Šta je novo?

Battlefield 4

On hoce da DICE napravi killcam u pravom smislu reci, kao sto to ima recimo u COD-u.
Ubije ga lik, i onda Leon4 pre svog sledeceg spawna pogleda zadnjih 10 sekundi (retroaktivno vidi svoju smrt) iz prvog lica neprijatelja (tog koji ga je ubio)

Pun pogodak, to mi je bila poenta posta. Mislim da bi takav jedan feature olaksao meni i mnogim dr. igracima procjenu i otkrivanje takvih idi*ta sto se krecu da kazem vrlo cesto danas na serverima koje ja obilazim.
Kopam i trazim vec duze vrijeme o tome po forumima i neznam vise gdje, i nisam naso nikakav relevantan razlog zasto se to ne uvede od strane DICE-A.

Poslednja izmena:
Malo su onda zakasnili, posto uveliko ih imitiraju nazalost...

@2SaiNt4U hah ja im razloga dobrog, koliko se ja sjecam nema ni u prethodnim BF-ovima ovaj tip kill-kamere, bar sto se tice 3 djela sam 100% siguran da nema. Tako da gledam kriticki na navedeno.

@Gorgilije I zato su uveli u 4-ci ovaj retardirani "killcam" koji mi uopste nista ne pokazuje, nego mi samo skrece paznju gdje se lik nalazi poslije moje smrti, sto meni licno nista u sustini i ne govori ako cu biti realan, a to kako i odakle me je ubio mogu samo nagadjati...koji su oni retardusi to je za bogu plakat, pa bolje bi ovdje ljudi sa foruma dosli do nekih zakljucaka i poboljsanja u raznovrsnim poljima sto se tice ove igre nego ovi kreatori.

Pa jeste,stvarno bi bilo bolje da ima killer cam,kao u CoD-u,nego ovo,ali yebiga.

A mozda bi pak bilo najbolje(a to je verovatno neostvarljivo) postaviti sistem bez cheatera i eleministati kill cam kompletno.

A mozda bi pak bilo najbolje(a to je verovatno neostvarljivo) postaviti sistem bez cheatera i eleministati kill cam kompletno.

4vQqK2a.jpg

I ovako imamo gomilu snajpera. Da je bez killcama onda bise igra zvala ghost recon all the way. U ostalom, niti je killcam bio kad za antičit sistem niti je problem otici na no-killcam/hc servere.

Danas mi je ping na svakom serveru odjednom skocio sa 30-40 na 86-97 !!!!!!! WTF?!!!!?!?

Ako nemas konstruktivniji ili pametniji komentar nemoj trositi svoje vrijeme na ovakve postove zivota ti.

Kod mene sve normalno kao i do sada ..

nemš skidat pron i igrat bf,to neide zajedno nikako :p

Jedno pitanje za field upgrades. Kako vidim tu je sada izmena naspram 3. Odaberem koju hocu specijalnost i onda kao tim (zeleni bar do mape) se puni kako squad napreduje i tada svako dobija svoju specijalnost u zavisnosti sta je odabrao. Nema vise da utice na ceo squad ono sto odaberes. Kako zadnji pogine a da se prethodni nije respawn-vao tako se ponisiti zeleni bar pa se krece od 0%. Zato je bitno da prezivis kada ti prijavi da si poslednji preziveli u squadu.
Jesam dobro skontao? Igram tek 2,3 dana.

Jedno pitanje za field upgrades. Kako vidim tu je sada izmena naspram 3. Odaberem koju hocu specijalnost i onda kao tim (zeleni bar do mape) se puni kako squad napreduje i tada svako dobija svoju specijalnost u zavisnosti sta je odabrao. Nema vise da utice na ceo squad ono sto odaberes. Kako zadnji pogine a da se prethodni nije respawn-vao tako se ponisiti zeleni bar pa se krece od 0%. Zato je bitno da prezivis kada ti prijavi da si poslednji preziveli u squadu.
Jesam dobro skontao? Igram tek 2,3 dana.

Odlicno, ja do sada na ovo nisam ni obratio paznju sem onih poruka field upgrade lost povremeno :p

Thx. Ovo me vise podeseca na COD: MW. Ali dobro je, oni koji znaju znaju da treba da se drze timske igre ne bi li dobili neke dodatne pogodnosti.

Pokusavam sada u 4. da naucim bolje da vozim letelicama a i drugim vozilima. Pitanje za avion. Jel koristi te key ili key + mouse? Ako igram sa misem onda mi je osetljivost mala 30% kolko mi je ok za druga vozila i helikoptere. Ako igram samo na tastaturi avionom lako ga upravljem i manevrisem ali sam jako neprecizan.
Neki savet sem da treniram :). Ako igram kao pesadinac koristim 30% igre a vidim da je odlicna zabava i u vozilima i letelicama.

Jel ima plan Nashar canal da se pojavi u nekom od dlc-ova? Strasno kako tu mapu volim za TDM.

O kojim je specijalnostima rec, nisam u toku?

Defense, offensive, combat medic, anti-tank, mechanic itd.

Mogu da razumem grind botove u raznim igrama kao cheat ali cheatere u fps-ovima nikako! Te jajare bih obesio za muda, te sto koriste aimbotove/hackove a jos vise one sto su imali potrebu da razviju te fore.

Mogu da razumem grind botove u raznim igrama kao cheat ali cheatere u fps-ovima nikako! Te jajare bih obesio za muda, te sto koriste aimbotove/hackove a jos vise one sto su imali potrebu da razviju te fore.

+1

Defense, offensive, combat medic, anti-tank, mechanic itd.

Kako se bira to, jel moze neko malo da mi pojasni? Igram cisto rekreativno na visokim grafickim podesavanjima cisto iz zabave, ali mozda krenem i malo ozbiljnije da igram.

Nazad
Vrh Dno