Šta je novo?

Battlefield 4

ok but what about perks?..Should we get some epic perks for kill streaks?
I mean dog tags, camos and shit are nice but would like to see some double, triple, quad xp boost after 20 kills in a row!!1

Pojavio se jedan naš server :)
gene8ary.jpg

Nazalost ne jer je nestao i kod mene :( . Pa verovatno mi je lakse i brze da slikam monitor kad vec pisem preko telefona zar ne ?

sjajno, ping 8-12 ms lol

najbolje sto sam do sada imao bio je 35-38 ms

Poslednja izmena:
Ovo sa chiterima je ludilo. A ovo iz EA nas stalno magarce. Prvo Developeri rade na dve tezge (razvijanje igara i pravljenje chitova). Pa onda ce da daju za kes da se otkljucaju oruzja, pa ce opet neki prioritised server join time. Ja stekam pare za airbag prsluk za motor. Hebe mi se da dajem 100+ eura na dodatke da bi me neko majmunisao. :D

Odakle se sutra moze skidati beta? U Originu je nemam jos u ponudi, nadam se da ce se sutra pojaviti.

Poslednja izmena:
Origin

Po vašim reakcijama rekao bih da je najpametnije ostati još neko vreme na BF3, pa pazariti BF4 kad malo više pojeftini.

Poslednja izmena:
Au al je losa upravljivost tenkova... bas jadno deluju u odnosu na bf3.

Po vašim reakcijama rekao bih da je najpametnije ostati još neko vreme na BF3, pa pazariti BF4 kad malo više pojeftini.

Bila bi fora da EA krene sa praksom gašenja servera starih Battlefielda kada izađe novi. Zaista ne vidim poentu plaćanja više od 50 evra za gotovo istu igru. Definitivno su krenuli CoD putem i to se neće dobro završiti.

Bila bi fora da EA krene sa praksom gašenja servera starih Battlefielda kada izađe novi. Zaista ne vidim poentu plaćanja više od 50 evra za gotovo istu igru. Definitivno su krenuli CoD putem i to se neće dobro završiti.

Nisu jos, ali ako kojim slucajem pored DICE-a EA zaposli jos neki studio da pravi npr. Bad Company ili Neki Battlefield 2150 paraleno dok DICE pravi Star Wars Battlefront e onda smo u big dudu.

Au al je losa upravljivost tenkova... bas jadno deluju u odnosu na bf3.
Sta konkretno? Meni se upravljivost tenkova i generalno kompletna fizika vozila nije svidjala ni u BF3.

P.S-Je l' samo meni neobicno da pozicija minimape bude u donjem levom uglu, mislim na samu poziciju? Nekako mi nije "na oku" to sam primetio jos od BC2, tj da moram da teram oko na minimapu.

Bilo je kako nije bilo samo sto se slabo ulazilo na njih pa se zagasili .

Jel?Steta samo sto ce ih ugasiti kao i one pre za BF3 jel niko ne igra na njima.

ONLY IN BATTLEFIELD 4 !!!

[YOUTUBE]gCN7TYefy7Y[/YOUTUBE]

Sta ovaj napisa :p
EDIT : e ovo je vec nesto :)

Poslednja izmena:
vec su se pojavili ljudi sa wallhackom i aim botom -_- kako bi ja tim ljudima lepo ban accounta i cao

^^

Koji je to mentalni sklop to mi nikada nece biti jasno...

Gledao sam pre par nedelja "promotivni" video paketa hakova.Covece,ima barem 30 razlicitih kombinacija od kojih 3/4 ne mogu da se primete ako nisi bas napaljen da pobijes sve u sto kracem vremenu.Nema vise seljackih fora tipa "drzi pucanje da pobijes sve na ekranu,teleport na C4,klanje sa minom" nego uz malo maste,strpljenja i kombinovanja ces proci neopazeno.Mentalni sklop-nesposoban.

Poslednja izmena:
Vrh Dno