Ćufi lupa, izgleda isto ako BF3. Animacije su bolje, generalno je više smooth... Evo mojih utisaka:
Izgleda isto kao BF3, možda malo više smooth.
Gameplay je praktično isti, recoil se razlikuje, dosta je veći nego u BF3 što je extra, ne možeš tako lako pucati... Igra, makar meni, radi odlično, onako kako sam i očekivao. Padne možda na 30 dva puta u toku cele partije, ovako se kreće preko 40-45 u svakom trenutku... Kada je grad "ceo" onda je skoro uvek 60fps-a, kada je u ruševinama, pun particles i dima onda je između 40-45 kada sam baš na otvorenom a ispred mene haos. Pored recoila, sve ostalo je isto, vožnja tenka, vožnja helihoptera, ništa nije promenjeno. Animacije su za nijansu drugačije i to je to...
Ovo su moja podešavanja
Ovo su skrinovi iz igre, sa podešavanjima odozgo.
Ne izgleda nedovršeno, izgleda apsolutno isto kako su prikazali na gamescomu... Izgleda kao BF3 kao što rekoh gore, ne fali ništa, pune su texture itd itd. Nije slučaj kao sa BF3 kada je bio u alpha i beta fazi. Sve je tu, samo eto, ne izgleda ništa bolje od trojke.
Kao što rekoh, meni radi do jaja, ali kontam da će full raditi još bolje. Inače nisam na poslednjim drajverima i stalno dobijam notif da apdejtujem drajvere radi performansi. Ako me ne mrzi, uradiću to kasnije pa ću uporediti frejmrejt.
Ovako, ništa novo, good ol' bf... Nema onaj wow efekat kao kada sam se prebacio sa BFBC2 na BF3, čak i u alphi BF3 je izgledao dosta bolje od BFBC2.
EDIT: A inače, moram da naglasim, imam 13.2 drajvere još uvek.