Šta je novo?

Battlefield 4

Nemoj vise,molim te:).Kad citam,placem kao da jedem luk kao jabuku.Bez uvrede,nije Metro poenta BF nego timska igra,i na to ne mislim da ti neko dodaje municiju da bacis sto vise bombi.Imas mnogo boljih mapa da osetis cari timske igre(Caspian,Firestorm,Karkand mape,...).

hahaha places u smislu places kao u spanskim serijama, ili u fazonu places od smejanja ?? :D Ma ja se vise sprdam, bilo mi dosadno pa rekoh malo da se zezam, inace da nisam cuo od jednog clana da postoji mogucnost davanja municije (posto uvek biram support klasu), ja to me bih nikad radio, i uglavnom na osnovu municije dobijam mnogo vece skorove :) Nije zanimljivo samo bacati granate, slazem se, al de cu ja sam da krenem pa da me ubiju ko curana, msm kad ovi moji "saborci" bleje u jednom mestu. Igrao sam i te velike mape, svidja mi se operation firestorm, tu dominiram, uvek uskocim s jednim likom u tenk i samo rokamo, on top, ja mitraljez :D Uglavnom da ne ispadne da sam spamer, da kazem nesto i o BF4, gledao sam po netu, igrica generalno nije losa, naravno ja bih je uzeo kad se malo srede serveri i kada je dodatno ispeglaju (da radi na konfi iz potpisa na 30+fps, kao sto mi sada radi BF3, naravno na 1360x768) :) I da nemoj vise da jedes lukac ko jabuku, ugusices okolinu, hahaha salim see :d

U pocetku mi je bilo ok, a sada retko koju partiju zavrsim.

Sigurno su sve sto imaju ulozili u optimizovanje PS4 i XBox One verzije igre a za PC igrace ih zabole.

Danas pokusao da igram tri puta na tri razlicita servera i svaki put mi se zakucala igra. Jednom u pola partije, jednom nisam ni usao a poslednji put samo sto sam usao u igru i bio na deployment ekranu kada me izbacilo. Obrisao sam Punkbuster i reinstalirao ga, uradio repair instalicije igre, imam najnovije nvidia drajvere i nista, svaki put isto.

I stvarno se smanjio nesto broj servera, sada ih imam daleko manje nego prekjuce na primer.

Operation Locker je gora tarapana od Metroa. Ne volim takve mape, ide se od jednog uskog grla do drugog.

Poslednja izmena:
Ja nikako da skapiram kako rade ovi assignmenti. Hocu na primer da jurim ovaj za kamuflazu assault puske, treba osam ubistava i nekoliko healinga, vidim da moram da stavim "track" da bi pratio taj assignment, stavio, zamenio sa nekim drugim, al opet mi nikad ne racuna ubistva i lecenja..

Sigurno su sve sto imaju ulozili u optimizovanje PS4 i XBox One verzije igre a za PC igrace ih zabole.

Danas pokusao da igram tri puta na tri razlicita servera i svaki put mi se zakucala igra. Jednom u pola partije, jednom nisam ni usao a poslednji put samo sto sam usao u igru i bio na deployment ekranu kada me izbacilo. Obrisao sam Punkbuster i reinstalirao ga, uradio repair instalicije igre, imam najnovije nvidia drajvere i nista, svaki put isto.

I stvarno se smanjio nesto broj servera, sada ih imam daleko manje nego prekjuce na primer.

Operation Locker je gora tarapana od Metroa. Ne volim takve mape, ide se od jednog uskog grla do drugog.

Možeš ti da instaliraš i reinstaliraš šta i koliko god puta hoćeš kada serveri crash-uju :S:
U svaki čin sam bio unapređen barem 3 puta :D
Prvi dan je fenomenalno radilo,a onda je bio onaj patch ili šta već i od tada su više od dve runde u nizu misaona imenica.

Inače Locker ima mnogo veći broj prolaza od metroa i neuporedivo lakše se prolazi. E sada što od 64 igrača barem 54 se nabiju na dvoja vrata i harvestuju poene to je više do mentaliteta istih,ne toliko do mape.

Poslednja izmena:
E sada sam procitao da se serveri sa 32 i manje igraca daleko manje ruse od ovih sa vise njih. I stvarno, tri partije i ni jedan crash!

Yay dobio i ja key

edit:
drustvo koji driver koristite ja jedva izvlacim 40fps-a
331.65 sam stavio

Poslednja izmena:
Da sacekam ja jos malko dok se ne ispegla stvar.
Nisam nesto pratio hw zahtevnost, jel dosta gtx570 ili mora upgrade?

Uzeh i ja igru. Ko igra timski moze da me doda. gospodin_pendula je nick

borise, imenjace :), nisam 100% siguran ali mislim da moras da ih radis redom kao sto je bilo u bf3.

Znači niko nema rešenje za server browser problem?

Meni sve radi ok. Samo je prvi dan igra štucala i imala problema sa zvukom, ali je sada sve normalno.

Imam vas vecinu na originu odavde ali sam morao da pravim nov nalog zbog BF4 ajde dodajte me da ne saljem zahteve svima.

Origin ID: RoloSERB

[YOUTUBE]Jfi3ypzcTig[/YOUTUBE]

Jel jos nekome igra secka kao kad rilja po hardu?

Ja odustajem dok ne reše ovo oko servera,stvarno više nemam živaca.

Los fazon, sad vise nije ni not responding, samo bam na desktop.

Igrajte na serverima s manje igraca, do 32. Meni na njima nijednom nije zabagovalo. To su dosta njih rekli. Jes' da je na vecim mapama smor, ali strpite se dok ne rese to.

danas sam odigrao dve partije i nije bilo stucanja. server je bio pun.

Odem ja lepo da cekiram sta sam novo dobio, izaberem kit upgrade i pukne igra..

Ma uzas sa stutterom, lag, crash, isto je tako bilo sa BF3 prvih mesec dana.

Koliko se samo ljudi zale na battlelog forumu...

"money back... moving to cod"
"This game is horrible."
"Stutter and lag even worse than Beta"
"SHIT SHIT SHIT SHIT!!!"
"FU EA/DiCE ... I got a refund"
"Huge lags in BF4"
"Crashing ..."
"Constant crashes and connection issues"
"CRASH CRASH CRASH = Joke of a Game"
"Netcode Must Change!"
"START ASKING FOR REFUNDS !"

....su samo neki od naziva mnogobrojnih tema... Kakav FAIL su napravili. Iskreno veoma mi je zao jer volim Battlefield, vecinom vremena uzivam dok igram i smatram da bi konacno morali da obrate paznju na F*CKING FEEDBACK!

+ Only in Battlefield 4 :)

Poslednja izmena:
@ mad muzzy

Cuo sam da je Condition Zero dosta bolja..

Nazad
Vrh Dno