Ne, nego mi je bitno da ja kupujem miseve od po 100 evra, izvrcem konfig fajlove i prilagodjavam config igre samo da mogu da kacim klipove kako pwnujem nubare, dokazujem da sam leet pro i koliko dominiram nad drugima na tzv pubovima, klanski ili kako god. Iskreno mi se hebe za sve to, mnogo godina igram sa krs netom, gomilom citera kojih uvek ima u skoro pa svakoj igri i skoro pa se nikada ne bunim. Ako je bas toliko uzasno u igri da ne znam sta se desava, molim lepo - izadjem i promenim server. To sto je neko sa citom prvi me gotovo i ne dodiruje, a to sto neki kukaju na svaku mogucu smrt i za to kako su navodno greskom poginuli, posto su jelte toliko dobri, me apsolutno ne zanima kuknjava i iskreno veoma smara.
Ima nas koji bar donekle uzivamo da cisto se malo relaksiramo u celoj atmosferi igre uz ceo njen war chaos i rostiljanje, a da kukam na svaku mogucu smrt (uz poneku wtf samo prevrnem ocima) i jos uz to pisem po forumu i kacim klipove da bi nesto dokazivao, gimme a fuckin break.

I da, i jeste mi bitan broj poligona a posebno kvalitet fizike koja ubedljivo najvise doprinosi samoj atmosferi, ali to je vec druga prica.