moze li neko kome je igrica instalirana na ssd da mi kaze koliko mu treba da ucita, ja se totalno smorim dok ne ucita mapu po 3-5min cak i vise ako je neka veca... ljudi skoro zavrse round a ja tek usao... 5400rpm hdd
Jel imate mozda neki skriveni trik sta bi se moglo preduzeti za ove random secove, kao da se zamrzne slika na desetinu sekunde.. Jel samo zbog toga sto je zahtevnija i vise moj hardver nije dovoljan (iako ne izgleda previse bolje od BF3 koji je radio savrseno), nedovrsena igra, ili nesto trece?
Ako su ove cross-gen igre tako zahtevne, kakve li ce biti one koje stvarno deluju mnogo naprednije...
.
2. Start -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound -> Select what playback device you are using -> Properties -> Advanced -> under "Exclusive mode" I unchecked "Allow applications to take exclusive control of this device -> OK
iako ne izgleda previse bolje od BF3 koji je radio savrseno
Ovo kad se nasvira na ultra i full hd, je next-gen da ne moze veci![]()
Moze mnogo bolje od ovoga, ako ne mozes da zamislis, bolje za tebe, prijatno ces se iznenaditi. Ovo izgleda bas kako si opisao, ne previse bolje od BF-a 3. Dobro izlgeda, ali ces videti mnogo bolje bas u ovom zanru. I zahtevnije.
Ček ljudi jel moguće da meni igra radi kao podmazana na 1920 rezoluciji, sve na medium, osim tekstura i mesh quality koji su na high. Na konfi i3 540, 4GB RAM, Radeon 5770 1 GB. Da napomenem da sam na Win 7 u Beti imao 20fps. Svaka čast i respekt za optimizaciju. Konačno mi ne zamrzava igra više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari