@Toso
Posto si stavio da ti Reload bude na dugmetu od misa, onda je logicno da bi to dugme trebao da pritisnes da bi podigao pusku sa poda,zar ne ?
Ima li neko sa 7950/GTX660Ti/7970 da napise kako mu radi ova igra na ultra detaljima?
*Fixed a number of dog tags that were showing up as blank in-game.
@hsv.stoned Zato pitam ljudeLive feedback je cudo
Znam i ja naci na netu gomilu ovih testova, Boratu sa svim podesavanjima kao sa linka(doduse kod njega je 1920x1080 a na linku 1200p ali opet...) daje preko 60 frejmova dok je tamo 32...
720p dabome, nisam opterecen, bilo bi lepo da mogu 1080 ali u pokretu je skroz ok, sta ste zapenili kao da nemate igru pa ne znate kako izgleda, a podesavanja su mi fina skroz..
Pazi ovaj BF4 je besmisleno igrati na sve preko medium ako nemate 8GB RAM-a kao prvo, a posle bar neku GTX770 ili R280x.
Cekaj u fullHD rezoluciji, sve na ultra, radi ti MP, mape sa 64 igraca?
Nemoguce!
Tačno kad uzmem SSD staviću dual boot, ein7 i win8.
Win 8 samo za za BF4! :d
Brzo te izdao moćni komp, ko juče da je bila tema o osmišljavanju istog...
Jel moguce da igra radi toliko bolje na Intel+GTX770 nego Intel+280X?
Daj okaci link celog ovog testa molim te.
Ja se lomim dal da uzmem GTX770 (ima ga sad za 31k) ili R9 280X.
Win 8 mi se pokazao kao bolji za sve od win 7, nećeš imati potrebe za dual bootom kad se malo navikneš
Pa nije stoIgra mi radi na detaljima kao sto radi na PS4
, najlepsi i najkompletniji shooter u naredne dve godine, na kompu od proslog leta, cak i sa smanjenom rezolucijom (sad sam ipak stavio 1366x768, mogu i s njom) i detaljima opet izgleda lepse od BF3.. Ispostovao me komp itekako
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari