Nemoj vise,molim te

.Kad citam,placem kao da jedem luk kao jabuku.Bez uvrede,nije Metro poenta BF nego timska igra,i na to ne mislim da ti neko dodaje municiju da bacis sto vise bombi.Imas mnogo boljih mapa da osetis cari timske igre(Caspian,Firestorm,Karkand mape,...).
hahaha places u smislu places kao u spanskim serijama, ili u fazonu places od smejanja ??

Ma ja se vise sprdam, bilo mi dosadno pa rekoh malo da se zezam, inace da nisam cuo od jednog clana da postoji mogucnost davanja municije (posto uvek biram support klasu), ja to me bih nikad radio, i uglavnom na osnovu municije dobijam mnogo vece skorove

Nije zanimljivo samo bacati granate, slazem se, al de cu ja sam da krenem pa da me ubiju ko curana, msm kad ovi moji "saborci" bleje u jednom mestu. Igrao sam i te velike mape, svidja mi se operation firestorm, tu dominiram, uvek uskocim s jednim likom u tenk i samo rokamo, on top, ja mitraljez

Uglavnom da ne ispadne da sam spamer, da kazem nesto i o BF4, gledao sam po netu, igrica generalno nije losa, naravno ja bih je uzeo kad se malo srede serveri i kada je dodatno ispeglaju (da radi na konfi iz potpisa na 30+fps, kao sto mi sada radi BF3, naravno na 1360x768)

I da nemoj vise da jedes lukac ko jabuku, ugusices okolinu, hahaha salim see :d