Miskonius Cime se ti hvatas po analizi statistike i kopas po mom profilu, vidim ja koliko je sati. Sto nisi prije pitao da ti linkam da me odma ppljunes kao bosanca na nacionalnoj osnovi da ne idem u dkiskusiju.
A sto ti bale ne bih pogledao profil i video tu velicinu koja nikad u Bf3 nije "ovnana"?
Btw, prvi put cujem za Bosance kao naciju. Koliko znam u Bosni ima Srba, Hrvata i Bosnjaka
-Ali da ti odgovorim za izlazak iz partije (by the way na kojoj je planeti 31 % epski manje od 38% ..al hajd): ne znam od kada igras ali BF3 od bete ima veliki problem sa čiterima i u takvim situacijama se samo izlazilo iz servera.
-Drugi slucaj su djeca koja bi uzlela tenk u svojoj bazi i pucala po vozilima i da sebio ne skracujem vzivot, izlazio sam.
-Trece su situacije kada battlelog nije priikazivao koliko je ostalo tiketa i koliko MCOM-a zivih pa se znalo potrositi dosta vremena ulazeci i izlazeci po serverima
trazeci server koji je tek startao dok tu opciju nisu uveli.
-I trece su konstantni ulasci i izlasci na naš server kada bi imao prokon.
Tako da mene iskreno licno cudi da taj broj nije veci. Ali ti koji pametujes imas gotovo isti procenat izlazaka kao i ja i mene majstore prozivas. Epic.
Prozivam te jer mnogo ser*s!
I drugi su imali te iste probleme, mnogo vise puta nego ti pa opet im je quits jedva veci od 10%.
Brojke ne lazu, ti izmisljaj sta hoces, samo sam sebe vise zakopavas
I sto se zastavica tice, imas uništenih 28 MCOM-a, kod mene je 169 sto mozda govori da sam vise igrao RUSH od tebe. A imas nekih 200h vise od mene obzirom da se ulupalo dosta sati: udji na svoj serve i ostavi tako da se napuni.
Svestan si valjda da kad bih tako radio (i da imam svoj server) da bi mi se score per minute barem prepolovio?
Ali nevermind, prica ti se vrti u krug a kada bi citao svoje postove rekao bi ono sto i ja. Vozila nisu OP ali postoje igraci koji samo njih igraju i onda je te igrace tesko skinuti dok je vecina igraca prasinari koji ne lete i onda imas sklilera koji je ulupao preko 500h u jet i ovna tvoj tim. Skill se ne balansira za tvoju informaciju i to se zove "bolji igrac", ne OP vozilo.
Logika ti stvarno ubija na mesto.
Ne mozes da da stavljas kopneno vozilo u isti rang sa vazdusnim. Kopneno vozilo svako moze da skine dok air realnu pretnju ima od air-a iz drugog tima. A taj drugi tim su po pravilu Rusi kojima su Air vozila slabija or Americkih.
Da li ovo tvoj mozak moze da shvati?
Iste stvari se desavaju i sa tenkom i sa LAV-om. Pogotovo na aftermath i B2K mapama.
Ovo je vec zalosno, nemas argumente pa izmisljas gluposti.
Ti ces coveku koji je u vrhu sa BTR ubistvima da pricas nesto o LAV vozilima?
Mene su letjelice ovnale kada bi tim bio sa noobovima, u suprotnom ne. Vrlo jednostavno. A ti kukaj i nemoj igrati. Sta da ti kazem.
Pa sta bi na kraju jel si "ovnovan" ili nisi "ovnovan"?
Ja znam gdje je mojih 38% izlazaka zavrsilo, a mislim da znam gdje je i tvojih 31%.
Znamo i mi nista se ne sekiraj
Obzirom da se tema izlizala, I'm out. Whatever.. a ti igraj TDM i kada se bojiš ptica.
Posto delimo savete, ja ti kazem da si to trebao mnogo ranije da uradis.
P.S. A gdje si ti na caspian serverima i firestom, khargu ? Ni ja tebe nisam nikada vidio, sumnjiv si mi. Obzirom da te i to interesuje, kada me vidis da bacam grudve na metrou pored tebe, nemoj se uzbudjivati. Nisam ja. Origin profil se prodaje. Prije bih sebi mudao odsjekao nego se grudvao.
Pa da, Caspian + Oman + Karkand -> Metro
Logika, bato!