Šta je novo?

Battlefield 4

stvarno koji je ovo noob server da popravim malo k/d, tamo gde ja igram, 1s da stanes na liniju vatre gotovo je...

Presao sam na GTX770 i mogu da kazem da je kartica odlicna za BF4 :)
Evo jedan mali klip
[YOUTUBE]QXsojfnlv58[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Spalio bih onog ko ubaci xp buster. Posle svake runde se levelapujem sad. Sinoć uđem na server i iste sekunde se završi pardija i kao mi pobedili i ja dobiojem 20 soma ekspirijensa. Jepte se.
I da ljudi ne ubace da se posle svake runde malo promešaju timovi, ovako uvek isti dobijaju, ako su jači.

Sympathy Chan ..ali je ružno kada igraš klanski. Vjeciti problem balansa. Ne valja jer se u slabijem timu samo smjenjuju ljudi a u drugom igra klan ali ako ih razbacas.. djabe klanska igra.

Zato je loby mama. Sećam se iz MW2, ne znam kako je sad. Kad se popakujemo u loby i krenemo da tražimo server, uvek budemo u istom timu. Kao i sad CS:GO, sa ovim kompetitiv partijama.

Xp buster dosta može da ubrza levelovanje u početku, posle ide sporije. Mada i obično levelovanje ide brže nego u bf3. Ali mogli su malo bolje da implementiraju korišćenje bustera, ja skoro uvek zaboravim da ih imam.

Poslednja izmena:
ne znam za vas, ali iskreno ja obozavama da igram multiplayer igrice, i da razogvaram, znaci, ako neko zeli da cepamo bf4 add na skype stefa_995 pa da caskamo :D

Pokazali smo im sta znaci squadwork veceras, hvala svima koji su ucestovali u skype partiju!

MO5HyTKl.jpg

Nevjerovatno je kako nema optimalnih mapa poput: CB, pipeline, riverside, railroad, firestorm, oman, karkand, kharg itd itd. Il ise radi o manjim mapama gdje vozila zapnu za svaki brijeg, trčkaraju oko zgrade ne bi li ubrali koji kil dok se ekipa šamara unutar zidova, ili su mape gdje se ne spavnaš dok se ne pojavi vozilo. U suprotnom služiš za nabijanje KD razlike onoga u vozilu.

Nema mapa gdje mozes jednako pravit progres i sa vozilom i kao INF. Mapa ima dobrih, DLC je super. Ali se ja ne mogu otrgnuti dojmu optimalnih mapa za 64 igrača gdje su dominantni i pješadija i vozila.

Možda šangaja ali kada odbijes veliku vecinu na krovovima, te opet limitirano kretanje vozila, sva ona ljepota nestaje i ako je dizajn odlican za gameplay.

Dawnbreaker je pogodjena velicinom i za jedno i za drugo ali je nekakao pokvarena kroz onaj mrak.. i opet ti ljudi na krovovima.

Lancang dam mozda isto ok ali sam dizajn mi nekako brzo dosadi. Velika vecina mape je voda. Ostaje ti glavni put.

Transmision modza jedina pogodjena. Ima fin flow. Ali od mape do mape, ili je za vozila ili za INF.

Meni su mape, takodje, dosta losije nego u BF3.Nesto mi nedostaje, ne znam sta.

Nedostaje Caspian :)

Uskoro ce biti i 3ci deo Squadwork Teamwork serijala a ja zaboravio da vam postujem 2gi deo:

Ne moze se reci da ne koristim sav arsenal:

Nedostaje Caspian :)

Stize Caspian uskoro. Vise od pola vremena sam proveo na toj mapi.
Jedino sto je falilo Caspianu u bf3 je losiji izlazni teren iz baze i losija vozila na ruskoj strani.
Plus sto su avioni i heli predominantni pa je skoro svaka partija na normali bila neigriva. Bice zanimljiv novi Caspian sa ovim balansom vozila.
Samo se nadam da ga nisu zeznuli onim velikim zidom pa sad us strana da bude silovana.

Od BF3 najvise sam igrao Kharg Island i Ziba Tower... ovu drugu kad me smori BF, igram na reflex odlicno za napucavanje, za 20 minuta padne 50 fragova... znam da su mnogi kukali na ceo CQ, ali meni je cak lepo legao...

Jedan veoma zanimljiv i istinit video :

Preporucujem svima da pogledaju.

Ma video nis narocito, sve je to poznato i ne razumem vas koji kukate iskreno. Na sve ovo ste upozoreni od starijih igraca jos za BC2 po izlasku a vi ste nastavili da kupujete, takodje i za BF3 ste upozoreni i opet ste navalili ko blesavi i sad vam je 30 eura veliko ko kuca ? Tred je postao kuknjava i deplasirana rasprava oko nicega. Il igrajte il ne smarajte, Pera bar okaci neki video koji malo razbije ovu kuknjavu.

U ovoj igri trenutno je najveci problem *****izma kampovanja do besvesti i likova koji uopste ne pokusavaju da postignu cilj nego smrde po mapi i cekaju na kill. Sve recon retard camperi, besomucni granade locker spam, no eng in team i ostalo svojstveno " bf " igracima, tj najverovatnije previse dece koja bi nes da urade al ne ide.

Mod Obliteration i Rush su blago retardirani ne zbog samog moda nego zbog 80 % igraca koji ne rade nista nego se spawnuju i sa po mape hoce kill da naprave ali igra je tako i napravljena da bombu i ne mozes da uzmes jer ima previse " fast zoom recona " koji rafalima tuku po tebi dok nosis bombu.

Poslednja izmena:
U ovoj igri trenutno je najveci problem *****izma kampovanja do besvesti i likova koji uopste ne pokusavaju da postignu cilj nego smrde po mapi i cekaju na kill. Sve recon retard camperi, besomucni granade locker spam, no eng in team i ostalo svojstveno " bf " igracima, tj najverovatnije previse dece koja bi nes da urade al ne ide.

Mod Obliteration i Rush su blago retardirani ne zbog samog moda nego zbog 80 % igraca koji ne rade nista nego se spawnuju i sa po mape hoce kill da naprave ali igra je tako i napravljena da bombu i ne mozes da uzmes jer ima previse " fast zoom recona " koji rafalima tuku po tebi dok nosis bombu.

Pa dobro, ti problemi koje si nabrojao su opet delo DICE-a, tako da na isto dođe...

Poslednja izmena:
Meni je ubedljivo najbolja mapa Rogue Transmission. Nije premala pa da je nemoguce igrati sa helijima i avionima ali sa druge strane nije ni prevelika pa da je igranje pesadije dosadnije nego gledanje Ravne gore. A i kolorit je fantastican :). Tu mapu najcesce igram, sto Conquest sto TDM.

Meni je ubedljivo najbolja mapa Rogue Transmission. Nije premala pa da je nemoguce igrati sa helijima i avionima ali sa druge strane nije ni prevelika pa da je igranje pesadije dosadnije nego gledanje Ravne gore. A i kolorit je fantastican :). Tu mapu najcesce igram, sto Conquest sto TDM.

I meni je ta mapa full, dugo je nisam pikao, negde se zagubila.

Ako vam treba Premium za 20 Evra, imamo pouzdanog dobavljaca. :)

Vrh Dno