Uspješno ste zatrovali temu na dva foruma. Zaslužujete medalju. Svega sam se nagledao na netu za za ovih godina ali da neko godinama ima tendenciju da spama hejtom na nivou osnovca ispred škole ciji je tata jaci, nevjerovatno. Čisti hejt koji sje vezan 1% na igru a ostatak na sve oko sebe. Sto je najtužnije, po vašem piskaranju je vas profil više nego jasan. To sto radite je bolest koja nema veze ni sa jednim clanom nekog foruma niti sa bilo kojom igrom. Znam da ce se reagovati u vec vidjemon poremečenom GIF meme fazonu koji i dalje produbljuje poremečaj pokvarenog kompasa. Posjetite kakvog doktora, skodit vam nece. Takvi poput vas garant snimaju "glava u frižideru, niveliranje.. i ovaj sada katuelni, imitacija kita".. Takvi poput vas prate poznate youtubere kak obi ih spamali, takvi poput vas kupuju čitove da spamaju po nervima normalnih gejmera. Odavno ste locirani i nije se jednom obratio youtuber sa kritikom sve vece populacije internetske ekipe koja debelo zahvata sve vece tržište društvenih grupaa koju cini i tip foruma kao sto je ovaj.
ON: Doduse ne igram ni sam Bf4 koliko mi je dobar i tema zasluzuje duplo vise kritičkih postova ali ako je postao benčmark FPS- naslov koji ima 2x vise botova nego igraca sa aimbot gunom, dodje mi da se šutnem nogom u dupe.
I onda kao neko treba da vas uzme za referencu..
[youtube]OoSk7MfsODU[/youtube]
Vaši postovi nisu nista drugo od mase youtube komentara: "first, 3th.. no, i'm first, this is gay".
Pa čovječe dragi, igra jeste odron ali sta vam je kriv Džorđi sa linkovima koji cine informacijiju ??? Covjek nema "konstruktivnu2 riječ kao vi, i ??? Koga briga ? Koja potreba da se oblati bilo sta sto postoji ? Daj procitajte svoje postove jos jednom. Toliko ste neozbiljni da prelazi granice internetske maloljetničke raprave koja ne vodi nikada nigdje.
Ne da vam na jedno uho udje a na drugo izadje, ne ulazi vam ni na jedno sto je vidno, ali vase mentalno stanje je u najmanju ruku ugroženo a vi i dalje ostajte u zabludi koliko ste cool.
Ja vam prijateljski savjetujem da se ostavite tih gluposti. Nije vrijedno a takve stvari ulaze u krv prakticiranjem na internetu a aplicira se jednako i na stvarni život. Relativno ste mladi i mogu mislit u sta ce te se pretvoriti u starosti. Ne poznajem vas da bih vas mrzio, mozete me samo izervirati (sto ste ucinili X puta ali kakao ne igram, nisam u toki u citam sa strane sta se desava, vase stanje je u najmanju ruku kritično) sto nije odlika "ukovanog" osjecaja vec samo reakcija ali najiskrenije savjetujem da vam takve gluposti insternetskog ismijavanje ne donose nista drugo. Mogu samo misliti koju odliku (za koju vas nije briga, znam) bi vam nakacio diplomirani psiholog/sociolog.
Pusti kraju, nije vrijedno bezvezne igre ili nekog clana.
P.S. Zaista nista licno jer kako rekoh ne poznajem vas. Ali takve stvari su samo-destruktivne koje govore vise o vama nego o korisniku kojem se obracate. A djeca vas vidno kopiraju sto je jos tuznije.
Kakva igra kakvi bakrači. Bude i prodje.