Šta je novo?

Battlefield 4

Ehehehe, bajni timski igraci conquesta, kojima statistika nije bitna ni sto ih pownuju jer oni su tu da pomognu timu, sto quitujete u 38% partija? Tetki da odnesete lek? :D
Msm, ako vec niste sreli tako ozbiljne squadove o kojima se prica, sto se javljate za rec? Ta taktika koju promovisete a praktikujete je protiv nekih nubova nije merodavna za ozbiljnu diskusiju.

***, bas nemas srece. Kad su krenule licne prozivke na moj racun tad nisi bio tu da das svoj "pravedni" sud, pa mogao si i sad da preskocis,ali kad si vec tu, onda idi u isti kos sa ostalima i trpi. Mrzim elitizam u svakom obliku, posebno u jadnim verzijama tipa "conquest je sustina, vi tdm paljevine niste pravi bf igraci" jer je to duboko jadno. I shodno tome, moram da pokazem prezir i podsmeh adekvatno. Ali uvek imas opciju da ne citas temu ili da me stavis na ignore ;)

Poslednja izmena:
Elem,da. Svadja je otisla predaleko,a i rekao sam sto sam imo da kazem - po malo u nihilistickom duhu do duse, tako da se vise po tom pitanju necu oglasavati cak ni ako budem pomenut. Svako nek igra kako hoce,meni to za razliku od drugih ne smeta. Dens flor je vas

Miskonius Cime se ti hvatas po analizi statistike i kopas po mom profilu, vidim ja koliko je sati. ai i dalje nema veze sa glavnim problemom - kobajagi OP vozilima. Sto nisi prije pitao da ti linkam da me odma ppljunes kao bosanca na nacionalnoj osnovi da ne idem u dkiskusiju.

-Ali da ti odgovorim za izlazak iz partije (by the way na kojoj je planeti 31 % epski manje od 38% ..al hajd): ne znam od kada igras ali BF3 od bete ima veliki problem sa čiterima i u takvim situacijama se samo izlazilo iz servera.
-Drugi slucaj su djeca koja bi uzlela tenk u svojoj bazi i pucala po timskim spawn vozilima i da sebi ne skracujem vzivot, izlazio sam.
-Trece su situacije kada battlelog nije priikazivao koliko je ostalo tiketa i koliko MCOM-a zivih pa se znalo potrositi dosta vremena ulazeci i izlazeci po serverima trazeci server koji je tek startao dok tu opciju nisu uveli.
-I četvrto su konstantni ulasci i izlasci na naš server kada bi imao prokon.

Tako da mene iskreno licno cudi da taj broj nije veci. Ali ti koji pametujes imas gotovo isti procenat izlazaka kao i ja i mene majstore prozivas. Epic.

I sto se zastavica tice, imas uništenih 28 MCOM-a, kod mene je 169 sto mozda govori da sam vise igrao RUSH od tebe. A imas nekih 200h vise od mene obzirom da se ulupalo dosta sati: udji na svoj serve i ostavi tako da se napuni.

Ali nevermind, prica ti se vrti u krug a kada bi citao svoje postove rekao bi ono sto i ja. Vozila nisu OP ali postoje igraci koji samo njih igraju i onda je te igrace tesko skinuti dok je vecina igraca prasinari koji ne lete i onda imas sklilera koji je ulupao preko 500h u jet i ovna tvoj tim. Skill se ne balansira za tvoju informaciju i to se zove "bolji igrac", ne OP vozilo. Iste stvari se desavaju i sa tenkom i sa LAV-om. Pogotovo na aftermath i B2K mapama. Rekao sam ti, nadji corleone battlefield 3 gameplay sa tenkom i da si sa njim igrao, pricoa bi isto i o tenkovima. isti su slucajevi i sa lavom i sa tenkom i sa jetom i sa helikopterom.

Mene su letjelice ovnale kada bi tim bio sa noobovima, u suprotnom ne. Vrlo jednostavno. A ti kukaj i nemoj igrati. Sta da ti kazem. Ja znam gdje je mojih 38% izlazaka zavrsilo, a mislim da znam gdje je i tvojih 31%.

Obzirom da se tema izlizala, I'm out. Whatever.. a ti igraj TDM kada se bojiš ptica.

P.S. A gdje si ti na caspian serverima i firestom, khargu ? Ni ja tebe nisam nikada vidio, sumnjiv si mi. Obzirom da te i to interesuje, kada me vidis da bacam grudve na metrou pored tebe, nemoj se uzbudjivati. Nisam ja. Origin profil se prodaje. Prije bih sebi mudao odsjekao nego se grudvao. A BF era je za mene zqavrsena ako ne izbace nesto epksi.

Poslednja izmena:
Miskonius Cime se ti hvatas po analizi statistike i kopas po mom profilu, vidim ja koliko je sati. Sto nisi prije pitao da ti linkam da me odma ppljunes kao bosanca na nacionalnoj osnovi da ne idem u dkiskusiju.

A sto ti bale ne bih pogledao profil i video tu velicinu koja nikad u Bf3 nije "ovnana"?

Btw, prvi put cujem za Bosance kao naciju. Koliko znam u Bosni ima Srba, Hrvata i Bosnjaka

-Ali da ti odgovorim za izlazak iz partije (by the way na kojoj je planeti 31 % epski manje od 38% ..al hajd): ne znam od kada igras ali BF3 od bete ima veliki problem sa čiterima i u takvim situacijama se samo izlazilo iz servera.
-Drugi slucaj su djeca koja bi uzlela tenk u svojoj bazi i pucala po vozilima i da sebio ne skracujem vzivot, izlazio sam.
-Trece su situacije kada battlelog nije priikazivao koliko je ostalo tiketa i koliko MCOM-a zivih pa se znalo potrositi dosta vremena ulazeci i izlazeci po serverima
trazeci server koji je tek startao dok tu opciju nisu uveli.
-I trece su konstantni ulasci i izlasci na naš server kada bi imao prokon.
Tako da mene iskreno licno cudi da taj broj nije veci. Ali ti koji pametujes imas gotovo isti procenat izlazaka kao i ja i mene majstore prozivas. Epic.

Prozivam te jer mnogo ser*s!
I drugi su imali te iste probleme, mnogo vise puta nego ti pa opet im je quits jedva veci od 10%.
Brojke ne lazu, ti izmisljaj sta hoces, samo sam sebe vise zakopavas

I sto se zastavica tice, imas uništenih 28 MCOM-a, kod mene je 169 sto mozda govori da sam vise igrao RUSH od tebe. A imas nekih 200h vise od mene obzirom da se ulupalo dosta sati: udji na svoj serve i ostavi tako da se napuni.
Svestan si valjda da kad bih tako radio (i da imam svoj server) da bi mi se score per minute barem prepolovio?

Ali nevermind, prica ti se vrti u krug a kada bi citao svoje postove rekao bi ono sto i ja. Vozila nisu OP ali postoje igraci koji samo njih igraju i onda je te igrace tesko skinuti dok je vecina igraca prasinari koji ne lete i onda imas sklilera koji je ulupao preko 500h u jet i ovna tvoj tim. Skill se ne balansira za tvoju informaciju i to se zove "bolji igrac", ne OP vozilo.

Logika ti stvarno ubija na mesto.
Ne mozes da da stavljas kopneno vozilo u isti rang sa vazdusnim. Kopneno vozilo svako moze da skine dok air realnu pretnju ima od air-a iz drugog tima. A taj drugi tim su po pravilu Rusi kojima su Air vozila slabija or Americkih.
Da li ovo tvoj mozak moze da shvati?

Iste stvari se desavaju i sa tenkom i sa LAV-om. Pogotovo na aftermath i B2K mapama.

Ovo je vec zalosno, nemas argumente pa izmisljas gluposti.
Ti ces coveku koji je u vrhu sa BTR ubistvima da pricas nesto o LAV vozilima?

Mene su letjelice ovnale kada bi tim bio sa noobovima, u suprotnom ne. Vrlo jednostavno. A ti kukaj i nemoj igrati. Sta da ti kazem.

Pa sta bi na kraju jel si "ovnovan" ili nisi "ovnovan"?
Ja znam gdje je mojih 38% izlazaka zavrsilo, a mislim da znam gdje je i tvojih 31%.

Znamo i mi nista se ne sekiraj

Obzirom da se tema izlizala, I'm out. Whatever.. a ti igraj TDM i kada se bojiš ptica.
Posto delimo savete, ja ti kazem da si to trebao mnogo ranije da uradis.

P.S. A gdje si ti na caspian serverima i firestom, khargu ? Ni ja tebe nisam nikada vidio, sumnjiv si mi. Obzirom da te i to interesuje, kada me vidis da bacam grudve na metrou pored tebe, nemoj se uzbudjivati. Nisam ja. Origin profil se prodaje. Prije bih sebi mudao odsjekao nego se grudvao.

Pa da, Caspian + Oman + Karkand -> Metro
Logika, bato!

Poslednja izmena:
A racuna li se u ovaj Quits i kad te izbaci iz igre sa npr. "bf3.exe has stopped" responding porukom?

Racuna se, jer te server ne vidi na kraju. Ako u battlelogu imas record da si igrao tu partiju (onaj grafik) a nisi je zavrsio, bice ti uracunato kao quits

Ne racuna se samo ako server padne jer se tada podatci ne posalju na main server pa se nista i ne registruje. Ostalo, svaka "prijava" na server i izlazak prije kraja partije se racuna kao napustanje servera i izgubljena partija. Uz sve one probleme u startu trebao je broj biti i veci. Naravno da ne moras biti rage quiter. To je samo statistika koliko si partija docekao do kraja. Nista vise.

bf4.exe has stopped working Pa **bem im mater onu nesposobnu vise! Pocrkali dabogda! Udjem u ovo smece poslije xx dana da se izduvam malo i eto sta me doceka! Smradovi nesposobni!

Da li se jos nekome desava posle prolecnog apdejta da mu se pred kraj runde igra zamrzne? Samo stoji slika i moram da iz task managera zatvorim igru, nema nikakve error poruke a u Battlelogu pise Transitioning. Desilo mi se dva puta i to oba na Pearl Market, conquest. Kada sam igrao Golmud, Lancang dam nisam imao taj problem. Takodje ni pre nedelju dana nije bilo problema, evo sada prvi put i to na istoj mapi. Igra me registruje kao da sam izasao pre kraja runde.

Poceo sam posle duzeg vremena ponovo da igram BF4. Desava mi se skoro u svakoj drugoj partiji da posle nekih 15tak mina slika samo zamrzne i onda se 2,3x pomeri veoma usporeno i zacrni ekran. Komotno mogu izaci na alt+tab ali battlelog prijavljuje da sam izgubio konekciju sa serverom. U tasku igra stoji jos neko vremen da radi i zatim prijavi non responded. Ovog problema se ranije ne secam, zadnji put sam igrao pre pola god pa sam tada i prestao aktivnije da igram tj. onda kada su stigle zadnje misije. Nikada pre nisam imao ovakav problem.

Pitao bi gde moze da se nadje neka komperacija za grafiku od ultra do low. Posto bi nesto smanjio da dobijem vise fps-a, trenutno je na ultra sto lepo ide kada je 32 igraca dok sa 64 nije tako. Aliasing gledam da mi stoji na maks zbog ostrine u daljini, na low je terenska dekoracija ovo ostalo nisam siguran ali ne bi da previse ubedacim grafiku.

Jel imas najnovije drivere za grafu?Probaj da "repair" igru,mozda pomogne.A za to graficko podesavanje,probaj sam,spustaj po malo pa ces videti kako izgleda.

Da, zadnji su drajveri.
Nisam igrao zadnjih 6,7 meseci sto znaci da sam tek malo odigrao zadnju ekspanziju ali sam preskocio naredne velike patch-eve. Ugasio sam neke opcije za net koje se nalazi u advanced opcijama pa cu videti... Toga se ne secam da je ranije bilo tj. bilo je nesto ali su menjali.

U ova dva posta sam nasao lepo objasnjeno sta je za sta:
http://forum.symthic.com/battlefiel...88-graphics-settings-and-how-they-affect-fps/
http://www.hardocp.com/article/2013...deo_card_performance_iq_review/3#.VdSBVplriUl

Post Process Quality, Effects Quality sam smanjio malo i dekoracija terena na low, dobio preglednost, smanjio sarenost i povecao fps na visok nivo.

Inace o ovoj greski pricam
Connection to the server has been lost. Please check your internet connection or try again later.
i dalje mi se desava problem i za sada nisam nasao resenje na guglu...

Nisam nikada otvarao portove za BF4. Od kada ovo mora da se radi?

Moj drug ima slican problem cesto ga diskonektuje. Inace, mnogo mu sporo ucitava igru jer ima 4gb rama, ucitavanje mape traje i do 5-6 minuta.

A sto se mene tice ja imam par pitanja. Igra je automatski namestena na high, stavio sam AAx2, rezolucija je 1440x900. Igra konstanto prikazuje preko 75 fps-a s tim sto se desava da mi odredjene scene ne rade na 75 i vise fps-a iako merac (BF-ov, drawfps) kaze da rade. Bude po mojoj proceni nekih 50-55fps-a jedno 10ak sekundi i tek onda skoci fps i bude preko 75 kao sto merac pokazuje.Igram na Direct X, Mantle nisam ni probao, ne znam ima li svrhe na intel procesoru.
Drugo pitanje, ne znam kako i odakle sam dobio gomilu battlepackova, i kako da uzmem ono sto je u njima, ali ima ih bas dosta. Sta je svrha toga? Prvo sam mislio da ustvari ne dobijasm nista iz njih, ali sam video da imam 3 xp booster-a koje mogu da koristim a koje sam dobio u battlepackovima.
Hvala.

Pa kad ih otvoriš, dobijaš ono što je u njima. Pod uslovom da imaš naoružanje za te dodatke.

Imas battlepackove koje dobijas progresijom kroz cinove i imas battlepackove koje dobijas kada predjes odredjeni broj ubistava sa nekim oruzijem. Otvaranjem prvih battlepackova dobijas dodatke za sva oruzija, xp bustove, elemente amblema itd. Dakle mozes dobiti i neki attachment za oruzije koje jos nisi koristio. Proveri na loadout stranici, vidi neko otkljucano oruzije a koje nisi do sada koristio, vrlo verovatno vec imas neki attachment za njega.

Drugi tip battlepackova pocinjes da dobijas kada otkljucas sve attachmente koji zemlja proizvodjac ima za to oruzije. Na primer, za M416 neces moci da otkljucas Kobru ili Coyote nisan jer je M416 americka puska a ova dva nisana su ruski i kineski. Jedini nacin da dobijes ova dva nisana je preko battlepackova. Dakle, kada predjes 160 ubistava sa tim oruzijem dobijas battlepackove. Problem je sto je sadrzaj battlepackova nasumican pa ne postoji nikakva garancija kada ces dobiti ono sto te interesuje (a generalno gledano jedino sto bi trebalo da te interesuje su nisani jer su sve ostalo samo kozmeticke promene koje nikako ne uticu na igru).

Imas battlepackove koje dobijas progresijom kroz cinove i imas battlepackove koje dobijas kada predjes odredjeni broj ubistava sa nekim oruzijem. Otvaranjem prvih battlepackova dobijas dodatke za sva oruzija, xp bustove, elemente amblema itd. Dakle mozes dobiti i neki attachment za oruzije koje jos nisi koristio. Proveri na loadout stranici, vidi neko otkljucano oruzije a koje nisi do sada koristio, vrlo verovatno vec imas neki attachment za njega.

Drugi tip battlepackova pocinjes da dobijas kada otkljucas sve attachmente koji zemlja proizvodjac ima za to oruzije. Na primer, za M416 neces moci da otkljucas Kobru ili Coyote nisan jer je M416 americka puska a ova dva nisana su ruski i kineski. Jedini nacin da dobijes ova dva nisana je preko battlepackova. Dakle, kada predjes 160 ubistava sa tim oruzijem dobijas battlepackove. Problem je sto je sadrzaj battlepackova nasumican pa ne postoji nikakva garancija kada ces dobiti ono sto te interesuje (a generalno gledano jedino sto bi trebalo da te interesuje su nisani jer su sve ostalo samo kozmeticke promene koje nikako ne uticu na igru).

Aham, to sam i primetio. A ako nisane dobijam battlepackovima, vise ne postoji kao u trojci, odredjen broj kilova ili score-a za JEDAN nisan, ili heavy barrel ili slicno? Dobija se po 2,3 u bpacku?
Inace, misleci da je mantle samo za amd procesore, igrao sam na directxu, onda sam saznao da nije, fps je skocio ludacki :) Sa 70 do 100+.

Isto je. Dobices battle pack za X oruzje kad njim ubijes X protivnika. I kad ga raspakujes, bice addovi za to oruzje. Dakle, maltene isto.

"Battlefield has stopped working" opet!!!! Kud udjoh u ovo smece, propali dabogda!...

Koja ti je grafa, koji sistem? Meni se to nije desilo nijednom od zadnjeg veceg updejta. Pre toga, redovna pojava :)

Na Win 7 sam, ostalo pise pod "Moja masina". Ma ovo nije normalno ***! Kakvi su imbecili pravili ovu igru ja ne vjerujem! Upalim ovo njesra malo da se ispucam, igram nekih 40ak min i svaki put pred kraj runde me izbaci i svaki put imam odlican skor i odlicno sam odigrao, nevjerovatno!
Ma nema tu...od onog momenta kad ih je ono ZLO EA kupilo otisli su u tri lijepe, postali su zombi robovi i to glupi zombi robovi i zelim im bolnu propast.

Vrh Dno