Šta je novo?

Battlefield 4

Da li neko zna da li ce ostati statistika za ova nova oruzja i kad izadju? Imam preko 700 ubistava sa AWS-om i bas bi bilo lose kad bih morao sve iz pocetka...

Trenutno sa AS Val-om bas igram, puska objasnjava neke stvari.. Definitivno dobra puska :)

Moja omiljena u trojci. Nazalost, ovde nisam premium member, jadan ja

Koja je najbolja ar puška na bf4? Novi sam generalno u bf serijalu...

Poslednja izmena:
Koja je najbolja ar puška na bf4? Novi sam generalno u bf serijalu...

Moras da je pronadjes sam, krenes polako pa vidis sta ti odgovara, SAR je generalno ok za Assault ali mislim da izbor puske zavisi od mape, ako je zatvorenija biras jednu na otvorenim opet biras drugu.

Poslednja izmena:
Moras da je pronadjes sam, krenes polako pa vidis sta ti odgovara, SAR je generalno ok za Assault ali mislim da izbor puske zavisi od mape, ako je zatvorenija biras jednu na otvorenim opet biras drugu.

Slažem se za SAR, samo treba imati u vidu i da iste puške sa različitim dodacima mogu drastično da se izmene, pa kao što reče vkozomar pronaći ćeš sam šta ti najviše leži :)

Ma QBB 95-1 i da te bog vidi :D 80 metkova, a bukvalno je assault rifle, a i solidno brzo se puni... Nego sta mislite, jel ce vratiti M27-IAR pusku u BF4 ?? Znaci toliko mi je zao sto je nema, a ta puska je za mene neprevazidjena, u BF3 samo nju koristim... Ae DICE moli te brat da vratis tu pusku :d

Jel postoji neka grupa ljudi koji igraju bf4 ovde, s vremena na vreme ili stalno. Ja igram uglavnom solo, pa pitam ako je neko raspolozen za pucanje i druzenje :D

Имате ли неки савет како најлакше купити експиријенс? Шљака ли још оно из Бед Компани 2 са таговањем? Какав лоудаут коридтите као скаут?

Jel postoji neka grupa ljudi koji igraju bf4 ovde, s vremena na vreme ili stalno. Ja igram uglavnom solo, pa pitam ako je neko raspolozen za pucanje i druzenje :D

Ja to bas pitao par postova unazad i niko da se javi.. Samo sto ja igram skroz opusteno iz zanimacije, ne zanimaju me kilovi i neko ozbiljnije igranje. :)

Treca mapa da dobije no UI + cinematic music tretman:

@Stefane dodaj moj skype: perafilozof.m. pa cu te zvati kad sledeci put igramo, obicno za vikend, mada nekada i radnim danima

Poslednja izmena:
^^ hahahaha win!
@perafilozof vec i ja treba da napravim comeback, bio sam izuzetno zauzet.

Operation Mortar

OperationMortar_zps481f29e0.jpg

Wave Breaker

WaveBreaker_zpsa398d0f9.jpg

Nansha Strike

NanshaStrike_zps9f02b3f3.jpg

Lost Island

LostIsland_zpscf64220b.jpg

Kolko se u proseku krece premium edition? Oko 50e? Jel bude nekada na nekom popustu i kolko je bio najjeftiniji? Posto planiram u nekom skorije vreme da ga pazarim ili prvom prilikom kada bude povoljnije.

ja uzeo pre pola sata na kinguinu za 29.90eur, stigao kljuc 2 minuta posle kupovine, ubacio u origin, sad bas skida

To je pouzdan sajt? Da ne bude posle banovanje cd-keya zbog nekog razloga. Posto se ne secam da sam video da se do sada negde spominjao, mada ne pratim tolko bas te akcije igara pa mozda i zbog toga ga nisam spazio.

To je pouzdan sajt? Da ne bude posle banovanje cd-keya zbog nekog razloga. Posto se ne secam da sam video da se do sada negde spominjao, mada ne pratim tolko bas te akcije igara pa mozda i zbog toga ga nisam spazio.

To je posrednik koji ti prodaje ključeve sa drugih sajtova, oni garantuju bezbednost i ispravnost ključa a radi i PayPal. Ja sam kupovao i za sada je sve ok. Samo pazi pre kupovine da li je worldwide ključ, jer ako je region locked ne prihvataju refund, ali to piše uvek.

Poslednja izmena:
Ima li utisaka posle ovih najnovijih drajvera Nvidia po pitanju probijanja tekstura I ostalih bagova?

Nazad
Vrh Dno