Šta je novo?

Battlefield 4

U loadout-u.

Desavi mi se iskljucivo u BF4 BSOD. Nepamtim kada sam ga video. Jel mislite da je neka nekompatibilnost ili nesto drugo?

U loadout-u.

Desavi mi se iskljucivo u BF4 BSOD. Nepamtim kada sam ga video. Jel mislite da je neka nekompatibilnost ili nesto drugo?
Takodje imam BSOD kad pokusam CF da probam . Sa jednom kartom sve ok radi ..

yaaay link!!!!!

yaaaaay shut up you nasjkfdnajknfajf :)

I, šta bi, jel će sutra da izađe ili je to bila loša informacija?

A nisam stigao ni da se izigram na Second Assault mapama, o unlockovima da ne pričam.

yaaay link + sličica combo!!!! +500XP, new lvl achieved!

To neku ultradesničarski film?

To neku ultradesničarski film?

Sedi, izbroj do 10 i onda pocni da pises nesto u tredu, izgubio si onu nit koja pisanje cini kvalitetnim u nekoj temi, postao si kao i saint, samo sirite zlobu po forumu. Kad pogledas film malo ces se ocistiti od nekih misli koje ti mogu naskoditi i to tebi licno a ne nama, nama tvoje pisanije ne skodi. Ti si taj koji najvise gubi.
Kad pogledas film nadam se da ces shvatiti zasto sam ti ga preporucio :)

Sedi, izbroj do 10 i onda pocni da pises nesto u tredu, izgubio si onu nit koja pisanje cini kvalitetnim u nekoj temi, postao si kao i saint, samo sirite zlobu po forumu. Kad pogledas film malo ces se ocistiti od nekih misli koje ti mogu naskoditi i to tebi licno a ne nama, nama tvoje pisanije ne skodi. Ti si taj koji najvise gubi.
Kad pogledas film nadam se da ces shvatiti zasto sam ti ga preporucio :)

Opusti se, nisi u toku. Lav pokušava da troluje bezuspešno na drugom forumu, ne znam kad su ga odbanovali. Tako da je teško uključiti se u raspravu.

@Lion
Još jedan link yaaay!! Ajde sam smisli nešto leba ti... Jel koristiš neki software za kopiranje linkova ili radiš manuelno?

Poslednja izmena:
:banana::banana::banana: zivele banane :banana::banana::banana:

strasno koji likovi su na forumu !!!

Него људи имате ли багове да пуцате у АЦ-130 пола сата и никако се не може оборити?

Uspješno ste zatrovali temu na dva foruma. Zaslužujete medalju. Svega sam se nagledao na netu za za ovih godina ali da neko godinama ima tendenciju da spama hejtom na nivou osnovca ispred škole ciji je tata jaci, nevjerovatno. Čisti hejt koji sje vezan 1% na igru a ostatak na sve oko sebe. Sto je najtužnije, po vašem piskaranju je vas profil više nego jasan. To sto radite je bolest koja nema veze ni sa jednim clanom nekog foruma niti sa bilo kojom igrom. Znam da ce se reagovati u vec vidjemon poremečenom GIF meme fazonu koji i dalje produbljuje poremečaj pokvarenog kompasa. Posjetite kakvog doktora, skodit vam nece. Takvi poput vas garant snimaju "glava u frižideru, niveliranje.. i ovaj sada katuelni, imitacija kita".. Takvi poput vas prate poznate youtubere kak obi ih spamali, takvi poput vas kupuju čitove da spamaju po nervima normalnih gejmera. Odavno ste locirani i nije se jednom obratio youtuber sa kritikom sve vece populacije internetske ekipe koja debelo zahvata sve vece tržište društvenih grupaa koju cini i tip foruma kao sto je ovaj.

ON: Doduse ne igram ni sam Bf4 koliko mi je dobar i tema zasluzuje duplo vise kritičkih postova ali ako je postao benčmark FPS- naslov koji ima 2x vise botova nego igraca sa aimbot gunom, dodje mi da se šutnem nogom u dupe.

I onda kao neko treba da vas uzme za referencu..

[youtube]OoSk7MfsODU[/youtube]

Vaši postovi nisu nista drugo od mase youtube komentara: "first, 3th.. no, i'm first, this is gay".

Pa čovječe dragi, igra jeste odron ali sta vam je kriv Džorđi sa linkovima koji cine informacijiju ??? Covjek nema "konstruktivnu2 riječ kao vi, i ??? Koga briga ? Koja potreba da se oblati bilo sta sto postoji ? Daj procitajte svoje postove jos jednom. Toliko ste neozbiljni da prelazi granice internetske maloljetničke raprave koja ne vodi nikada nigdje.

Ne da vam na jedno uho udje a na drugo izadje, ne ulazi vam ni na jedno sto je vidno, ali vase mentalno stanje je u najmanju ruku ugroženo a vi i dalje ostajte u zabludi koliko ste cool.

Ja vam prijateljski savjetujem da se ostavite tih gluposti. Nije vrijedno a takve stvari ulaze u krv prakticiranjem na internetu a aplicira se jednako i na stvarni život. Relativno ste mladi i mogu mislit u sta ce te se pretvoriti u starosti. Ne poznajem vas da bih vas mrzio, mozete me samo izervirati (sto ste ucinili X puta ali kakao ne igram, nisam u toki u citam sa strane sta se desava, vase stanje je u najmanju ruku kritično) sto nije odlika "ukovanog" osjecaja vec samo reakcija ali najiskrenije savjetujem da vam takve gluposti insternetskog ismijavanje ne donose nista drugo. Mogu samo misliti koju odliku (za koju vas nije briga, znam) bi vam nakacio diplomirani psiholog/sociolog.

Pusti kraju, nije vrijedno bezvezne igre ili nekog clana.

P.S. Zaista nista licno jer kako rekoh ne poznajem vas. Ali takve stvari su samo-destruktivne koje govore vise o vama nego o korisniku kojem se obracate. A djeca vas vidno kopiraju sto je jos tuznije.

Kakva igra kakvi bakrači. Bude i prodje.

Poslednja izmena:
Dzaba pises Glenn,ne shvataju oni nista.To je tacno da su njih dvojica glavni hejteri i trovaci ove teme na oba foruma.Meni prebacuju da samo kacim linkove i da nepisem "opsirno" o bilo cemu.Pa ovo je forum,sta tu ima opsirno da se pise?Izneses neki svoj utisak o igri,objavis neku vest,ako ima nesto novo i naravno postavis link do te vesti.Pa neces pisati romane o igri,ovo je ipak samo tema na forumu.Oni ne shvataju da na bilo kom forumu na svetu,ako objavis neku vest,bez linka,prvi odgovor sto ces dobiti je -Source?.A meni zumbul prebacuje sto kacim linkove.Nigde pameti.Ovde ako se i povede neka normalna rasprava o igri,ulete njih dvojica i tu je raspravi kraj,ostaje samo zloba i hejt.Mada nebi mi ni trebali ovde o tome da raspravljamo,nije mesto,to bi moderi trebali da resavaju.

Znam da ce se reagovati u vec vidjemon poremečenom GIF meme fazonu koji i dalje produbljuje poremečaj

Do ovde sam čitao, jednostavno ne mogu sažvakati post koji sadrži "klanje" srpskog jezika u vidu pisanja - kuča, đaba, nemogu, naj bolji.
Pogotovo što post nema veze sa temom ni 1%.

A što se tiče BF4, i uvažavanja bilo čega od tebe vezanim za igru, to sam završio kada si nakon reklamiranja "tvog" "Balkan servera" podržao banovanje igrača sa nickom - Mali_Sloba zato sto je nick uvredljiv? :)

sa druge strane, apelujem na moderatore da ciste poslednje dve strane, ovo je tuga.

mozda se lik zove slobodan, nadimak mu sloba, a nizak je, pa zato mali slob, posto je sloba nick vec bio zauzet? :)

dobar ti je avatar :)

Ovde ako se i povede neka normalna rasprava o igri,ulete njih dvojica i tu je raspravi kraj,ostaje samo zloba i hejt.

Pa da, na jednom drugom forumu neko povede normalnu raspravu a onda se pojavi neko drugi sa doopetom i slicnim komparacijama, stvarno zlo...

@Glenn dobar profiling, jesi ucio kod Hanibala? Ono, totalno sam se pronasao, posebno kod onog dela sa cheatovima.:zgran:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno