Ako vam se igra zaglavi na Loading screenu, posebno kad se pojavi crni ekran i stoji Loading, skinite punkbuster sa glavnog sajta i dodajte/update-ujte Battlefield 4 pb.
i task menager i desni klik na bf4.exe pa na low i nema stekanje igre![]()
U da, izvini, Aurora. Sto je u sustini mozzila.Radio mi je Bf3 battlelog u njemu. Ajde probacu drugi browser, mada on mi skine instal client, ali ne zeli da ga instalira iz nekog razloga. Operativni sistem mi je isto 64bit-ni, video sam da i to moze da pravi problem.
I sa 8 jezgara radi ocajno
Meni je isto na masin iz potpisa cpu isao skoro na 100% dok nisma upalio HT i sad ne prelazi 60% zauzeca i nema vise stucanja igre .
Meni je isto na masin iz potpisa cpu isao skoro na 100% dok nisma upalio HT i sad ne prelazi 60% zauzeca i nema vise stucanja igre .
Battlefield 4 Beta CPU and GPU Benchmarks
http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-cpu-gpu-benchmarks/#comment-975
Zaboravio sam da napomenem klokovan je na 4.5GHz pa je verovatno zato manje zauzece procesora kod mene ...2600k, razvlaci ravnomerno na svih 8 thread-ova oko 70-80% opterecenja, server sa 64 igraca... tako da ko ima manje od i7 ne znam kako izlazi na kraj sa ovom igrom :d
Probao sinoc malo betu pred posao, nekih 20-ak minuta, na mom kompu fps se vrteo izmedju 40 i 50 ali aj da kazem da sam mogao podneti taj fps za igranje iako sam ocekivao dosta ispeglaniju betu jer engine im nije nepoznat pa da ne znaju kako ce se ponasati.
Generalno nema tu nekog napretka u odnosu na BF3, igra mi i lici na BF3 sa malko izmenjenom semom boja, koja je siva, tmurna i dosadna.
*** nisam je ni instalirao a vec mi muka od bf4. Ako mi nije pukla konekcija jedno 80 puta, nije ni jednom, zadnjih 10% skidam 3 sata uz konstantno pracenje kad pukne pa da ukljucim ponovo... Uzas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari