Šta je novo?

Battlefield 4

Ko misli da gubi ako ne igra na ultra neka ne brine...

[YOUTUBE]Z747k18h4Ws[/YOUTUBE]

Ako je vec ovo bilo ne zamerite...

Meni se uopste ne svidja grafika ako je kao na ovom snimku i samo to da izmedju LOW i ULTRA ovako jadna razlika nesto mi debelo smrdi...

E to nisam znao . Onda isprobati Fraps ili kucati nesto u konzolu od game ?

Grafika ce biti primetno bolja u finalnoj verziji.

E to nisam znao . Onda isprobati Fraps ili kucati nesto u konzolu od game ?

Ja sam koristio Fraps. Uglavno probao sam igru i deluje kao malo lepsi bf3.

FPS je bio u proseku 40-50, ali nisam primetio nikakvu drasticnu promenu FPS-a kada sam sa Auto (High) prebacio na Medium detalje u igri.

Kada je bilo na Auto detaljima i kada se zaguzva znao je FPS da padne ispod 40, a na medimu nisam iskreno ni obracao paznju.

Poslednja izmena:
Da li to treba kucati svaki put ?

Mislim da u svakoj rundi moras da ukucas, ali nije strasno. Meni se sa gtx570 vrti na prosecnih 43 koliko sam primetio, a sve je na high. Nisam skinuo beta drajvere.
Pre jedno mesec dana sam uporedio low i high 1920x1080 na bf3 metro tdm. Ono na low izgleda kao cs 1.6, ne vidim lepo ni neprijatelja. U onom videu sto je postavio Rayko, lik je dao neke panoramske poglede na mapu.
Za ultra treba neka preskupa graficka ili sli i mislim da za super uzivanje u igrici high, a moze i medium, je sasvim dovoljan jer neces da imas kad da razgledas okolinu ako igras. Malo u pocetku i posle ti svejedno. Ali ipak low vs ultra je bar u bf3 ogromna razlika.

A ovo za beta ogranicenje za oruzja i dodatke za vozila je retardirano. Pa sta onda mi koj andrak i testiramo. Izbacice nebalansiranu igricu pa onda kuknjava i cekanje 2-3 meseca da microsoft i sony odobre novi patch, pa opet pa opet i za godinu i po ce nekako da je utegnu, taman kad izadje bf5.

Evo jos par, nista posebno jer fraps je sam u pozadini to radio, pa je ovo neki izbor koji lici na nesto.

bf4 2013-10-02 12-13-44-88.jpg

bf4 2013-10-02 12-16-04-87.jpg

bf4 2013-10-02 12-16-24-87.jpg

bf4 2013-10-02 12-17-04-88.jpg

bf4 2013-10-02 12-17-44-88.jpg

Ja ne znam sta se desilo preko nacim ali danas imam u proseku 45 fps na medium podesavanjima. Bez nekog dropa. Nisam menjao drivere, poslednji Nvidia, ne beta nego oficijalni.

Ja jedva cekam da izadje texture pack DLC, must have.

Poceo me drugar zezati koji ima FX8350, kao dosao je tvom intelu kraj, igra koristi 8 thread-ova, ovo ono... :d

bf4_cpu_geforce.png

Dakle jos uvek je Intel&Nvidia bolja kombinacija. Videcemo sta ce Mantle uraditi.

Da se i ja javim posle prvog posta, neko je pomenuo tenk. Jako je neprecizan. Ono sto mi se cini da su uzeli tenk iz BF2 i nadogradili igru iz dvojke. Uzeli skripte za vozila, helikoptere i nasminkali sama vozila. Kao da je uradjen prelaz sa 2 na 4. A da ce BF5 biti nalik na trojci. Imam utisak kao da su radila dva razvojna tima, i ovo je nekako dosadno, barem ova jedna mapa.

Igrao sinoc i mogu reci, bar sto se mene tice da je ovo teeeeska BETA! Pod tim mislim da ovde ima da se doradjuje bar jos nekoliko mjeseci. Fizika je uzasna, bacanje rucne granate da ne govorim, trcanje (kao trebalo bi biti nesto realisticnije nego u BF3) su za*ebali, skok od 5cm itd. Ne znam, sve mi nekako djeluje bezveze, kao da Mech-a vozim, tako se krecem. Sto se tice tekstura i mape to je naravno odlicno odradjeno. Cini mi se da ce mozda BF4 biti dinamicniji od BF3 ali nakon doooobrog peglanja svega. Oruzje mi je konfuzno odradjeno i rafalna paljba je prakticno beskorisna ovde, bar sto se medic-a tice. S support klasom je mnogo lakse nisaniti i pucati, kao da nikakav recoil puska nema (a LMG!). Vozila i upravljanje kao Turbo Out Run iz 1989. :d
Zvukovi u igri su daleko od zavrsenog i uglancanog proizvoda spremnog za skoru prodaju! Brojni bug-ovi i izbacivanja iz igre (imam novi beta driver) ali dobro BETA je!

Samo battlelog BF4 graficko okruzenje je po meni bar za sad promasaj teski, sve je nekako nabacano (kao da su ovaj segment poceli prije mjesec dana), pretamno i totalno konfuzno.

Sve ovo mi vise lici na neku Alfa verziju i pomalo zabrinjava s obzirom da igra krece u masovnu prodaju 29. Oktobra ali dobro... Iskreno se nadam da ce biti bolja od BF3.

Poceo me drugar zezati koji ima FX8350, kao dosao je tvom intelu kraj, igra koristi 8 thread-ova, ovo ono... :d

Pogledajte prilog 124583

Dakle jos uvek je Intel&Nvidia bolja kombinacija. Videcemo sta ce Mantle uraditi.

Obrati paznju na detalj gde 3970X baca manji fps nego gomila i7 kvadova pa cak manje i od [email protected].:smash:

I letimican pogled na grafikon govori koliko im je test, ajd da ne kazem nebulozan ali totalno nelogican i neozbiljan (doduse, ovim poljacima ovako nesto nije prvi put, imali su oni bisera i ranije)

Tako da bih se ja ipak zadrzao na ozbiljnijim testovima, a koji su vec objavljeni.

jutros pre posla odigram jednu partiju, i sad probam da udjem i nece ni na jedan server

loading loading loading... pa onda isto tako loading na crnom ...i na kraju izbaci na desktop... :) svasta a taman mi se otvorilo slobodno vreme da piknem malo

Obrati paznju na detalj gde 3970X baca manji fps nego gomila i7 kvadova pa cak manje i od [email protected].:smash:

I letimican pogled na grafikon govori koliko im je test, ajd da ne kazem nebulozan ali totalno nelogican i neozbiljan (doduse, ovim poljacima ovako nesto nije prvi put, imali su oni bisera i ranije)

Tako da bih se ja ipak zadrzao na ozbiljnijim testovima, a koji su vec objavljeni.

To je jedini sajt ciji se rezultati testiranja poklapaju sa mojim, licno testiranim na raznim platformama.

i7 3970x baca manje iz tog razloga sto igra ne koristi vise od 4 intelova thread-a, tako da je ovih 8 visak na SB-E, onda ulogu frejma preuzima mhz i. To dokazuje i i5 4670k koji je ekvivalent sa 4770k. ;)

Koje njesra od igre...

EDIT: pardon, BETE!

XY: "It's a lot more like MOH Warfighter than BF3. Both in mechanics and the graphics."

Saglasan sam s ovim recenicama osim mozda za "graphics". Ne dodje li im iz dupeta u glavu bice ovo teski fail od igre...

Poslednja izmena:
jutros pre posla odigram jednu partiju, i sad probam da udjem i nece ni na jedan server

loading loading loading... pa onda isto tako loading na crnom ...i na kraju izbaci na desktop... :) svasta a taman mi se otvorilo slobodno vreme da piknem malo

Meni danas kad sam prvi put ulazio u igru trebalo jedno dva minuta medjutim posle ide brzo. Btw, citeri vec krenuli, jedan batica danas prvi level a ima 35-0 k/d, koliko sam ja igrao igru tesko da to tek tako moze... Evo posle nekoliko partija smori ova mapa, ceka se nesto novo...

Koje njesra od igre...

Videcemo kad pokazu igru u punom sjaju...

Poslednja izmena:
No comment za betu. Hvala im makar sto daju tu betu, ustedeli su mi pare...

znaci ja ne verujem da mi treba 5min da mi loaduje igru nekad i duze ?? koji !@$#%

Edit: i pored toga sto loaduje 300 godina posle one lepe slike mape pojavi se crn ekran sa loadingom i posle jedno 10 min crash....

Poslednja izmena:
Kakva je fora sa ovim betlpekovima?Bronzani izmedlju ostalog ima "25% XP BOOST".Nadam se da moze da se bira,da nije pasivan skil.Valjda u ostalima nema commando,last stand i ninja pro.

Battlepacks add an all-new layer of persistence to the multiplayer progression system in Battlefield 4. Through the course of your multiplayer career, you will receive Battlepacks containing random combinations of new camos, dog tags, knives, XP boosts, and more! These items are designed to add customization options to give you more personalization options on the Battlefield.

Nazad
Vrh Dno