Šta je novo?

Battlefield 4

bas te hoce head shotovi (ja mislio ti samo znas hilis da koristis :D), i koju opremu koristis tj mis i tastaturu, nesto gejmersko ili ipak ne ??

Poceo sam da preterujem sa vozilima pa reko da se malo podsetim pesadije, de sam dobar :) Inace klasican genius od 600, 700 dindzi, kakva gejmerska oprema, dal to neko kupuje :d

Sto se tice razlika, ne znam sta bih ti rekao, ako si fan ovo ce ti odlicno doci, mene je vec smorio BF3 ***, imao sam oko 250 sati (pola na ps3 pola na pcu) i trebalo mi je neko osvezenje. Dosta je slicna po gameplayu, zvukovi su sad malo bogatiji za vecinu stvari, odradii su odlicnu stvar sa ovim kastomizacijama oruzja i vozila, mozda je 'kodovski' ali raja to voli, volim i ja sto da ne.. Levolution je cool fora cisto eto da ne bude ista mapa celu partiju, na Paracel Storm je bas mocno sa vetrovima i pljuskom i zvukovima oluje i ostalim zaebancijama.. Rano je jos za neke detaljnije utiske, to ti je ovako na prvu loptu. Inace ko se brine da su recoil smanjili, nisu uopste, isti je ako ne i veci sad..

Poslednja izmena:
Jel probao neko da udje na server kao spectator? Meni posle dva minuta laguje, svi trece u mestu, i izadje uz gresku ,,Game disconnected: client closed down connection"

Ma ceo BF4 je zesce izbagovan. Necu ni da se nerviram vise, idem da igram BF3. Na ovaj cu se vratiti za mesec dana, taman dok dodje China Rising valjda ce ispeglati ove bugove. Aj da je to nesto sitno nego je igra u trenutnom stanju neigriva. Sta li su oni hteli sa onom betom da postignu da mi je znati?

A to nije samo meni, svima se izbaguje i bude prazan server kad mi izbaci tu gresku. To je problem sa serverima ili sa igrom. Kad je krenuo BF3 nije bilo ovoliko zescih problema sa igrom. Mnogo manje kresovanja i tih greski je bilo.

Mnogo su slabi mitraljezi na vozilima. Moram da shurim pola sata lika da bi ga ubio, mnogo mi je lakse da izadjem iz vozila, roknem ga puskom i vratim se nazad.

^ Potpisujem, takvi su bili i u Beti.

Au Operation Locker, ovo je Metro na zescim, dobrim drogama :) Vrhunska mapa.. Izdvojila mi se i Zavod, jedna od boljh. Igrao danas bez ijednog crasha..

Mogli bi smo da se dodamo medjusobno pa da igrmao na istim serverima. :)

Ja sam odustao od toga, mislim dodajem ljude ali 99.95% vas igra na Normal serverima, tako da mi to nista ne znaci..

Malo je teze sada uci na server,gde ti igra neko od prijatelja.
Ne radi im ono,''cekanje u redu''.
Kada to poprave,bice ok.

Nedovrsena igra, prosto ne verujem da su je izbacili takvu. Svaki drugi server crkne i sa 62 igraca spadne na 7 samo. Redovno se javlja ta greska

To su greske od kojih je bolovao i bf3 sve ce to doci na svoje mesto jer velika je navala novih igrača. Za nekoliko dana i manje sve će doći na svoje mesto sa novim pečom zaboravićemo na ove probleme.

Premotao kampanju (izlecena verzija jer me multi bas i ne interesuje, nemam ni vremena, a i nisam neki hardcore fan) i mogu reci da je kampanja osrednja.Prica vrlo osrednja.Ocekivao sam next-gen naslov, ovo je samo napucani bf3.U nekim delovima igrica izgleda predivno, level dizajn na nivou efekti vatre, cestica, itd.U nekim isuvise ocajno, najvise zbog osvetljenja, moram da napregnem oci da vidim neprijatelja, ako povecam brightness, sve postaje sivo i tek neprirodno.Moze da se odigra na ultra (ako je nekom bitno) bez problema, barem na mom hardveru ali bes msaa x4, jer jede resurse."Levolution" (mislim na efekte rusenja, ne na multiplayer levolution) je dobar, ali sa druge strane su previse preterali sa efektima tipa papiri u vazdugu i gomila physics efekata koji su prosto nabaceni da igra izgleda zivlje.Igra je puna bagova.Ovo je NEXT-GEN za konzole, jer ova grafika predstavlja preporod za konzolno trziste, ali za pc, ne, ovo je jedan stepen napred.Animacije nista nisu naprednije, a to je po meni sustinska stvar, dzaba napucana grafika, kad su animacije iste (osim malo face animacija).Onaj demo od 17 min je izgledao toliko realno da sam se iscimao, verovatno zbog gomile blur efekta koji se dodaje na klipove i rezolucije u kojoj je na prezentaciji igra renderovana.
Sve u svemu svaka cast DICE-u na trudu, a kolegama sa foruma zelim da se naigraju i nauzivaju u potrosenom novcu! :)

Svestan si da piratska verzija nema dodirnih tacaka sa igrom sa Origin sto se tice optimizacije, bugova i slicno?

Iz mog iskustva, sve je to isto osim u nekim slucajevima, gde stalno izadje po neka mala "nevidljiva" zakrpa tipa 20mb ili tako nesto, koja se na neki nacin precuti, ali u 90% slucajeva je sve to isto, pogotovo na pocetku.Optimizacija sto se tice performansi je ok, tu nemam zamerki, ali ne mozes da mi kazes da ce na kraju da se dobiju dva razlicita finalna produkta, tipa ja dobijem cod a ti bf, mislim to je smesno.Moje zamerke stoje navise na nekim drugim stvarima, ne na optimizaciji.Naravno ne govorim o multiplayer-u, to je prica za sebe.Nadam se da smo se razumeli. :)

ovo je stvarno neigrivo :)

na pola mapa gde nema onog trzanja, serveri ili zakucavaju ili nema zvuka, a kada ima zvuka nekada se desava da nema svog zvuka... ovo je zaista smesno :)

no bitno im je da na konzolama sve funkcionise kako treba!!1

Ja stvarno ni jedan problem nisam imao, nikakvo trzanje niti ništa...

Ja imam drugi problem... U server browseru mi nalazi ukupno 3 do 5 servera. Ne znam u čemu je problem, i najčešće ti serveri su u US ili Aziji ili negde u pm.

Ja imam problem sa batelogom, sad mi je ponudio update novi za njega, instalira i sve ali kaze opet da nije instaliran...

S obzirom kako se sada prazni ceo magazin kada se puni oružje, brzo se ostaje bez municije. A naravno oni koji uzmu support klasu ne pada im na pamet da bacaju kutije sa municijom. Tolko od timske igre.

do jaja platio englesku verziju nudi mi poljski ili ruski -_-

jel moze se skine sa torrenta engleska verzija? pa da se nekako ubaci??
Ne moras nista da ubacujes. Mozda mogu da pomognem. Pogledaj imas li i glavnom folder-u igre 2 .dll file-a, GDFBinary_en_US.dll i GDFBinary_ru_RU.dll, ili poljski ovaj 2.

Poslednja izmena:
Poceo sam da preterujem sa vozilima pa reko da se malo podsetim pesadije, de sam dobar :) Inace klasican genius od 600, 700 dindzi, kakva gejmerska oprema, dal to neko kupuje :d

Sto se tice razlika, ne znam sta bih ti rekao, ako si fan ovo ce ti odlicno doci, mene je vec smorio BF3 ***, imao sam oko 250 sati (pola na ps3 pola na pcu) i trebalo mi je neko osvezenje. Dosta je slicna po gameplayu, zvukovi su sad malo bogatiji za vecinu stvari, odradii su odlicnu stvar sa ovim kastomizacijama oruzja i vozila, mozda je 'kodovski' ali raja to voli, volim i ja sto da ne.. Levolution je cool fora cisto eto da ne bude ista mapa celu partiju, na Paracel Storm je bas mocno sa vetrovima i pljuskom i zvukovima oluje i ostalim zaebancijama.. Rano je jos za neke detaljnije utiske, to ti je ovako na prvu loptu. Inace ko se brine da su recoil smanjili, nisu uopste, isti je ako ne i veci sad..

