Šta je novo?

Battlefield 4

Ma nista, samo zaledi i izbaci me iz igre sa porukom da je prestala raditi...

probaj drugi drajver tj vise njih za tu gtx780

skinuo sam ovaj patch od 850mb ali kad ocu da pokrenem nocnu mapu kaze da skinem dlc, nije mi jasno...

Moras "kupiti" DLC (Night Operations) na Origin store (samo dodas DLC u korpu i checkout). Ne dolazi sa zakrpom.

Samo zavod ? Nema više mapa ?

Ljudi ja sad imam problem. Do juce je sve radilo super. Instalirao 15.7 AMD drajvere, kad ulazi u mapu secka, secka zvuk, secka ono u gornjem desnom uglu sto ocitava. Udjem u mapu secka, i to bas secka, tipa 15 fps-a. Reinstaliram drajvere, opet isto. Vratim malopre na stare 15.5 koje sam koristio, opet isto. Tek iz drugog ili cak treceg pokusaja ocita lepo i ne secka, s tim sto se povremeno pojavi fps drop od dve sekunde( to je bilo i pre). Sta moze biti problem, da nije nesto do mantle-a?

Da dodam, na ulasku u mapu, sa desne strane ekrana pojavi se narandzasti pravougaonik sa uzvikom unutra a iznad neki krug koji ocitava, nesto slicno kao na youtube videima. Stoji jedno 10ak sekundi i nestane.

Novi net indikatori sa desne strane:

735bb91f404b73b10c4b2539f997c3ee.jpg

Moras "kupiti" DLC (Night Operations) na Origin store (samo dodas DLC u korpu i checkout). Ne dolazi sa zakrpom.

Kod mene ista situacija, samo sto meni pokazuje da u korpi imam i obican BF4 za 19.99e, a ja igru vec imam kupljenu i kad kliknem checkout zajedno sa Night Operations trazi mi da platim opet igru....
EDIT: Obrisao iz korpe BF4 (ne znam ni zasto je bio tu), i opet kliknuo na Night Operations i sad download-uje to. :)

Poslednja izmena:
Zna li neko zasto se oovi indikatori cesto? Low fps i ping. Ping nemam, ali low fps (~10) uglavnom da. Kao sto rekoh iz drugog treceg pokusaja tek radi kako treba. Neki put uspe i iz prvog. Konfiguracija iz potpisa, Mantle. Zna li neko sta moze biti uzrok?

Šta dodje u ovom battlepacku ?

"CONGRATULATIONS, BF4 PLAYERS! YOU’VE RECEIVED A GOLD BATTLEPACK (SITTING IN YOUR INVENTORY) FOR GETTING 50,000,002 KILLS IN THE BATTLEFEST 50M ASSAULT RIFLE KILLS COMMUNITY MISSION. OPEN IT UP AND SEE WHAT YOU GOT!"

Ja ih imam preko 70 koji nisu otvoreni. Mrsko mi traziti.. ili svako dobije nesto random..

Mislio sam da nisu ubacili onu djunglu obzirom da ovo malo mapa sto se vrti u krug po serverima opasno smara.

Nisu jos,ali dzungla moze da se igra u CTE.I mogu ti reci da je odlicna mapa.A naravno,jos se ceka i Dragon Valley,stara mapa koja vise nije u CTE,ali je bila pre par meseci.Ne znam zasto ih ne izbacuju,bile bi pravo osvezenje za BF4.

To sad' da se moze igrati je relativno jer nema nikoga. Prvi server je 25/64, drugi 8/64 itd.. tako je otkako su pustili CTE program osim mozda prvog dana.

Zaboravio sam na dragon valley ali bi bilo dobro da ubace koju mapi vise. Evo kontam da li da skidam BF3 jer me ovo pravo smorilo. Mada je BF3 hax fest.

Kad smo vec kod toga, ja nisam dobio taj battlepack iako mi pise da ga otvorim.. Drugo, sta je CTE?

Jel se meni cini ili su izbacili editovanje tikratea ? Ono network settings: low, med, high, auto. Ne mogu nikako da nadjem.

I drugo, da li su ikada ubacili opciju da se kupola tenka ne okrece kada se okrece "tijelo" ? To je bilo u CTE ali ne znam da li su ubacili u igru.

Ja sam sinoc probao na 60 herca,i tesko se igra,mnogo je ruberbendinga.Svi se zale.

Sad vidim:

Warning
This test won't go smooth. The current servers can't handle 4x64 players (1 physical servers runs 4 game servers).
This is a test to identify the limits. On CTE, 4x64 players @ 60Hz worked good. But when we switched to 120Hz the game was not playable anymore.

Poslednja izmena:
Juce mi neki najmun hakovao nalog na Origin, jedva sam danas povratio acc.
Sreca pa sam reagovao na vreme kada mi je stigao mail da mi je promenjen mail.
Danas na live chat sa ea podrskom sam sve sredio.
Svima preporucujem ako ne koristite Login Verification da to urade kako ne bi imalo problema kao ja.

I ja sam prosao kroz to, ali, pre jedno dve godine. Meni su igre, tada prebacene na nalog, jednog clana, sa ovog foruma, koji mi je pomogao. Nakon toga sam prebacio na moj, novi nalog.
Inace, posto sam izbrisao karticu, kao nacin placanja, vise ne mogu da je dodam. PayPal se nesto, izgleda ne mirise sa mnom, i originom, tako da ne mogu nista vise da uzmem sa origina.
Slucaj, kao kod Glena

Kako si igre prebacio na drugi nalog?

Pa, lik, koji mi je pomogao je prebacio igre na njegov nalog, posto ja, u tom trenutku, nisam imao drugi mail, sem, tog hakovanog. Nakon, jedno 5,6 meseci sam kontaktirao Origin, objasnio situaciju, dokazao da sam to ja, i moje igre, i oni su prebacili, na taj novi mail.

Vrh Dno