Šta je novo?

Battlefield 4

A second assault nista? Izgleda da je stvarno tek 18og a ne danas. Bas sam se ponadao

Dobro je samo naka popravljaju :) valjda će je i opraviti

Da li su ispravili contrast/gama vrednosti u mantle-u?

Jedva cekam da vidim Operation Firestorm I Caspian Border u BF4. :p

To su verovatno jedine dve mape koje bih igrao po ceo dan i ne bih se nervirao sto je ostatak igre los.

Kako sam se danas iznervirao kad sam shvatio da glupavi camo za vojnika ne mozes da otkljucas nego moras da juris kroz battlepakove i ko ****** igras sve vrste mapa sa jednim te istim camo. Ali zato glupavi camo za puske i pistolje mozes kad hoces da otkljucas... *****IZAM^2

Nije to *****izam, to je cedjenje para. Napunis igru gomilom nepotrebnih stvari, i izbacis battlepack sa par korisnih, i eto dodatnog priliva

Sve cesce vidjam ovakve p*derske poni ambleme :

9731.jpg

yX3IRTX.png

RainbowDash_250_tropicalsunset.jpg

Da li ovu igru stvarno samo djecurlija igra ili je ova igracka populacija stvarno otisla u ..... ........ ???

Ne mogu da verujem da i dalje nisu popravili TDM. Dobro, sada od ulaska na server ima zvuka ali ako partija traje vise od 100 tiketa nakon prelaska te magicne brojke opet nestaje zvuk.

Madjija.

Pa i devojcice igraju BF4,nisi znao?

Bas to! U Srbiji se ne vidjaju devojke po igraonicama (osim ako nisu tu zbog neta ili rade u igraonici), mada mozda se nadje neka koja igra PES, ali u svetu koliko hoces hardcore igraca neznijeg pola. Pa u timu koji je pravio Titanfall je devojka I vidi se da zna znanje :)

Nego kako radi BF u poslednje vreme ?? Nisam ulazio duze vreme, pa malo da pitam :D

Igrao sam ja sa drustvom ovaj vikend.

Ako se izuzme krsina zvana Hitdetection i netcode igra radi ko (svajcarsi) sat.

Meni je iritantniji pokusaj od inercije koji su implementirali, imam osecaj kao da klizam po ledu po nekad. Hit detection je standardno los, ali vec sam se navikao

Onaj Gulf ocekivano isto s***e. Pazi sada su stavili da us strana ima 2 ifv na brodu i vozim ja tako vozim sigurno 2 minuta dok sam se dovukao do obale.
Jesam dosta igrao Gulf u bf3, ali samo iz razloga sto nisam znao koliko je Caspian bolja mapa.

Mozes vidjeti na youtubeu kako mape izgledaju, xbone ih vozi mjesecima.

Da li je sta promenjeno po pitanju grafike?

Sta znam, ja sam bf3 igrao na high, a bf4 na medium pa ne primecujem razliku tj cak je i losije. Sem toga digne se pescana oluja tako da nema nekog preteranog uzivanja u grafici.
Zavrsio sam partiju na Gulf i to samo zato sto sam tvrdoglav i pre cu da iscepam komp nego da izadjem iz partije, jedva preokrenusmo. Mapa koju verovatno nikad vise necu sam da igram, jedino ako neko od bl prijatelja pozove.

Bilo je na Originu posebno da se kupi ovaj dlc za 15e. Gde je sada nestala ta opcija? Ja sam nesto prevideo ili...?

Done :)

Caspian mi se svidja. Odlicna stvar sa onim tornjem koji se rusi pa moze da se kroz njega dodje do zastavice na brdu. Kolorit je nesto promenjen, sada ima vise jesenjih boja.

Gulf je sxxxe i to zesce, ovaj " fast spawn vehicles " ne nesto naj*****nije, jednostavno u svakom momentu igre previse vozila. Gulf se u Bf3 moze igrati ali ovde nikako + tome dodas one *****e snajpere i dobijes kompletan SM uzitak. Caspian i Fire su ok ali ove 2 mape Metro i GUlf ce da idu na X za biranje servera. Ono sto je dobro je sto vise mapa da se razbije monotonija.

Poslednja izmena:
Igrao sam i Caspian, ima mnogo vise objekata na mapi nego u bf3 sto je i dobro, a i lose. Tenk mi je tromiji nego u bf3 i teze vidim pesadiju na ovom kaspijanu.
Igrao sam malo i metro tdm. U bf3 sam tu dominirao, pravio skor i 40-4, a sada sam na oko 40-15. One frag granate me ubijaju u pojam plus sto nema 2 klejmora i brze se gine.
Al pre svega ne mogu da se naviknem na novu mehaniku. Osecam se kao robot i dok trcim i dok pucam. U bf3 je to kao pesma, a ovde meni bar uzas.

Ispade da je Golmud najbolja mapa za vozila, ali Caspian volim jer sam ko zna koliko proveo na toj mapi u bf3.

Vrh Dno