Pa ja vidim, zabijas headshot ko profi pa sam pomislio da furas neki Razer mis ili Logitech-ov neki gejmerski :D na kraju ispade Genius :p pa tebe je smorio, msm ti imas 250 sati, a ja sam tek na 12, nece mene jos to smoriti, kidam na metrou, najjaci sam kad se okupi nas 7,8 kod nekog zida I samo zasipamo granatama I tako dobio skor 16-2, sto mi se vrv nikad desilo u 1na1 (uglavnom me ubiju :d). Pa customizacija oruzja je dobrodosla, msm bolje da imam veci izbor nisana I dodataka nego samo 1 ili 2. A fan ko fan, bilo je kad sam kupovao igricu: Skylanders for PC vs BF3 vs COD:MW3, i BF3 je odneo pobedu, a sad cekamo neke velike popuste pa da se pazari I BF4, pa da se rokamo, al ko ljudi, ko prezivi pricace :D

"NOTICE: WE ARE CURRENTLY ROLLING OUT NEW GAME SERVERS TO ADDRESS STABILITY ISSUES, WHILE SERVERS ARE UPDATED YOU MIGHT BE DISCONNECTED FROM YOUR CURRENT GAME"

Radi se radi to je dobro!

Pa ja vidim, zabijas headshot ko profi pa sam pomislio da furas neki Razer mis ili Logitech-ov neki gejmerski :D na kraju ispade Genius :p pa tebe je smorio, msm ti imas 250 sati, a ja sam tek na 12, nece mene jos to smoriti, kidam na metrou, najjaci sam kad se okupi nas 7,8 kod nekog zida I samo zasipamo granatama I tako dobio skor 16-2, sto mi se vrv nikad desilo u 1na1 (uglavnom me ubiju :d). Pa customizacija oruzja je dobrodosla, msm bolje da imam veci izbor nisana I dodataka nego samo 1 ili 2. A fan ko fan, bilo je kad sam kupovao igricu: Skylanders for PC vs BF3 vs COD:MW3, i BF3 je odneo pobedu, a sad cekamo neke velike popuste pa da se pazari I BF4, pa da se rokamo, al ko ljudi, ko prezivi pricace :D
Nemoj vise,molim te:).Kad citam,placem kao da jedem luk kao jabuku.Bez uvrede,nije Metro poenta BF nego timska igra,i na to ne mislim da ti neko dodaje municiju da bacis sto vise bombi.Imas mnogo boljih mapa da osetis cari timske igre(Caspian,Firestorm,Karkand mape,...).

Pa ja vidim, zabijas headshot ko profi pa sam pomislio da furas neki Razer mis ili Logitech-ov neki gejmerski :D na kraju ispade Genius :p pa tebe je smorio, msm ti imas 250 sati, a ja sam tek na 12, nece mene jos to smoriti, kidam na metrou, najjaci sam kad se okupi nas 7,8 kod nekog zida I samo zasipamo granatama I tako dobio skor 16-2, sto mi se vrv nikad desilo u 1na1 (uglavnom me ubiju :d).

Ovo je sustina svih problema BF3 :).
Najjaci je covek kad zasipa granatama... Ovakvi igraci su odusevljeni igrom. Znas kad bi ovako nesto mogao u BC2 :).
Zato je BF3 veoma malo drugaciji od svih poslednjih CoD-ova...

Ja stvarno ni jedan problem nisam imao, nikakvo trzanje niti ništa...

Ja imam drugi problem... U server browseru mi nalazi ukupno 3 do 5 servera. Ne znam u čemu je problem, i najčešće ti serveri su u US ili Aziji ili negde u pm.

ja ovaj problem imam na EU serverima, druge nisam ni probao :)

Nazad
Vrh Dno