Šta je novo?

Battlefield 4

Ajde i ja dam par utisaka, generalno mi se svidja ali jos je beta i ima dosta problema nisanjenje u tenku je ocajno granata leti uvek na desno nesto vrljavo. Kod mene tecno radi sa beta driverima. Svidja mi se novi interfejs takodje to da ima ogranicen broj defib. na assault klasi. Primetio sam da je zvuk malo jednolican ne cuje se kad ti je neko iza ledja.

FPS mi je solidan 40-60 na ultra, ali ima povremenih lag "spajkova" koji ne utiču na fps, ali utiču na igrivost.

Obavezno ugasite browser tj. battlelog kad udjete u igru,dosta popravlja FPS.

GTX 670 + 2500k.

To je dodano za Arma fanove kako bi se povecala realnost :p

;) e da svidja mi se sto ne trci odmah sprint nego mu trebada se zaukce :d

btw bice stats reset posle 26 kad izadje full igra?

Znaci igra ce biti optimizovana za jedno mesec-dva :)

Ćufi lupa, izgleda isto ako BF3. Animacije su bolje, generalno je više smooth... Evo mojih utisaka:

Izgleda isto kao BF3, možda malo više smooth.

Gameplay je praktično isti, recoil se razlikuje, dosta je veći nego u BF3 što je extra, ne možeš tako lako pucati... Igra, makar meni, radi odlično, onako kako sam i očekivao. Padne možda na 30 dva puta u toku cele partije, ovako se kreće preko 40-45 u svakom trenutku... Kada je grad "ceo" onda je skoro uvek 60fps-a, kada je u ruševinama, pun particles i dima onda je između 40-45 kada sam baš na otvorenom a ispred mene haos. Pored recoila, sve ostalo je isto, vožnja tenka, vožnja helihoptera, ništa nije promenjeno. Animacije su za nijansu drugačije i to je to...

Ovo su moja podešavanja

bf42013-10-0114-54-076wsw9.jpg

Ovo su skrinovi iz igre, sa podešavanjima odozgo.

bf42013-10-0115-26-0441usi.jpg

bf42013-10-0115-22-228rubo.jpg

bf42013-10-0115-17-27b0ur5.jpg

bf42013-10-0115-15-1260u1a.jpg

bf42013-10-0115-09-27ecu39.jpg

bf42013-10-0115-04-009qu3r.jpg

bf42013-10-0114-52-25cruld.jpg

Ne izgleda nedovršeno, izgleda apsolutno isto kako su prikazali na gamescomu... Izgleda kao BF3 kao što rekoh gore, ne fali ništa, pune su texture itd itd. Nije slučaj kao sa BF3 kada je bio u alpha i beta fazi. Sve je tu, samo eto, ne izgleda ništa bolje od trojke.

Kao što rekoh, meni radi do jaja, ali kontam da će full raditi još bolje. Inače nisam na poslednjim drajverima i stalno dobijam notif da apdejtujem drajvere radi performansi. Ako me ne mrzi, uradiću to kasnije pa ću uporediti frejmrejt.

Ovako, ništa novo, good ol' bf... Nema onaj wow efekat kao kada sam se prebacio sa BFBC2 na BF3, čak i u alphi BF3 je izgledao dosta bolje od BFBC2.

EDIT: A inače, moram da naglasim, imam 13.2 drajvere još uvek.

Poslednja izmena:
Eto, Wahad igra i sa motion blurom, postprocessing i FoV od samo 70. :p Salu na stranu, ako neko bude igrao sa Phenomom ili slabijim quad-coreovima, ako moze da ostavi utiske, posto ljudi koji su do sada rekli da im radi ok su sve clockovani Inteli.

Igra je dobra, nema laga ali sam imao problem sa dimom u Sangaju ( samo Sangaj i moze da se igra :) ), treperi... Imao sam jedan "Battelfield stop responding" izlet na desktop i to je to. Dosta dinamicnija igra od trojke, medjutim takva je mapa pa je takav utisak, barem meni... E da, nema HC mode, bezveze...

Poslednja izmena:
Zna li neko zasto ne mogu da udjem u igru ?

Ovo je bilo na brzinu, samo sam odvrnuo sve na ultra nisam ni gledao ostala podešavanja. Iskreno sam hteo da vidim kako izgleda... Baš sam se pitao što je tako mutno nekada, a ono uključen Motion Blur -.- ....

Ok za motion blur, ali zašto postprocessing :s šta ne valja u tome?

Btw, nema akcije kao u onom gameplay-u sa e3 valjda... To je svima bilo rečeno da dođu oko jedne zgrade. Mapa je velika, i najveći "okršaj" koji sam ja imao je 6vs6 kod jedne zgrade, trajao je 10sec :D

Dobar deo vremena trčkaraš okolo ako nema ni jedno vozilo da dođeš do pozicije, naravno u međuvremenu se kriješ od snajpera koji su načičkani na krovovima.

@Rayko

Biće u full-u. Meni nije crashovala igra. Brzina trčanja je smanjena, meni nije dinamičnija od BF3, baš suprotno...

Poslednja izmena:
Ma svi mi znamo da je wahad citer :d
Btw jel neko uspeo namesti voip push talk na dugme na misu npr? Izgleda moze samo tastatura

Poslednja izmena:
*** ja sa mojom masinom na medium sve izgleda ocajno i radi jos ocajnije. I5 2500k , 8gb ddr3, gtx 560... Ja ti pricam moju situaciju wahad a to sto ti imas zver ***, nemoj da pricas da lupam, valjda znam sta igram...

Pa trebao si da naglasiš kako igraš :)

Zato što ja nemam steady performanse kao ti :)

Lalalala.jpg

Krenuo sam da igram igricu sto se Fps tice ide izmedju 48-54 ... ali mi posle par minuta izbaci ovo ... Ne znam sta to znaci moguce da imam malo rama? :S

Poslednja izmena:
Zato što ja nemam steady performanse kao ti :)

Kod mene uglavnom se vrti oko ~45. Ispod 40 nisam video osim na trenutke kada je igra kompletno zaštekala. Iznad 50 kada nema gužve i na početku mape. 60+ na vrhovima zgrada :)

Kod mene nije problem u fps-u, već u tim povremenim lagovima koji se javljaju bez nekog vidljivog razloga...

Da se slozimo igra je na prvu loptu njesra ipak mi se cini da je bolji BF3. Za sada mi ne pada na pamet da uzimam igru jedino ako bas budem morao ali mi se cini da ce proci isto kao i MOH ali to je moje misljenje i prvi utisak, iskreno vise sam ocekivao ali to je mozda moje neko subjektivno misljenje. Sacekacu sa kupovinom da vidim kako ce da izgleda kad bude bila kompletna mada ja sam mojom konfiguracijom tesko da mogu budi merodavan. Sve na HIGH iskljuceno hbao i post i anti grafika mi je nekako slicna kao u BF3.

Jel nema hardcore mode uopste ili nema jos uvek? Ja BF bez hc moda ne igram.

Ovo je bilo na brzinu, samo sam odvrnuo sve na ultra nisam ni gledao ostala podešavanja. Iskreno sam hteo da vidim kako izgleda... Baš sam se pitao što je tako mutno nekada, a ono uključen Motion Blur -.- ....

Ok za motion blur, ali zašto postprocessing :s šta ne valja u tome?

Postprocessing muti sliku daleko vise od obicnog AA. Dodaje taj filmski, bullshot efekt, ali za multiplayer igru meni odmaze.

EDIT: I ja ne mogu da verujem da nisu stavili HC mod za Open Betu, nemam zivaca za ovaj Normal. :(

Nazad
Vrh Dno