Šta je novo?

Battlefield 4

Il ida su originalne teksture prekivene bijelima ali da orignalne i dalje renda PC, nisu izbrisane samo zamarkirane.

Zasto bi to bilo ko radio? Nije bela tekstura nego je osnovni materijal modela te boje, mozes da biras u svakom programu za 3D modeling koje boje ce biti objekat sa kojim radis.

Slazem se ali bi onda igre trebala da leti.. nista do bete.

[YOUTUBE]R9yVV6g3q7g[/YOUTUBE]

Najbolji deo

bf411_by_xbulletz-d6agal2.gif

Sto loze s ovim, najbolje da ce ovako da izgleda neka MP mapa (kao na gifu)..

A najbolje da je ovo demonstracija endzina koji EA koristi za gomilu igara :)

Koja je poenta videa uopste, mislim barem ovih delova ko na gifu :) Kao vidite sta mozemo, ali nece toga biti jos par godina sta :D

samo neka rade i onako je hardver malte ne nezaposlen

inace bf4 izgleda lozacki, destrukcija ce izgleda biti ono sto su obecavali za 3 deo

Koja je poenta videa uopste, mislim barem ovih delova ko na gifu :) Kao vidite sta mozemo, ali nece toga biti jos par godina sta :D

Ovo ti je sve trenutno kao i za upcoming igre, a ovaj deo sa sumom iz gif-a je koliko mi se cini jedan deo iz onog prvog trailera, samo preradjen u neku mapu za demonstraciju endzina. Ne vidim ovde nista da nije neizvodljivo, sve ovo radi u realtime, samo da bi i BF imao tu "lepotu" mora malo vise da se posvete prirodnijem osvetljenju i izbace ono over the top sivilo kojim je obavijena igra. Ovo u gifu je taman kako treba i uzivancija je za gledanje.

Ma gde, bude li ovako izgledala neka MP mapa, kupim ti DLC kamuflazu :D

Izlazi 29. oktobra :)

Samo još da izbace ovaj glupi lens flare, kao da vojnici stalno nose jeftine izgrebane kineske naočare za sunce :wall:
Čak je i JJ Abrams koji je silovao toliko lens flare rekao da mu se ne dopada taj efekat.

samo da izbace one radioaktivne lampe na puskama koje te zaslepe i u sahari usred dana na +60 stepeni :d

U klipu sto je ostavio Jovy su nesto pricali o modabilnosti, zar ne?

Samo da izbace sve i naprave novu igu iz početka...

Samo da izbace sve i naprave novu igu iz početka...

Jos bolje, treba svi kolektivno da daju otkaze, onda promene imena, licni opis, pol, jezik, veroispovest, rasele se po nenaseljenim podrucjima, prozive par godina tamo bez ikakvog kontakta jedni sa drugima i onda konacno se ponovo skupe svi zajedno i pocnu da mukotrpno rade na igri, samo ovog puta na hentai simulatoru sa Pathologic mehanikom... how about that?

btw, za bf3 vise nece izlaziti nove stvari? :)
mislim kupujem bf4 skoro sigurno, ali mi je i bf3 ok, ali bi mogli bar jos neku pusku recimo da ubace :)

Jos bolje, treba svi kolektivno da daju otkaze, onda promene imena, licni opis, pol, jezik, veroispovest, rasele se po nenaseljenim podrucjima, prozive par godina tamo bez ikakvog kontakta jedni sa drugima i onda konacno se ponovo skupe svi zajedno i pocnu da mukotrpno rade na igri, samo ovog puta na hentai simulatoru sa Pathologic mehanikom... how about that?

Uh to bi bilo vrhunski! (samo bez ovog hentai dela...)

zapravo ne, nek samo nastave da rade to sto rade u suprotnom ce ih ugasiti i necemo dobijati ni ovo sto sada dobijamo :)

EA ako ugasi DICE moze komotno i ostatak firme da ugase. Bez DICE ne vrede ni pisljiva boba.

Dajte bre Atakamu,Panamu,Valparaíso,Islu,Oasis a ne jeDeni metro.

Dajte bre Daqing,Dragon,Dalian,Kubru,Harvest Day....a od gradskih Mashtuur,Warlord,Jalalabad...one mape dok je Batllefield bio upravo to. Ma i Zatar i Songhua mi sada deluju k'o majke u odnosu na naslednike iz bc2 i bf3 :d

Svako ima svoj ukus,ne vredi...nikada neće svi biti zadovoljni. A publika danas hoće metro.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno