Šta je novo?

Battlefield 4

Battlefield-4-Naval-Strike-Hovercraft_WM.png

Battlefield-4-Naval-Strike-Heli_WM.png

Battlefield-4-Naval-Strike-Carrier-Assault_WM.png

Battlefield-4-Naval-Strike-Attackboat_WM.png

Moj nick u BF4 je Veloster_SRB pa me dodajte djeco da se pucamo :type:

Poslednja izmena:
Kako mi Parcel Storm uopste ne lezi dosta sam skeptican prema Naval Strike. Ostrvca po kojima smrde snajperisti, camci i par ifv mi se ne svidjaju. Nadam se da ce biti nesto vecih kopnenih povrsina, sa vise planina i definitivno vise tenkova.

Ih brate,ti bi u DLC-u koji se zove "Naval Strike" da imas vece kopnene povrsine,planine i tenkove!Nece da moze.

Kako mi Parcel Storm uopste ne lezi dosta sam skeptican prema Naval Strike. Ostrvca po kojima smrde snajperisti, camci i par ifv mi se ne svidjaju. Nadam se da ce biti nesto vecih kopnenih povrsina, sa vise planina i definitivno vise tenkova.

Poceh malo da igram BF4 i snajpera nema gde nema.Jos kad su dobili ekspolzovni paketic,uzivancija:wall:.

Najveci problem BF4 trenutno nije sama igra nego *****ana koja je igra, doduse kao i uvek :). Puno ljudi ima pogresnu sliku o ovakvim igrama i ja razumem da ljudi nekad troluju, zezaju se i slicno ali nekom je to 90 % igranja.

Ja ne razumem, jel su ljudi toliko istrenirani sa snajperom ili jednostavno samo to igraju ?? Znaci strasno, ja uzmem snajper ne mogu vola da pogodim, ili ga samo malo zakacim, a ovaj me pogodi dok brzo trcim, znaci u pokretu, e sad on ili zna kuda cu ja da idem, pa pukne unapred ili je metak namagnetisan na ljude, pa ga oni privlace, vise nisam pametan :p

Ja ne razumem, jel su ljudi toliko istrenirani sa snajperom ili jednostavno samo to igraju ?? Znaci strasno, ja uzmem snajper ne mogu vola da pogodim, ili ga samo malo zakacim, a ovaj me pogodi dok brzo trcim, znaci u pokretu, e sad on ili zna kuda cu ja da idem, pa pukne unapred ili je metak namagnetisan na ljude, pa ga oni privlace, vise nisam pametan :p

Trening je cudo.

:)

tako je i meni bilo na pocetku, posebno ako je mis preosetljiv jako je tesko nisaniti snajperom. Kasnije sam pogadjao 2x uzastopno coveka u trku, po 5-6 headshotova iz isto toliko pokusaja, i sam sam ostao zatecen :) mora samo da se vezba neko vreme, i ne menjati snajpere, nisane i slicno. Onaj SV98 je ok, koristi njega za pocetak i nista drugo

Ih brate,ti bi u DLC-u koji se zove "Naval Strike" da imas vece kopnene povrsine,planine i tenkove!Nece da moze.

Ma sve se moze kad se hoce :). Pogledaj samo mape u BF 1943, Wake Island, Guadalcanal i Iwo Jima. Ima planina, tenkova, velika ostrva (za tadasnje pojmove). Voleo bih da vidim takav dizajn u Naval Strike.

Sve mogu da razumem ali poentu igre da prelezis u nekom brdu ili kranu u vagini materini i,u principu,samo gledas sta se desava i opalis par puta za pola sata i vise,to ne mogu da shvatim.Ja ili bi sebi pucao u prste da ubijem monotoniju ili bi zaspao.Ko onaj "Slatkis" iz BC2 na youtube-u,zastava mu pored dupeta,protivnici drze sve zastave,ma jeDe mu se,gleda kroz nisan i snajpuje.

Poslednja izmena:
:)

tako je i meni bilo na pocetku, posebno ako je mis preosetljiv jako je tesko nisaniti snajperom. Kasnije sam pogadjao 2x uzastopno coveka u trku, po 5-6 headshotova iz isto toliko pokusaja, i sam sam ostao zatecen :) mora samo da se vezba neko vreme, i ne menjati snajpere, nisane i slicno. Onaj SV98 je ok, koristi njega za pocetak i nista drugo

Ja i snajper ne idemo zajedno :d jednostavno mene stajanje u mestu smara, ili vrlo malo kretanja, ne volim recon klasu, samo cepam ostale 3, mada sam uglavnom support, ali i dan danas proklinjem dice sto je izbacio M27 IAR pusku koja je bila osnova u BF3 za support, a uvalili mi ovo go**o od U100MK5, i ne mogu da izdominiram na pravi nacin :p u metro 2011 sa m27 ne retko imam preko 15ubistava, a rekord mi je 42, a u metro 2014 sa u100 ne mogu 10 da prebacim, znaci valjda ce mi je dati preko nekog dlc-a, ima jos 3 da izadju :D

Snajper nikad koristio niti cu :D Al najvise volim kad im se prikradem iza ledja snajperistima I pocnem da ih koljem, pa prc bato da vidis kad im ostanes na njihovom mesto par puta kako se nerviraju. Ja ih izbegavam al kad me neki snajperista ubije ne ostajem mu duzan :D Znaci avionom se zakucam u njega.. xD

Snajper nikad koristio niti cu :D Al najvise volim kad im se prikradem iza ledja snajperistima I pocnem da ih koljem, pa prc bato da vidis kad im ostanes na njihovom mesto par puta kako se nerviraju. Ja ih izbegavam al kad me neki snajperista ubije ne ostajem mu duzan :D Znaci avionom se zakucam u njega.. xD

Kombinacija sniper 8 + 14x zoom, + sacmarica je zabava samo takva... naravno da sniper treba da izgradi poziciju, ali taktika nije uvek uzmi 40x balistic i stani na spawn, pre svega zato sto ne samo da je dosadno nego je lag u igri jos uvek preveliki da bi imalo smisla, metak putuje po 2s na vecu distnacu...

A u pravom životu metak putuje 2 km/s? Ne lupaj. Sve preko 1 km udaljenost računaj na 1+ sekundu dok ne pogodi metu.

700m u sekundi za kalas

700m u sekundi za kalas

Iz zezanja:
700m pravoliniski kada bi isao? Ili je uracunata sila gravitacije i pad?
Drugim recima, slikovito:
700m ovako: ...............................................
ili 700m ovako: ............
____________________..............
____________________________............

^^ nisam siguran, ali mislim da je u stvarnom zivotu u to uracunat drop.

.......

btw, metak ispucan pravolinijski pada na zemlju istom brzinom koliko i metak ispusten iz ruke sa visine puske.

Hmm... so if g = 9.81 m/s² and AK bullet speed is 700m/s then while terminal velocity is 54 m/s and it takes 3 seconds to reach 50% of that speed(27m/s) and the guns is 1.5m off the ground it means that by the time the bullet gets to 3% of it's terminal velocity at 1.5m/s it will have traveled 700m distance. Not accounting for extra wind resistance, air humidity, dirt particles. IF the barrel was parallel to the ground and the target and the shooter where at the same ground level.

I don't understand???

Je l' postoji neki problem sa nisanjenjem sa RPG-om u BF4?Neretko mi se desava da masim tenk sa 10-20 metara,tj. pucam u njega a tromblon kao da proleti kroz vozilo.U BF3 imam 78% procenat pogadjanja sa sve jurenjem sojki po nebu(heli) a ovde 32%.

Yup, to ti je u BF4 od pocetka...

Ako nekoga zanima...

I ovo...

[video]http://www.youtube.com/attribution_link?a=8Z39ukICpBE&u=/watch%3Fv%3Dzy6I0fhpXEo%26feature%3Dem-uploademail[/video]

Poslednja izmena:
Al sad ti nicemu i ne sluzi sem kada me neki kamper bas iznervira na tdm pa ga spucam dok visi na krovu.
Igram metro tdm i lik snajperom cim me vidi odmah hs, skor 30-1 sto je tesko moguce u bf4 zbog svih tih eksplozija. Reko report bitch i banuje me hahaha
Citer i jos admin, najgora vrsta sljama.

Pa jes,i nije neko oruzje,nego cisto sam hteo da ga otkljucam.A meni je to bio problem,zato sto nevozim avione,nit me to privlaci.Mislim da vise necu sesti u avion,osim ako nebude jos neki glupi assingment kao ovaj.:)

Јел се и вама дешавају баговио са вожњом авиона? Па кад се заглави у ваздуху?

Јел се и вама дешавају баговио са вожњом авиона? Па кад се заглави у ваздуху?

A wild guess here:

Isao si malo visoko iznad bojista i avion ti je samo lebdeo u mestu? To se zove "plafon". Nema dalje, STOP znak (kojeg nema, ukrali ga ovi iz EA).

Vrh Dno