Miskonius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2011
- Poena
- 240
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600G + Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B550 Gaming edge wifi
- RAM
- 16gb
- GPU
- Zotac RTX 3080 10GB
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, Western Digital Red 4TB, Samsung 1TB
- PSU
- Thermaltake toughpower 775W
- Kućište
- Cooler Master Haf xb evo
- Miš & tastatura
- Redragon Horus & Logitech MX Master
- Tablet
- Huawei mediapad m5
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Al ga pretera...
Ima par fantasticnih mapa,od 26 koliko ih trenutno ima,nije moguce da ti se bas ni jedna ne svidja?To za hitreg,ne znam sta da ti kazem,meni ko izadje na nisan-pada!Isto kao i u BF2 i BC2 i BF3,nekad davno CoD itd.Ono,ako ti ne mozes da ubijes nikog,pa se vadis na hit reg,nije u redu.Kao i za vozila-"osakacena u odnosu na BF3"Kako to mislis?Ja na primer,kad udjem u tenk,desava mi se da u partiji poginem mozda dva-tri puta.I pored toliko lock-on oruzja,aviona,helikoptera!Kako?Pa treba znati koristiti kontra mere,prirodne zaklone,a i koristiti liniju odbrane,ne ulaziti sam mnogo duboko u ne branjenu teritoriju.Drugim recima treba znati igrati ovu igru!
Trolovi-izvolte!
Evo ti link do mog naloga pa mi kazi opet da ne znam da igram ovu igru
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Miskonius/
Jedibna mapa koju sam eto koliko-toliko igrao je Guilin Peaks, ali to je Infantry mapa dok ove ostale su cisto smece.
Za hit reg smo i ja i Glen pisali ko zna koliko puta prelistaj nekoliko poslednjih strana.
Vozila su oskacena zato sto protiv pesadije naoruzane Law-vima nemas sanse, IFV je poputno ****** protiv pesadije (sto mu je primarna uloga, btw) ali protiv tenka je smesno.
Damage i splash damage koja su vozila pravila u bf3 je bar duplo smanjen u Bf4 a da ne privam o ogranicenju municije za ground vehicles, sto je iditiotizam bez presedana.
U Bf3 ako veoma znas dobro da igras sa IFV, tenka mozes da skines bez vecih problema dok je ovde to smejurija.
Da ne spominjem ona govanca zvana slam itd