Šta je novo?

Battlefield 4

@Boris

Ocajno izgleda. Koja su to podesavanja?

Nostalgija za starim dobrim PS3 vremenima, Boris sve igra u 720p i na gamepadu :D

720p dabome, nisam opterecen :), bilo bi lepo da mogu 1080 ali u pokretu je skroz ok, sta ste zapenili kao da nemate igru pa ne znate kako izgleda, a podesavanja su mi fina skroz..

bf4%202013-11-12%2018-09-05-18.jpg

bf4%202013-11-12%2018-11-07-44.jpg

bf4%202013-11-12%2018-11-50-34.jpg

bf4%202013-11-12%2018-12-12-83.jpg

Ma bre super je optimizovano kaze boris. Stavis u 320p i udri u 100 fps :D

Pazi ovaj BF4 je besmisleno igrati na sve preko medium ako nemate 8GB RAM-a kao prvo, a posle bar neku GTX770 ili R280x.

Ima li neko sa 7950/GTX660Ti/7970 da napise kako mu radi ova igra na ultra detaljima?

@Toso
Posto si stavio da ti Reload bude na dugmetu od misa, onda je logicno da bi to dugme trebao da pritisnes da bi podigao pusku sa poda,zar ne ?

znam da bi tako trebalo da bude stavio stavio sam ali nece da radi vratio sam jebno R za reload i sad radi. Neki bug je u pitanju izgleda na BF3 mi radi ovde ne

Siege of Shanghai kao da ne postoji, jednostavno ne radi :D A vrh mapa..

Ne vidim logiku za neke mape, Dawnbreaker bi bila odlicna da nema 14 tenkova, Attack helija i AVIONA, na onako maloj i urbanoj mapi? Ko nije igrao, zamislite Karkand samo jos manja i visoki soliteri. I ona sajber svetla mi malo kvare ugodjaj, dok na primer na Paracel Stormu nema attack helikoptera..

Uskoro mora neki dobar patch, ovo ubija kako igra krasuje..

UPDATE #8 (Nov 12):
Client patch (PC)
The PC client patch for Battlefield 4 will go live in the near future and fixes a number of different issues you have helped us to identify, including a number of the most common crashes and freezes. We will get back to you with a full fix list and a specific date for this update soon.

Maintenance downtime (All platforms)
Nov 13, we have a planned maintenance starting at 9AM UTC/1AM PST. The maintenance will last for 2-3 hours and multiplayer for Battlefield 4 will be unavailable on all platforms in increments during this window. This maintenance is done in preparation for the upcoming client patches.

Upcoming Live Scoreboard (PC)
We will introduce Live Scoreboards in the PC server browser on Battlelog in the upcoming days. It will let you see the current status in the ongoing round on a server before you join, such as the number of remaining targets in a round of Obliteration. We will be able to give you specific date on this feature soon.

UPDATE #7 (Nov 12):
Server Update R8 rolling out on PC
We recently deployed the R8 Server Update on PC. It should be propagating throughout servers in the upcoming hours. You can find the change notes below.

R8 Update Notes:
*Fixed a number of dog tags that were showing up as blank in-game.
*Lowered the damage caused by Mobile AA Active Radar missiles to aircraft. The previous damage was incorrectly set too high.
*Improved server crash reporting and performance tracking on all platforms. This should further help us identify and fix server crashes going forward.

@hsv.stoned Zato pitam ljude :) Live feedback je cudo :) Znam i ja naci na netu gomilu ovih testova, Boratu sa svim podesavanjima kao sa linka(doduse kod njega je 1920x1080 a na linku 1200p ali opet...) daje preko 60 frejmova dok je tamo 32...

vsynic radi posao zakucami frejmove na 60 i ok nema problema jer da nije tako frejmovi su mi varirali 90, 60, 80, 112, 90, itd.. a velintator grafike samo zviždi.

Poslednja izmena:
@hsv.stoned Zato pitam ljude :) Live feedback je cudo :) Znam i ja naci na netu gomilu ovih testova, Boratu sa svim podesavanjima kao sa linka(doduse kod njega je 1920x1080 a na linku 1200p ali opet...) daje preko 60 frejmova dok je tamo 32...

to je single test u mp, ima testova stavio sam par posto natrag :D
bf4_cpu_gpu_t.pngbf4_cpu_gpu_d.png
Uvek preko 60 imam na full hd, ipak mi je cpu klokan , bolje radi intel and nvidia :D
Moja ti je malo sporija od 770gtx, tako da pogledaj koliko daje klokan cpu(2500k kod mene, slican cpu i 770gtx), ovaj test je jedini koji se slaze sa mojim rezultatima :D Bice jos patcheva i drajvera, bice to jos bolje kasnije :D

Poslednja izmena:
Jel moguce da igra radi toliko bolje na Intel+GTX770 nego Intel+280X?
Daj okaci link celog ovog testa molim te.
Ja se lomim dal da uzmem GTX770 (ima ga sad za 31k) ili R9 280X.

770 i 780 razlika 0 frejmova kad proc nije klokovan i 3-6 frejmova kad je klokovan procesor. ili test laze ili nvidia prodaje sarenu lazu

edit: 770 daje 20 frejmova vise od 290x. ko je radio ovaj test, pcbeast?

Poslednja izmena:
720p dabome, nisam opterecen :), bilo bi lepo da mogu 1080 ali u pokretu je skroz ok, sta ste zapenili kao da nemate igru pa ne znate kako izgleda, a podesavanja su mi fina skroz..

Brzo te izdao moćni komp, ko juče da je bila tema o osmišljavanju istog...

:D

Pazi ovaj BF4 je besmisleno igrati na sve preko medium ako nemate 8GB RAM-a kao prvo, a posle bar neku GTX770 ili R280x.

Meni sve na max radi odlično u native rezoluciji, a nemam ništa klokovano.

Cekaj u fullHD rezoluciji, sve na ultra, radi ti MP, mape sa 64 igraca?
Nemoguce!

Cekaj u fullHD rezoluciji, sve na ultra, radi ti MP, mape sa 64 igraca?
Nemoguce!

Da, sve ko podmazano. Možda windows 8.1 ima nekog uticaja, ko zna. Problema sa zvukom imam samo u prvih 15s igre, onda sve proradi kako treba.

Tačno kad uzmem SSD staviću dual boot, ein7 i win8.
Win 8 samo za za BF4! :d

Brzo te izdao moćni komp, ko juče da je bila tema o osmišljavanju istog...

:D

Pa nije sto :) Igra mi radi na detaljima kao sto radi na PS4 :), najlepsi i najkompletniji shooter u naredne dve godine, na kompu od proslog leta, cak i sa smanjenom rezolucijom (sad sam ipak stavio 1366x768, mogu i s njom) i detaljima opet izgleda lepse od BF3.. Ispostovao me komp itekako :)

Hvala drugari na pomoci, morace da se menja ploca, proc, a i memorija :D samo ovog puta idemo i do 16gb :D na 2000MHz jer sad imam dd2 na 400-600 neznam tacno :(

Jel moguce da igra radi toliko bolje na Intel+GTX770 nego Intel+280X?
Daj okaci link celog ovog testa molim te.
Ja se lomim dal da uzmem GTX770 (ima ga sad za 31k) ili R9 280X.

mare uzmi GTX770 samo ako imas dobar proc i mem :) neces se pokajati ni sec... ja sam je platio pre 2 meseca 42 hiljade sad se jedem sto kosta 31 ali jeb... ubacicemo jos jednu na prolece :p :D uzdravlje drugari i hvala na pomoci!

edit:

Win 8 mi se pokazao kao bolji za sve od win 7, nećeš imati potrebe za dual bootom kad se malo navikneš

Zao mi je ali moram da te demantujem, meni BF4 radi bolje na 7 nego na 8 ( oba win. su originala), prekljuce sam se opet vratio na 7 i dosta igrica bolje radi. Ako neko nezeli da veruje nek instalira jedan pa drugi ili kako vec :D ali izgubices vreme za Dz! :)

Poslednja izmena:
Pa nije sto :) Igra mi radi na detaljima kao sto radi na PS4 :), najlepsi i najkompletniji shooter u naredne dve godine, na kompu od proslog leta, cak i sa smanjenom rezolucijom (sad sam ipak stavio 1366x768, mogu i s njom) i detaljima opet izgleda lepse od BF3.. Ispostovao me komp itekako :)

nemoj preterivati, stavice neko ovu izjavu u signature :)

Nazad
Vrh Dno