Sympathy Chan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2011
- Poena
- 240
Ne radi link.
On hoce da DICE napravi killcam u pravom smislu reci, kao sto to ima recimo u COD-u.
Ubije ga lik, i onda Leon4 pre svog sledeceg spawna pogleda zadnjih 10 sekundi (retroaktivno vidi svoju smrt) iz prvog lica neprijatelja (tog koji ga je ubio)
Kopam i trazim vec duze vrijeme o tome po forumima i neznam vise gdje, i nisam naso nikakav relevantan razlog zasto se to ne uvede od strane DICE-A.
A mozda bi pak bilo najbolje(a to je verovatno neostvarljivo) postaviti sistem bez cheatera i eleministati kill cam kompletno.
A mozda bi pak bilo najbolje(a to je verovatno neostvarljivo) postaviti sistem bez cheatera i eleministati kill cam kompletno.
Danas mi je ping na svakom serveru odjednom skocio sa 30-40 na 86-97 !!!!!!! WTF?!!!!?!?
Ako nemas konstruktivniji ili pametniji komentar nemoj trositi svoje vrijeme na ovakve postove zivota ti.
Danas mi je ping na svakom serveru odjednom skocio sa 30-40 na 86-97 !!!!!!! WTF?!!!!?!?
Jedno pitanje za field upgrades. Kako vidim tu je sada izmena naspram 3. Odaberem koju hocu specijalnost i onda kao tim (zeleni bar do mape) se puni kako squad napreduje i tada svako dobija svoju specijalnost u zavisnosti sta je odabrao. Nema vise da utice na ceo squad ono sto odaberes. Kako zadnji pogine a da se prethodni nije respawn-vao tako se ponisiti zeleni bar pa se krece od 0%. Zato je bitno da prezivis kada ti prijavi da si poslednji preziveli u squadu.
Jesam dobro skontao? Igram tek 2,3 dana.
Tako je.
Mogu da razumem grind botove u raznim igrama kao cheat ali cheatere u fps-ovima nikako! Te jajare bih obesio za muda, te sto koriste aimbotove/hackove a jos vise one sto su imali potrebu da razviju te fore.
+10Mogu da razumem grind botove u raznim igrama kao cheat ali cheatere u fps-ovima nikako! Te jajare bih obesio za muda, te sto koriste aimbotove/hackove a jos vise one sto su imali potrebu da razviju te fore.
Defense, offensive, combat medic, anti-tank, mechanic itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari