Šta je novo?

Battlefield 4

Ja sam stekao utisak da je posle najnovijeg patcha od Dice-a igra generalno bolja sto se tice hit reg-a, ima jos ranih bolesti ali mislim da je bolje, lakse je pogoditi i cak je lakse nanizati 2 ili 3 killa sto ranije nije bio slucaj. Cak su i hici sa predikcijom na vecim mapama tacniji. Mislim nije kao BC2 laganica ali imho jeste bolje. Ranije sam morao da overavam zrtve i cekam da padnu sada vec posle 2 - 3 kratka rafala idem samo dalje i ne gledam.
Konkretno mene ne iritira ne pogadjanje ili behind wall kill nego ponasanje saboraca, roof monkey tipovi, quick scope abuseri i slicno sto znaci da igra tehnicki radi ok.

Poslednja izmena:
Ima li utisaka posle ovih najnovijih drajvera Nvidia po pitanju probijanja tekstura I ostalih bagova?

Mema ništa novo, sve isto. Moguće da je to do same igre ne znam kako se ponaša igra kod ljudi koji koriste AMD grafiku? Da li i se to probijanje tekstura dešava i na AMD karticama?

Poslednja izmena:
Nisam primetio sem probijanja FPS-a na 200+ :p

Ja sam stekao utisak da je posle najnovijeg patcha od Dice-a igra generalno bolja sto se tice hit reg-a, ima jos ranih bolesti ali mislim da je bolje, lakse je pogoditi i cak je lakse nanizati 2 ili 3 killa sto ranije nije bio slucaj. Cak su i hici sa predikcijom na vecim mapama tacniji. Mislim nije kao BC2 laganica ali imho jeste bolje. Ranije sam morao da overavam zrtve i cekam da padnu sada vec posle 2 - 3 kratka rafala idem samo dalje i ne gledam.
Konkretno mene ne iritira ne pogadjanje ili behind wall kill nego ponasanje saboraca, roof monkey tipovi, quick scope abuseri i slicno sto znaci da igra tehnicki radi ok.

Izgleda da jako puno zavisi od servera na kome igras. Ja sam sinoc igrao sa drustvom i ne samo da nisam dobijao hit markere i linkovi nisu padali posle 20 metaka nego sam i ja padao pre nego sto cujem sve zvuke metaka koji me pogode.

A kill cam bug... nemam vise reci za taj amaterizam. SVAKI PUT pokvare nesto novo.

Iz BF3 su me oterali cheateri iz BF4 ce bagovi.

Da nema drustva za igranje ne bih mogao ni da se nateram da pokrenem igru.

Ma vecina tih problema oko hitreg-a je do servera. Na nekima se jedva krecem i ubijam dok na drugima bukvalno sve leti+igrac na koga pucam zaista i pada a recimo mape i ping su isti na oba servera... Ne prica se mnogo o uzroku problema na strani servera vec samo o igri uopsteno.

Preko 1300h igre na Bf3 I jedva video 3,4 citera.

Takodje,skoro 1400 sati u bf3.Ima citera,neki su ocigledni a neki malo manje primetni,ali sve u svemu nikako se nemoze reci da oni toliko uticu na igru,ako naletim nedeljno jednom na nekog,to je to.Izadjem sa servera,i nastavim dalje.Koji ti je nick u igri?

^ Aham znaci ti pratis taj sajt I zato si prestao da igras ?

Nemam ja te sta da diram, nisam derpe :) Drugo nauci da igras I da prepoznajes skill od citera uzivo a ne da pratis sajt I gledas koliko ima banova na tom sajtu. Ako ti je sajt jedino merilo onda da sam na tvom mestu nebih se javljao vise :)

frog koji ti je nick u igri da pogledam tvoje statse tj skill :)

frog koji ti je nick u igri da pogledam tvoje statse tj skill :)

Zasto bih ja nekome kao tebi ili filozofu pokazivao moj skill ? Jel se ovde radi o skillu ili tome sto se spominje BF3 I da ima brda citera u "Battlefield 4 temi". Nervira me I iritiraju me ljudi kojima je svako citer. Bilo ko da ga ubije citer je. Ovde smo poceli raspravu o citerima ne o skillu. Ja niti sam spominjao svoj skill niti sam se hvalio da sam "Igracina" takodje procitaj ovo pazljivo "Ne palim se na skill I K/D ratio". Samo hocu da mi objasni dal mu je to jedini valjani razlog zasto je prestao da igra ? Zbog citera u bf3 ? Uostalom izvinjavam se modovima sto smo zapoceli raspravu Bf3 ovde.. poz

Poslednja izmena:
Zasto bih ja nekome kao tebi ili filozofu pokazivao moj skill ?

Zato sto si ti potegao skill kao najgluplji moguci argument? Jedno je biti los u duelima, sasvim drugo je kada popases handgun headshot preko pola Firestorm-a...
Ima citera na BF3 i to poprilicno, samo neki to pametno pale i gase, dok ostale slepcine (may they rot in hell) uzmu rpk i polivaju po mapi ko besni dok citavi squad-ovi padaju ko musmule (pre neki dan sam prisustvovao takvoj zurkici).

Nije potreban nikakav skil da prozres lazovcinu.

Poslednja izmena:
Zasto spamate po temi oko necega sto je jasno ko dan ? Igra je od bete čiter party i procjecnom po onome vidjenom svaki 64p server ima sigurno jednog. Sta sam ih se samo nasnimao i prijavio. Ali da je nemoguce igrati od njih, to je laž jer u trenutno nekom stadiju, Bf3 ih ima sigurno kao i svaka druga popularna multi igra. To sto ti ne mozes procjeniti da li te je ubio čiter je tvoj problem a ne DA ČITERA NEMA.

Taj dio sam prevazišao jer se drugacije nije moglo, ak omislim da je čiter idem vani jer modovi servera kada podržavaju gličanje i kikaju sa servera zasto se bunis, isti mogu biti i citeri tako da od žalbi nema vajde. Zamjeni server i vozi. Najbolje rjesenje zakup svoga servera pa ako nista, manje se nerviras.

Kako procenjujete da li vas je ubio čiter u BF4 ili je to što ste zaginuli na nemoguć način do net koda?

U Bf3 sam mogao nešto lakše da pretpostavim da li neko ima wallhack ili ne. Auto aim čiteri se daleko lakše uoče i brzo popiju šut kartu ali ovi sa wallhackovima su nezgodniji. U BF4 pored ovoliko problema koji su očigledni iskreno ne mogu uopšte da se izjasnim da li je moja smrt usledila zbog toga što protivnik čituje ili zbog sveprisutnih bagova.

U BF4 je nemoguce provaliti ko je citer,ko je netkod kiler.U BF3 uglavnom nema seljackih citera(teleport na C4,ubijanje sa M249 preko cele mape,...),malo su se izvestili.Malo ukljuce pa iskljuce da se bas ne provali.Mada tu su i momci sa makroima.Meni je jedini pokazatelj bio da onaj u koga sumnjam da je citer se ne pojavljuje uopste na listi posle partije.Video sam vise puta,lik ima ludi skor i "sumnjivo" igra i kad hocu da ga prijavim,nema ga na listi,kao da nije ni ucestvovao u igri.

Moracu jos jednom(i ko zna jos koliko puta) da iznesem zamerku:po$erem vam se u igru kad masim RPG-om tenk sa 5 metara.

Poslednja izmena:
Haha evo ga novi error : "Origin could not get code (-5ef7ffff): The LSX server didn't respond within the set timeout." hahahah....... tuga

Sinoc kada smo igrali conquest na Siege of Shanghai cistili smo snajpere sa jedne zgrade sa helihopterom. Taman sto smo ih sve potamanili na tom krovu se iz nicega stvorio jos jedan recon. Bukvalno *puff*. Nije bilo bikona, niti je skocio s padobranom niti je bilo nekoga da se sponuje na njega. Samo se pojavio.

I to nisam video samo ja, nego i moj gunner na helisu koji je bio samnom na skypu i jos dva lika iz tima koja su iskocili iz helisa na zgradu.

Sto oni ne naprave normalan killcam gdje se vidi unazad 10-tak sekundi prije nego sto ce me neko ubiti, gdje ja imam priliku da vidim dali ima, u ovom slucaju wh ili sl.

Sto oni ne naprave normalan killcam gdje se vidi unazad 10-tak sekundi prije nego sto ce me neko ubiti, gdje ja imam priliku da vidim dali ima, u ovom slucaju wh ili sl.

Pa da ne mozes da vidis sta se u stvari desilo i koliko ne radi igra. Kad bi ti video sta je on video, batalio bi brzo igru...

^Ne pomaze uopste. Ne poklapa se netkod igracas kojeg pratis sa onim sta igrac zaista vidi pa onda gledas da se lik nafula a ubije negoga. A zapravo suparnicki igrac nije ondje gdje ga ti vidis sa pectatorom i gdje ga igrac vidi kojeg ti pratis.

Jedino da ufatis de providne wallhack, aimbot, spawnhack i slicne.. koji su rijetki i vide se bez spectatora.

O tome ti i govorim, takve likove oneshotkill aimbot čit možeš skontati bez spectatora a negdje na pocetku klipa imas kako cilja pored lik i ubije ga, to sto sam gore pisao kako sihronizacija nije dobra.

Leon4 kaze da bi voleo da moze da vidi dali neko vara,dali koristi wallhack,na primer.Takav kill cam u bf-u ne postoji.A ja mu kazem da je ovo nacin da to vidi.Sta tu nije jasno?

On hoce da DICE napravi killcam u pravom smislu reci, kao sto to ima recimo u COD-u.
Ubije ga lik, i onda Leon4 pre svog sledeceg spawna pogleda zadnjih 10 sekundi (retroaktivno vidi svoju smrt) iz prvog lica neprijatelja (tog koji ga je ubio)

Vrh Dno