Šta je novo?

Battlefield 4

Al ga pretera...

Ima par fantasticnih mapa,od 26 koliko ih trenutno ima,nije moguce da ti se bas ni jedna ne svidja?To za hitreg,ne znam sta da ti kazem,meni ko izadje na nisan-pada!Isto kao i u BF2 i BC2 i BF3,nekad davno CoD itd.Ono,ako ti ne mozes da ubijes nikog,pa se vadis na hit reg,nije u redu.Kao i za vozila-"osakacena u odnosu na BF3"Kako to mislis?Ja na primer,kad udjem u tenk,desava mi se da u partiji poginem mozda dva-tri puta.I pored toliko lock-on oruzja,aviona,helikoptera!Kako?Pa treba znati koristiti kontra mere,prirodne zaklone,a i koristiti liniju odbrane,ne ulaziti sam mnogo duboko u ne branjenu teritoriju.Drugim recima treba znati igrati ovu igru!

Trolovi-izvolte!

Evo ti link do mog naloga pa mi kazi opet da ne znam da igram ovu igru
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Miskonius/

Jedibna mapa koju sam eto koliko-toliko igrao je Guilin Peaks, ali to je Infantry mapa dok ove ostale su cisto smece.
Za hit reg smo i ja i Glen pisali ko zna koliko puta prelistaj nekoliko poslednjih strana.
Vozila su oskacena zato sto protiv pesadije naoruzane Law-vima nemas sanse, IFV je poputno ****** protiv pesadije (sto mu je primarna uloga, btw) ali protiv tenka je smesno.
Damage i splash damage koja su vozila pravila u bf3 je bar duplo smanjen u Bf4 a da ne privam o ogranicenju municije za ground vehicles, sto je iditiotizam bez presedana.
U Bf3 ako veoma znas dobro da igras sa IFV, tenka mozes da skines bez vecih problema dok je ovde to smejurija.
Da ne spominjem ona govanca zvana slam itd

Al ga pretera...

Ima par fantasticnih mapa,od 26 koliko ih trenutno ima,nije moguce da ti se bas ni jedna ne svidja?To za hitreg,ne znam sta da ti kazem,meni ko izadje na nisan-pada!Isto kao i u BF2 i BC2 i BF3,nekad davno CoD itd.Ono,ako ti ne mozes da ubijes nikog,pa se vadis na hit reg,nije u redu.Kao i za vozila-"osakacena u odnosu na BF3"Kako to mislis?Ja na primer,kad udjem u tenk,desava mi se da u partiji poginem mozda dva-tri puta.I pored toliko lock-on oruzja,aviona,helikoptera!Kako?Pa treba znati koristiti kontra mere,prirodne zaklone,a i koristiti liniju odbrane,ne ulaziti sam mnogo duboko u ne branjenu teritoriju.Drugim recima treba znati igrati ovu igru!

Trolovi-izvolte!

Cemu opet sa prozivkama i vredjanjem cim neko ne deli isto misljenje kao ti? Jel su te banovali sa 24/7 knife only servera pa si dosao ovde druge da vredjas i ucis sta je zapravo BF?

Stvarno mi nije jasno kako ovaj raspad sistema od igre, može tako pasionirano da brani. Ja sam da kažemo fan serijala, igrao sam ga od prvog. I ovo je neverovatno šta su sebi dozvolili.

Miskonius@
Brate imas samo 150 sati u igri,a od toga ubedljivo najvise "service-star" imas kao komandir!Bas si kompetentan za razgovor.

Serbian@
Prozivke i vredjanje-ovo nije bilo ni blizu toga.Mislim da si jednom davno rekao da se neces vise "uplitati" kad ja pricam.I opet si to uradio...Ili si se osetio prozvanim sa mojom zadnjom recenicom u postu?

Dark@
Mogu da branim kad imam sta da branim.

Battlefield 4 je teska smejurija,dobro sam se uverio opet za ovih 7 dana dzabe sto ima,posto posle jednog nekako(ni sam nzk kako)napravio da lepo i bezi poruke HAS STOPPED WORKING radi na Windows 8.1.Dobro je sto se nisam zaleteo i uzeo,nastavljam da pikam 3 i bad company 2 koje su pojam za ovo.

Miskonius@
Brate imas samo 150 sati u igri,a od toga ubedljivo najvise "service-star" imas kao komandir!Bas si kompetentan za razgovor.

Serbian@
Prozivke i vredjanje-ovo nije bilo ni blizu toga.Mislim da si jednom davno rekao da se neces vise "uplitati" kad ja pricam.I opet si to uradio...Ili si se osetio prozvanim sa mojom zadnjom recenicom u postu?

Dark@

Kaze knife and pistol only majstor. Ili kako da zaboravim jedinu partiju koju sam upao kod tebe u BF3, gde si ceo mec ( 30+ minuta ) proveo glitchovan na nekoj zgradi ( i na kraju uspesno imao skor 1k/0d i mozda 100 poena ) na koju si se popeo sa MAV-om... i na kraju dobio bananu sa servera.

Miskonius@

Serbian@

Dark@

Ako gledamo isti profil, prevideo si:

TIME PLAYED
1184H 50M

Miskonius@

Ma nije valjda?
U Bf3 imam oko 200 sati u tenkovima i preko 300 u IFV, u Bf4 imam oko 17 u tenku i 9 u IFV sto je i vise nego dovoljno da donesem pravi sud.
Da sam igrao vise ti bi mi sad rekao, kako si toliko igrao ako ti se igra ne svidja?
Pa sta sam drugo moga da igram na tom raspadu od igre kad se kresovala non-stop osim kao Commander?
Da ne spominjem da je mucenje da se igra i kad radi...

Poslednja izmena:
Kaze knife and pistol only majstor. Ili kako da zaboravim jedinu partiju koju sam upao kod tebe u BF3, gde si ceo mec ( 30+ minuta ) proveo glitchovan na nekoj zgradi ( i na kraju uspesno imao skor 1k/0d i mozda 100 poena ) na koju si se popeo sa MAV-om... i na kraju dobio bananu sa servera.
:D

Haahahahahahaahaha, ne mogu da verujem, dosao je dan kada gorgilije uci nekog kako se igra bf, lik koji ima najvise ubistva sa pistoljem, visi na pistol ili knife only serverima, do juce nije znao da jet moze da koci a minimapa mu verovatno jos smeta jer mu uzima bitan deo ekrana, u bf3 je bio korisniji za tim dok je lezao u nekom mraku sa bipodom i pola dupeta u zidu :D

Ma nije valjda?
U Bf3 imam oko 200 sati u tenkovima i preko 300 u IFV, u Bf4 imam oko 17 u tenku i 9 u IFV sto je i vise nego dovoljno da donesem pravi sud.
Da sam igrao vise ti bi mi sad rekao, kako si toliko igrao ako ti se igra ne svidja?
Pa sta sam drugo moga da igram na tom raspadu od igre kad se kresovala non-stop osim kao Commander?
Da ne spominjem da je mucenje da se igra i kad radi...

ma nema nista lepse nego tablet u ruke na klonjari, i commander all the way

Evo posle duzeg vremena pokrenuh ponovo ovaj zbir frustracija zvani Battlefield 4... Odigrah dve partije i zakljucio sam da mi ne treba aneurizma zbog ovog sranya. Vracam se na Borderlands 2 coop.

Haahahahahahaahaha, ne mogu da verujem, dosao je dan kada gorgilije uci nekog kako se igra bf, lik koji ima najvise ubistva sa pistoljem, visi na pistol ili knife only serverima, do juce nije znao da jet moze da koci a minimapa mu verovatno jos smeta jer mu uzima bitan deo ekrana, u bf3 je bio korisniji za tim dok je lezao u nekom mraku sa bipodom i pola dupeta u zidu :D

Ali nije samo to... :D
Evo primera radi, lik sa kojim igram michel131 (najbolji inzenjer u Bf3 na svetu) je izdrzao oko 170 sati u Bf4 i digao ruke jer je igra *****.
Ali za Gorgija ni on nije verovatno kompetentan! :D

Laz.Jednostavno vise ne znas sta da kazes,pa se sluzis lazima.u zivotu se nigde nisam popeo sa MAV-om...stvarno ne znam o cemu pricas.Ili je to ono-znas kad smo igrali zajedno,pa si ti smrdeo na tamo nekoj cuki celu partiju,pokusavajuci da napravis headshot sa 5 kilometara,i naravno nisi uspeo i bio si zadnji u nasem timu....znas,secas se...

zeko@
Ovde pricamo o BF4,i on ima oko 150 sati u njemu.

zmay@
Pa tebi bi svakako mogao da objasnim neke stvari u vezi BF4.Ali posto vidim da si vidovit,-necu.I da,pistolj dosta koristim u borbi,znas on moze da se koristi na bilo kom serveru,na bilo kojoj mapi.Ne samo pistol-only.Kao sto ti mislis.I da,svakako bi iskljucio mini-mapu,meni ne treba,nisam od onih koji vise vremena bulje u nju,nego ispred sebe.

Miskonius@
Taj tvoj sa kojim igras neka teska lujka?Pa on ima 4000 sati u BF3!!!I ti njegovo misljenje uvazavas?Sta sve necu cuti...

Poslednja izmena:
zmay@
Pa tebi bi svakako mogao da objasnim neke stvari u vezi BF4.Ali posto vidim da si vidovit,-necu.I da,pistolj dosta koristim u borbi,znas on moze da se koristi na bilo kom serveru,na bilo kojoj mapi.Ne samo pistol-only.Kao sto ti mislis.I da,svakako bi iskljucio mini-mapu,meni ne treba,nisam od onih koji vise vremena bulje u nju,nego ispred sebe.

koje to stvari bi mogao objasniti coveku, onako iskreno zaista pitam?

Miskonius@
Taj tvoj sa kojim igras neka teska lujka?Pa on ima 4000 sati u BF3!!!I ti njegovo misljenje uvazavas?Sta sve necu cuti...

A sad ti ovaj ne valja jer ima mnogo sati u igri?!
Jesi li ti svestan sta vise pricas?

koje to stvari bi mogao objasniti coveku, onako iskreno zaista pitam?

Mnoge stvari u vezi ove igre.Ali vidis da je on vidovit+hejter tako da -dzaba.

Misko@
Da znam.Ne valja preterivati ni sa cim u zivotu,pa ni sa igrama.A taj ga bas pretera.To ti je kao kad neko 20 godina pusi na primer "Drinu",pa mu ti posle ponudis "Best".Naravno da mu se nece svideti.

Poslednja izmena:
Šta god da oni urade, ja i dalje osjecam da je BF4 u nekoj dubioznoj alfi. Kada uletim u recimo BF3, vidim koliko je stvari polovnicno odradjeno u BF4 a svi znam kolike je silne probleme imao BF3.

Mape mi se ne svidjaju. Kada ja igram BF3 i kada štrigiram Bazar i Crosing, mape po kojima sam pljuvao, onda znas koliko je sati. U biti igao bih bilo koju BF3 mapu prije nego BF4.

Hit reg mozda srede ali sve to izgleda traljavo, feedbek je užasan. Kretanje igraca, kada ih gledam, animacija sa radnjom igraca je nidje veze. Kao da se desava konstantno neki kliping.

Fizika u cijeloj igri "ne zna šta sa sobom". Jednostavno stvari ne štimaju. Danas vozio tenk u BF3, kao da je simulacija pored onog drhtavog klimavog trenka u četvorci. Nisma se mogao suzdržati i ak osu free2play igraci: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/79933257/340380542/ ..ali da sam i izgubio izasao bih mislim sa osmjehom (kolka je zapravo muka igrati BF4).

I šlag na tortu, ja BF4 ni ne mogu igrati. Ovo mi g0vno i dalje pije mozak:

http://www.reddit.com/r/battlefield...seeing_slight_mouse_input_lag_no_problems_in/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064766759846016/

Wireless kineski miš sa ukljucenim vsync je najbolje poredjenje kakav ja imam osjecaj dok igram BF4. Kolik osma samo sistema promjenio. Od win7 do win8.1, Koliko puta nanovo skinuo igru da se reko mozda nesto ne promjeni. Ali djaba kada sve igre uredno rade osim nje.

Poslednja izmena:
Ja bih iskreno platio da vidim to objasnjavanje...

Misko@
Da znam.Ne valja preterivati ni sa cim u zivotu,pa ni sa igrama.A taj ga bas pretera.To ti je kao kad neko 20 godina pusi na primer "Drinu",pa mu ti posle ponudis "Best".Naravno da mu se nece svideti.

Pa to je 3-4 sata dnevno u proseku ne vidim problem.
Licno bih imao bar 2k da ******i nisu digli suppression na max onomad kad sam prosto morao da batalim.
Poenta je da od njega tesko da mozes da nadjes veci autoritet u celom Bf, ali ti nastavi da se zanosis, tvoja stvar.

Poslednja izmena:
Za vidovitost ne znam, ali tesko da je "hejter" - ima 341 sat u igri. Verovatno nije zadovoljan sa onim sto je platio.. I, opet siguran sam (bez fazona vidovitosti) da je ogromna razilka u razini igranja tebe i njega.

Boldovani delovi rečenica su u međusobnoj protivrečnosti...

Prosto mi je smesno sto sad svi taj BF3 dizu u nebesa!Pa do skoro su ga pljuvali,a sad im je neka zvezda vodilja,i kunu se u njega.Iste ovakve rasprave smo imali ovde i pre par godina kad je BF3 bio aktuelan,pljuvac do pljuvaca.I sta je sad?Zasto tako lako menjate svoje misljenje?BF3 i BF4 nisu toliko razliciti,kako bi i bili,jelte.A sad je sve toliko super u BF3,a BF4 njesra.Sutra kad izadje BF5-ista prica.BF5-njesra,BF4-odlicna,a BF3-legenda!Kao sto je trenutno legenda BC2 i BF2 a svi se secamo koliko su te igre imale problema koji nikad nisu ni reseni.

Glenn@
Zao mi je sto imas taj mouse lag,naravno da ne mozes normalno igras.Ni u tenku,ni nikako.

Sve razumem, evo pogledao ove iz tog GOLD platoon-a, onaj glavni ima 1209 sati u igri, mislim razumem da neko voli BF, ali to je najvece preterivanje, prosecno 3,8 sati dnevno, ako se kaze da je uzeo igru cim je izasla, tj tamo oko 1-vog novembra, ali svejedno, ja se divim tim ljudima, bila to deca ili odrasli... Mada kad vidim nekog da u ovoj igri ima I vise od 2000 sati, tek onda nemam reci... Evo sad odigrao partiju posle nedelju dana pauze, I nije bilo tooolikooo lose, ali nikako mi se ne svidja ponasanje oruzja u odnosu na BF3, trojka to ima mnogo bolje odradjeno, sad treba da uzmem graficku pa da ga pokrenem u bar 60fps :D

Za vidovitost ne znam, ali tesko da je "hejter" - ima 341 sat u igri. Verovatno nije zadovoljan sa onim sto je platio.. I, opet siguran sam (bez fazona vidovitosti) da je ogromna razilka u razini igranja tebe i njega.

Pa sto onda igra 341 sat ako nije zadovoljan?Eh,ti znas kako ja igram...Znas,ja sam tamo napred,osvajam zastavice,a ne u pozadini....

Da li neko zna kako je validan izraz za tu karakternu osobinu - kad moras napraviti drugi nalog samo zbog toga kako bi odgovorio u ime treceg na neki post u odredjenoj temi?

Svemoguce smaracko pisalo :d Morao sam, hahaha bez uvrede :D

Ne znam sta se ljudi raspravljate,dovoljno je pomenuti broj servera u BF4(u BF3 ih ima sigurno vise),mape i modovi koji se igraju na tim serverima(Metro,Locker,TDM,...) i nalazenje jednog normalnog gde je balans u sred partije iole prihvatljiv.To je jedan od 50 severa.Cim je 90% partija tipa 80-20% u tiketima znaci da nesto debelo ne valja.I tu nismo ni dosli do pitanja net koda i tik rejta.

Nazad
Vrh Dno