neki test i uvod u MP da se zagrejem.Sve u svemu meni igra lezi,mnogo vise nego BF2042.S obzirom da sam igrao sve BF igre od BFBC2,pa na ovamo sasvim mi je okej.Volim taj brzopotezni gejm.Sto se optmizikacije tice,za sada radi bas bas dobro.Kampanja nije secnula,a odigrao sam je na prosecnih 85fps na overkil detaljima,tako reci sve nagruvano do gore,MP takodje radi odlicno.Vidi se da igra maltretira CPU,ali licno ja nisam osetio bilo kakav pad fluidnosti.Radi odlicno.Videcemo posle.Za sata mi se svidja gejm :D .

Presuda pala, deinstalirana igrica. Ne paše mi. Ne znam što, od samog menija pa na dalje, sve nekako fensi.

Evo sada instaliram battlefield 3, valjda ću naći neki server. Nekako mi on mnogo više realniji.

Vrh Dno