Šta je novo?

Battlefield 4

Dajte bre Daqing,Dragon,Dalian,Kubru,Harvest Day....a od gradskih Mashtuur,Warlord,Jalalabad...one mape dok je Batllefield bio upravo to. Ma i Zatar i Songhua mi sada deluju k'o majke u odnosu na naslednike iz bc2 i bf3 :d

+1

Dajte bre Matmatu, Carentan, Overgrown, Facing Worlds, Longest Yard, Dust 2...

sto se mene tice moze ziba tower, samo to igram poslednjih par meseci :)

Operation Battleaxe bi bilo dobro da stave :)
(ako se neko seca ove mape)

Pozdravi, zelje i cestitke za srecan polazak u armiju...

Nek prave sta hoce, da preguram i ovaj Battlefield 4. Mozda se u petici vrate korenima tj. WWII. Ja nisam neko ko pati od nedostatka WWII igara ali smatram da je Battlefield upravo napravljen da bude WWII igra a ne da se bavi modernim ratovanjem.

Znaci Staljingrad, znaci Kursk, znaci Omaha Beach, znaci El Alamein, znaci Iwo Jima.

Pa i COD je isto tako napravljen kao WW2 shooter pa eto gde je danas dogurao... do toga da hajtek ker rastura teroristcke zurke.

Pa i COD je isto tako napravljen kao WW2 shooter pa eto gde je danas dogurao... do toga da hajtek ker rastura teroristcke zurke.

Isren da budem, meni CoD WWII u multiju nikada nije imao smisla iako sam igrao dvojku kada je bila aktuelna. Drugi svetski rat podrazumeva sukobe velikih razmera, koncept CS multija tu ne pije vodu.

Nek prave sta hoce, da preguram i ovaj Battlefield 4. Mozda se u petici vrate korenima tj. WWII. Ja nisam neko ko pati od nedostatka WWII igara ali smatram da je Battlefield upravo napravljen da bude WWII igra a ne da se bavi modernim ratovanjem.

Znaci Staljingrad, znaci Kursk, znaci Omaha Beach, znaci El Alamein, znaci Iwo Jima.

Bilo bi odlicno da u sledecem BF-u bude Drugi Svetski, ako ne to onda bar neka ekspanzija za cetvorku, kao sto je bio Vietnam za BC2.

Yebo vas drugi sveCki!:d

Ja ocu lasere,high-power opticks,soflam,laser designated targets,night vision,lock-on weapons!Ocu da kroz stenu vidim neprijatelja i da ga ubivam sa future weapons!:p

Zato me i tesi ova slika:

bf3_2013_03_14_10_23_42_529.jpg

Cek... onda DICE radi na : Mirror's Edge 2, Battlefield SF (tipa 2143), Battlefront 3, Battlefield 4? Did I forget any?

Odakle ti da rade na jos nekom battlefieldu ? Ne vjerujem da sada ista proizvode osim BF4 sto se BF naslova tice. Da, sada rade ratove zvjezda, BF4 i ME 2.. ne vjerujem da uopste BF3 podrzavaju. Mozda poslije kada se slegne BF4 prasina.

Production cycle za bf serijal je dve godine. Tako da jedan deo studija sigurno radi na nekom sledecem.

I ako rade na nekom BF-u, mislim da je mizeran poduhvat jer im je BF4 prioritet te da stignu sve zavrsiti do izlaska. Nije nemoguce paralelno ali obzirom na ME 2 i star wars.. tesko.

trenutno su svakako svi resursi upereni ka bf4 i sledecim dlcovima za isti.
medjutim, uvek se radi na nastavku i slicno, pogotovo ako su naveli da ce izbacivati igru na svake dve godine. kao i za assassin's creed, slicna prica.

Odakle je ova slika ?

Sta je ovo, neki easter egg?

Jedini bf naslov od 1942 do bf3 koji sam preskočio,tj. igrao sam betu i nikako mi nije legla. Verovatno najmanje popularna igra serijala. Meni lično SF tematika u bf-u ne ide.

2142 je bf koji sam najviše igrao. Nemam predstavu kakva je beta bila, ali je puna igra bila sjajna. Bolja od tadašnjeg BF2 u svakom pogledu, bar za mene.

ja igrao sve serijale BF-a i svi su mi dobri i zanimljivi ne bih tu sad nešto posbno izdvajajo sve se svodi na to ako imaš odličnu ekipu sa kojom igraš onda ti je sve jedno šta igrao i mislim da je to presudno u celoj priči u vezi sa BF-om. Od novog naslova BF4 ne očekujem ništa epohalno i dalje odličnu zabavu i to je to. Ali ono što ja čekam i što mislim da će biti ultimativno je priča smeštena u Star Wars i zove se STAR WARS BATTLEFRONT

http://www.ign.com/wikis/star-wars-battlefront-next-gen

Da li se zna kakva ce biti zahtevnost, oce biti barem priblizno trojci?

Vrh Dno