Meni su mape, takodje, dosta losije nego u BF3.Nesto mi nedostaje, ne znam sta.
Ja vidim nešto fali.
Nedostaje Caspian![]()
U ovoj igri trenutno je najveci problem *****izma kampovanja do besvesti i likova koji uopste ne pokusavaju da postignu cilj nego smrde po mapi i cekaju na kill. Sve recon retard camperi, besomucni granade locker spam, no eng in team i ostalo svojstveno " bf " igracima, tj najverovatnije previse dece koja bi nes da urade al ne ide.
Mod Obliteration i Rush su blago retardirani ne zbog samog moda nego zbog 80 % igraca koji ne rade nista nego se spawnuju i sa po mape hoce kill da naprave ali igra je tako i napravljena da bombu i ne mozes da uzmes jer ima previse " fast zoom recona " koji rafalima tuku po tebi dok nosis bombu.
Meni je ubedljivo najbolja mapa Rogue Transmission. Nije premala pa da je nemoguce igrati sa helijima i avionima ali sa druge strane nije ni prevelika pa da je igranje pesadije dosadnije nego gledanje Ravne gore. A i kolorit je fantastican. Tu mapu najcesce igram, sto Conquest sto TDM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari