Šta je novo?

Battlefield 4

moze li neko kome je igrica instalirana na ssd da mi kaze koliko mu treba da ucita, ja se totalno smorim dok ne ucita mapu po 3-5min cak i vise ako je neka veca... ljudi skoro zavrse round a ja tek usao... 5400rpm hdd

Crashuju i serveri prečesto.

Danas od 5 mapa koje sam igrao, samo jedna se završila. I to ona gde sam se priključio pred kraj. Postaje već iritantno.

EDIT: Evo opet "client has closed down connection"... :mad: Ovo je neigrivo danas,koji im je bre... :crash:

Poslednja izmena:
moze li neko kome je igrica instalirana na ssd da mi kaze koliko mu treba da ucita, ja se totalno smorim dok ne ucita mapu po 3-5min cak i vise ako je neka veca... ljudi skoro zavrse round a ja tek usao... 5400rpm hdd

I ja cekam jedno minut, mozda i minut i po. Imam 7200 obican hdd. Uglavnom moj tim uzme 2-3 zastave dok ja udjem. Izgleda da mnogi imaju sdd :D
Meni se nesto i ne daje lova na sdd kad je jedina razlika u ucitavanju, a dok ucita pregledam sta ima na netu ili odem da se osvezim izmedju rundi :)

Jel imate mozda neki skriveni trik sta bi se moglo preduzeti za ove random secove, kao da se zamrzne slika na desetinu sekunde.. Jel samo zbog toga sto je zahtevnija i vise moj hardver nije dovoljan (iako ne izgleda previse bolje od BF3 koji je radio savrseno), nedovrsena igra, ili nesto trece?

Welcome to next-gen :)

Ako su ove cross-gen igre tako zahtevne, kakve li ce biti one koje stvarno deluju mnogo naprednije...

To smo i cekali, doduse. Samo mora novi komp :).

Komponente nikad jeftinije... sta ces... ko je nama kriv sto smo ovde (vecina)... :d

Pa sad, nikad jeftinije za dosadasnje naslove, za ove koji dolaze (ps4 i xbox one portove), mora dobra masina da se uzme. Ja cekam jos malo da vidim kako sve to radi, pa da vidim na sta da idem...

Jel imate mozda neki skriveni trik sta bi se moglo preduzeti za ove random secove, kao da se zamrzne slika na desetinu sekunde.. Jel samo zbog toga sto je zahtevnija i vise moj hardver nije dovoljan (iako ne izgleda previse bolje od BF3 koji je radio savrseno), nedovrsena igra, ili nesto trece?

Kupi Nvidiu i resio si problem :)
Kad ces vise to da shvatis :smash:

Ako su ove cross-gen igre tako zahtevne, kakve li ce biti one koje stvarno deluju mnogo naprednije...
.

Ovo kad se nasvira na ultra i full hd, je next-gen da ne moze veci :) Barem ne vidim nista bolje da izgleda u ovom zanru narednih 2, 3 godine..

Nego hvala dobrim ljudima koji su spremni i nesto korisno da okace na onom battlelog forumu medju onoliko decijih postova :D Upravo probao i izgleda da je to to, odnosno nemam ono seckanje vise..

2. Start -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound -> Select what playback device you are using -> Properties -> Advanced -> under "Exclusive mode" I unchecked "Allow applications to take exclusive control of this device -> OK

Ima li da se vidi koliko je tiketa ostalo pre nego sto se udje na server? Kao sto su u trojci naknadno ubacili. Glupo mi da udjem na server a ono par tiketa do kraja.

Igram kampanju na "punjenoj" verziji i zaglavio sam. Izgleda da je prilično bagovita. Deo kad sam se vratio na USS Valkyrie. Prvo ima jedan deo gde Irish prolazi kroz zid. Tu sam našao gde ja da prođem ali posle sam zaglavio na delu gde treba da se probiju jedna vrata, da bi se ušlo u ambulantu. E pa tu Pac udara nogom u nepostojeća vrata, u beskonačnost. Naravno, prolazim u ambulantu jer vrata NEMA ali nema nikoga unutra niti bilo kog drugog izlaza. A ona dva tupana i dalje stoje kod vrata i čekaju da treći razbije nepostojeća vrata. Uz to, ne mogu ni da pucam niti bilo šta da uradim. Jel to samo do "punjene" verzije ili šta?

Svaki put kad hocu da udjem na server izbaci mi ,,Error: You were disconnected from the EA Online". Sta mu znaci to?

:)

Moze mnogo bolje od ovoga, ako ne mozes da zamislis, bolje za tebe, prijatno ces se iznenaditi. Ovo izgleda bas kako si opisao, ne previse bolje od BF-a 3. Dobro izlgeda, ali ces videti mnogo bolje bas u ovom zanru. I zahtevnije.

Zato sto BF3 vec izgleda sjajno na maks detaljima, a ovo je taman toliko lepse da ne vidim koja ce kompanija da napravi nesto bolje, jos nije ni najavljeno a posle najava tek treba godinu i po, dve, mozda ne pratim previse trziste :)

Poslednja izmena:
Meni se vec dva puta za dve partije zamrznula igra, dotle da moram da ga preko task menadzera gasim. Vidim da imaju ljudi sa jakim konfiguracijama ovaj problem. Samo da ga rese...

Da skroz neigrivo veceras, al znao sam da ce da bude tako prvih par dana.. Evo kako mi izgleda dok radi :)

Meni se na beti stalno desavalo kad napravim nagli pokret da mi crashuje igrica pa sam izbrisao. Hoce li i na BF4 tako ? Inace napokon mi se skinula sa tpb-a :d
EDIT: Da se javim da ova moja konfiguracije poterala high/ultra bez problema igrivo je ne crashuje ne znam koji je fps provericu veceras sa frapsom, 1280x1024, 85% resolution scale. Ima fps dropova ali ne toliko 2-3 puta. Iznenadilo me je da mogu da "gulim" mojom konfom High/Ultra :d

Poslednja izmena:
Koji su vam generalni utisci za BF4 u odnosu na BF3 ?? Sta je bolje, a sta losije, i da li mi se isplati kupovati, ili bolje da ostanem za sada na BF3 (ima igraca, bar na onim serverima koje ja koristim, tj metro only, eventualno grand bazzar, haha :D)

@Borise do jaja igras, bas te hoce head shotovi (ja mislio ti samo znas hilis da koristis :D), i koju opremu koristis tj mis i tastaturu, nesto gejmersko ili ipak ne ??

Ček ljudi jel moguće da meni igra radi kao podmazana na 1920 rezoluciji, sve na medium, osim tekstura i mesh quality koji su na high. Na konfi i3 540, 4GB RAM, Radeon 5770 1 GB. Da napomenem da sam na Win 7 u Beti imao 20fps. Svaka čast i respekt za optimizaciju. Konačno mi ne zamrzava igra više.

Ček ljudi jel moguće da meni igra radi kao podmazana na 1920 rezoluciji, sve na medium, osim tekstura i mesh quality koji su na high. Na konfi i3 540, 4GB RAM, Radeon 5770 1 GB. Da napomenem da sam na Win 7 u Beti imao 20fps. Svaka čast i respekt za optimizaciju. Konačno mi ne zamrzava igra više.

Jeste,to i ja tvrdim da je optimizovana super,samo da srede ove probleme sa kresovanjem igre,ali to je do AMD drivera.A druga je stvar sto mi nismo navikli da igra bude optimizovana prilikom izlaska.:p

XV9mk7r.jpg

A meni ovi sa g2play nisu jos resili key problem kao stalno neki napadi bla truc i salju mailove kako je site down a site radi kako treba

Ja sam uredno,29. dobio ključ sa G2play.Nije bilo nikakvih problema,China Rising verzija.

Poslednja izmena:
Ovo postaje stvarno iritirajuce, juce mi crashuje u trecini partija (zamrzne se slika, samo se cuje nesto) a danas mi crashovalo i dok sam igrao singleplayer. Vidim da se ovde zale samo vlasnici AMD kartica, a meni se ovo desva na 560Ti sa najnovijim drajverima (331.65).

I onaj hit indikator u obliku slova X je i prevelik i suvise debeo. Kada gadjam nekoga iz daljine desava mi se da ga pogodim ali zbog velicine hit indikora potpuno izgubim metu sa nisana pa onda pucam random levo desno da vidim gde je. Mape ne bih da komentarisem, trebace mi vremena da se naviknem. Mada u BF3 su mi neke mape odmah legle (Casspian, Firestorm, Karkand, Bazar i moja omiljena, Operation Riverside :)).

Poslednja izmena:
Ne znam da li ste primetili ali nema vise "M16A3" puske, samo "M16A4" koja nema full auto. :/
Trenutno koristim M416 i ono nije lose. :)

Nazad
Vrh Dno