Kako mi Parcel Storm uopste ne lezi dosta sam skeptican prema Naval Strike. Ostrvca po kojima smrde snajperisti, camci i par ifv mi se ne svidjaju. Nadam se da ce biti nesto vecih kopnenih povrsina, sa vise planina i definitivno vise tenkova.
Ja ne razumem, jel su ljudi toliko istrenirani sa snajperom ili jednostavno samo to igraju ?? Znaci strasno, ja uzmem snajper ne mogu vola da pogodim, ili ga samo malo zakacim, a ovaj me pogodi dok brzo trcim, znaci u pokretu, e sad on ili zna kuda cu ja da idem, pa pukne unapred ili je metak namagnetisan na ljude, pa ga oni privlace, vise nisam pametan![]()
Ja ne razumem, jel su ljudi toliko istrenirani sa snajperom ili jednostavno samo to igraju ?? Znaci strasno, ja uzmem snajper ne mogu vola da pogodim, ili ga samo malo zakacim, a ovaj me pogodi dok brzo trcim, znaci u pokretu, e sad on ili zna kuda cu ja da idem, pa pukne unapred ili je metak namagnetisan na ljude, pa ga oni privlace, vise nisam pametan![]()
Ih brate,ti bi u DLC-u koji se zove "Naval Strike" da imas vece kopnene povrsine,planine i tenkove!Nece da moze.
tako je i meni bilo na pocetku, posebno ako je mis preosetljiv jako je tesko nisaniti snajperom. Kasnije sam pogadjao 2x uzastopno coveka u trku, po 5-6 headshotova iz isto toliko pokusaja, i sam sam ostao zatecenmora samo da se vezba neko vreme, i ne menjati snajpere, nisane i slicno. Onaj SV98 je ok, koristi njega za pocetak i nista drugo
Snajper nikad koristio niti cuAl najvise volim kad im se prikradem iza ledja snajperistima I pocnem da ih koljem, pa prc bato da vidis kad im ostanes na njihovom mesto par puta kako se nerviraju. Ja ih izbegavam al kad me neki snajperista ubije ne ostajem mu duzan
Znaci avionom se zakucam u njega.. xD
700m u sekundi za kalas
^^ nisam siguran, ali mislim da je u stvarnom zivotu u to uracunat drop.
.......
btw, metak ispucan pravolinijski pada na zemlju istom brzinom koliko i metak ispusten iz ruke sa visine puske.
Je l' postoji neki problem sa nisanjenjem sa RPG-om u BF4?Neretko mi se desava da masim tenk sa 10-20 metara,tj. pucam u njega a tromblon kao da proleti kroz vozilo.U BF3 imam 78% procenat pogadjanja sa sve jurenjem sojki po nebu(heli) a ovde 32%.
Јел се и вама дешавају баговио са вожњом авиона? Па кад се заглави у ваздуху?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari