Šta je novo?

Battlefield 4

Au brale , najkraca single kampanja koju sam ikad odigrao , smesno...

A ybg, ko hoce da otkljuca 6 oruzja u MP mora da prodje kroz ovo:

[YOUTUBE]BY5KBtBoO2E[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Realno,igra jos nije spremna za izlazak, mogli su oni jos mnogo da peglaju. Bagovi svuda, los net code, zamrzavanje usred igre, padaju serveri. Spremili bi oni to da ljudi nisu toliko preorderovali igru.

Posle odigranih nekih 26h MP-a mogu samo da kazem da sam odusevljen igrom, stoji da serveri jos nisu sredjeni al ima dosta servera koji rade normalno. Ubacili su dosta novih stvari sto mi se jako svidja pocev od tenka koji je sad mnogo bolji. Sto se tice mapa ok su necu da gresim dusu vidi se da su se potrudili. Citam komentare ovde I vidim da kukaju mnogi, neznam ljudi koliko se secate al I BF3 je na pocetku imao problema pa su sredili posle sve. Strpite se malo. Inace ko se jos razmislja uzimajte igru necete se pokajati. Vec u ponedeljak uzimam premium :)

I ono sto je najbitnije igra je stvrno dobro optimizovana barem meni sve mi radi glatko cak I bolje nego bf3.

Pozdrav

Stutterfield

Nemaju vise sta da ponude osim grafike u fulu i multija... Smorio sam se u singleplayer-u, dosadna kampanja... A za multi mi treba zverina od kompa... Vracam se na BF3 i BC2 :(

Poslednja izmena:
Opet staviše da USAS-12 bude kao top na tenku. I opet će da ga nerfuju.
edit:
Ubaciše čekanje na server, dobro je.

Poslednja izmena:
Molim vas drugari, da li je pametno da kupujem cd kljuc za bf4/china.. sa sajta go2arena? Tu je je cena za bf4 42e, dok je na cdkeysdiscount odjednom skocila cena sa 41e na 45e!

Molim vas drugari, da li je pametno da kupujem cd kljuc za bf4/china.. sa sajta go2arena? Tu je je cena za bf4 42e, dok je na cdkeysdiscount odjednom skocila cena sa 41e na 45e!

Svugde je skocila cena jer nije vise preorder.

Gde je najeftinije u paketu premium i osnovna igra, ili odvojeno?
Vidim da je na ckd-u 78e. Ima li bolje ponude?

Nema vise sa prvim dlc-om, sad je sve bez dlc-a.
Iskreno sumnjam da ce biti neko kao ogromni popust na premium do decembra kad izlazi dlc. 78e je zajedno tako da ako oduzmem igru koja kosta 44e na ckd ispadne premium 34e, sto nije mnogo :)

Zakucavaju i serveri sa 32 i manje igraca, ovo nije normalno. Je*o im pas mater, nek popravljaju to

jel i dalje ovo u final ovako:

Koliko sam ja uspeo da vidim osakatili je dosta. Da ubijem pesadinca treba da ga poprilicno izresetam, a takodje i za vozila. Active radar je ok kada ti se priblizi heli, za avione je malo teze. Ne znam kako je kad krenu chopper whores da cepaju tv-om.
Nego ja nisam ukapirao cemu ovde sluzi reactive. Stavio sam ga, a kada me spuca granata kao da nemam ra.

Poslednja izmena:
to nije vise ni toliki problem, koliko je zakucavanje servera i nepostojanje zvuka

i naravno da ce server da zakuca kada napravis neku ludacki dobar skor

ispadanje sa servera i povremeno nestajanje zvuka ce resiti- to se svakom desava u vecoj ili manjoj meri. problem je sa zaledjivanjem i sound loop-om- brujanjem. to se ne desava svakome tako da ce sa tim malo teze ici. meni su zaledi 2 puta ruinirali win8.
7-ica se stoicki drzi, bolje trpi zalede:)

Nazad
Vrh Dno