Imas dual core, kako ti uopste i radi tih 30 fps..
U bre pa nije to klasičan C2D, ako se sećate u bf3 nije bilo razlike u FPS sa promenom CPU(odnosi se na nove arhitekture)
Evo link, a ima ih tona na netu
Imas dual core, kako ti uopste i radi tih 30 fps..
Ja probao sinoc pa ne radi ...radi vam msi afterburner sa bf4?
E to nisam znao . Onda isprobati Fraps ili kucati nesto u konzolu od game ?
E to nisam znao . Onda isprobati Fraps ili kucati nesto u konzolu od game ?
Poceo me drugar zezati koji ima FX8350, kao dosao je tvom intelu kraj, igra koristi 8 thread-ova, ovo ono... :d
Pogledajte prilog 124583
Dakle jos uvek je Intel&Nvidia bolja kombinacija. Videcemo sta ce Mantle uraditi.
Obrati paznju na detalj gde 3970X baca manji fps nego gomila i7 kvadova pa cak manje i od [email protected].:smash:
I letimican pogled na grafikon govori koliko im je test, ajd da ne kazem nebulozan ali totalno nelogican i neozbiljan (doduse, ovim poljacima ovako nesto nije prvi put, imali su oni bisera i ranije)
Tako da bih se ja ipak zadrzao na ozbiljnijim testovima, a koji su vec objavljeni.
jutros pre posla odigram jednu partiju, i sad probam da udjem i nece ni na jedan server
loading loading loading... pa onda isto tako loading na crnom ...i na kraju izbaci na desktop...svasta a taman mi se otvorilo slobodno vreme da piknem malo
Koje njesra od igre...
Kakva je fora sa ovim betlpekovima?Bronzani izmedlju ostalog ima "25% XP BOOST".Nadam se da moze da se bira,da nije pasivan skil.Valjda u ostalima nema commando,last stand i ninja pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari