ajmooo sta svi sedite online niko ne igra ?
Bilo je kako nije bilo samo sto se slabo ulazilo na njih pa se zagasili .
Sta konkretno? Meni se upravljivost tenkova i generalno kompletna fizika vozila nije svidjala ni u BF3.
P.S-Je l' samo meni neobicno da pozicija minimape bude u donjem levom uglu, mislim na samu poziciju? Nekako mi nije "na oku" to sam primetio jos od BC2, tj da moram da teram oko na minimapu.
^ Ja sam isti takav osecaj imao i za BF3 vozila nakon BF2... avioni kao da su papirni, tenkovi se klizu nizbrdo, mislio sam da ne moze losije od toga...
^ Ja sam isti takav osecaj imao i za BF3 vozila nakon BF2... avioni kao da su papirni, tenkovi se klizu nizbrdo, mislio sam da ne moze losije od toga...
---Ne secam se da je neko ovde napisao, svaka komanda sa commo rose sada izlazi i kao poruka u chat-u, a jos imas i squad voip pa je veca verovatnoca da ti neko baci prvu pomoc, municiju, da se organizujes sa ljudima iz squad-a. ---
--Kao da su poslusali mnoge savete igraca i deluje mi da igra ima veliki potencijal da postane najbolji bf do sada.---
Posle BF4 bete se vratis na BF3 i pomislis "wow,kako dobra igra".Sta reci,koju poruku poslati?
Kad sad pogledam u nazad, kontam da se dešava upravo ono o čemu sam pisao milion puta, prvo izbace sve elemente iz stare igre, onda dodaju jedan po jedan (a sve je to postojalo ranih 2000-ih) i onda mi dobijemo komentare kao ovaj citirani.
Well played DICE, well played... [/SLOWCLAP]
Postprocessing muti sliku daleko vise od obicnog AA. Dodaje taj filmski, bullshot efekt, ali za multiplayer igru meni odmaze.
Ja sam problem sa loading popravio samo brisanjem Battlefield 4 foldera iz My Documents.Ako vam se igra zaglavi na Loading screenu, posebno kad se pojavi crni ekran i stoji Loading, skinite punkbuster sa glavnog sajta i dodajte/update-ujte Battlefield 4 pb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari