Šta je novo?

Battlefield 4

E moj Zmaju, ja otisao u Dark Souls temu, napisao par stvari o japanskom sadizmu i jos uz to rekao da mi se svidja igra i mnogi zaratili sa mnom. :D

Ne secam se toga. Tamo su fini ljudi, niko ne ratuje ni sa kim.

Ja sam za to da se Saint banuje, iskvarice ovu bench omladinu

:p

[youtube]a8Si9hWhGGc[/youtube]

Ne znam zasto ali gotivim one razne kamoe za oruzja, drago mi je sto je to ubaceno, nadao sam se ovde i za vozila da ima par :)

To je zato sto u tebi potajno cuci COD MW igrac. :D

Inace, sudeci po novim LevelCap informacijama, imam vise razloga da se malo otisnem na pucinu.

Neke stvari koje mi se svidjaju za sada (ako ih ne promene do izlaska igre)

Kill assists of 90+ now count as kills.

C4 can now be thrown (at a limited distance)

Engineers can now have AT-Mines and repair torch equipped at the same time.

All classes have access to carbines and designated marksman rifles.

The ability to c4 boats in the water

Weapons stats now displayed in the in-game load out menu

http://www.reddit.com/r/battlefield...4_running_list_of_things_weve_learned_so_far/

Mada mene najvise interesuju mape,kakve ce biti,ova koja je predstavljena mi se uopste ne svidja.

Spielberg malo pika BF4.
jKrd7Gzh.jpg

Poslednja izmena:
Sve vise se pretvara u CoD. Zasto bi iko bacao C4 lol

Jos da ubace neonke, spojlere, NOS i vinile na vojna vozila i eto savrsene igre :)

Jeste glupo, ovako si morao skroz da se priblizis tenku, nadam se da je to maks pola metra..

I u BF2 je mogao C4 da se baca, ali nesto jako malo, pola metra-metar, tako da to ovde nije novina.

Neke stvari koje mi se svidjaju za sada (ako ih ne promene do izlaska igre)

Kill assists of 90+ now count as kills.

C4 can now be thrown (at a limited distance)

Engineers can now have AT-Mines and repair torch equipped at the same time.

All classes have access to carbines and designated marksman rifles.

The ability to c4 boats in the water

Weapons stats now displayed in the in-game load out menu

http://www.reddit.com/r/battlefield...4_running_list_of_things_weve_learned_so_far/

Mada mene najvise interesuju mape,kakve ce biti,ova koja je predstavljena mi se uopste ne svidja.

Spielberg malo pika BF4.
Pogledajte prilog 116593

I to na Misu i Tastaturi :)

Ima li kakvih komentara vezano za AT4 ? Vidim niko nista ne spominje a mislim da sam ga vidio u ovoj alfi.

Video sam i ja nesto sto lici na AT4 ali onaj koji je nosio i ispaljivao se sklanjao svaki put kad opali.Raketa je zavrsavala uvek u kancelarijama na 30.spratu.Iskreno,ne verujem da ce ubaciti AT4 jer(kao sto sam napisao i za BF3) dajte ljudima priliku da lete:d.Heli ne moze da sluzi svrsi ako leti na vise od 50m od zemlje.AT4 i trace dart,to bi prilicno promenilo ono na sta smo navikli u BF3.Tada avion ne bi aterirao po livadama i heli bi se digao barem 100m vise.

Mora da se šališ. Ima pola godine kako su popularni helikopteri koji se dignu u oblake a guner mete bilo sa main gunom ili TV-om. Toliko visoko idu da ih ne mozes ni lokati, vjeruj mi. Ni sa AA. Ista stvar i sa avionima. Ne bi tu AT4 bio od velike koristi.

Zanci govorim za AT4 bez trace guna.

AT4 bi bio opasnost za tenkove i pokoji helikopter koj ise spusti nisko ali je samo oružje pravo cool. Bilo bi steta ako ga ne vrate.

Poslednja izmena:
Ima ovde znalaca koji sa AT4 muvi muda otkinu a jedan chopper ce im biti problem

AT4 na nekim malim mapama da, ali ko da se zeza sa onim visokoletacima sa tv-om, bukvalno gubljenje vremena, ipak je igra drugacija od BC2...

Sve vise se pretvara u CoD. Zasto bi iko bacao C4 lol

Jos da ubace neonke, spojlere, NOS i vinile na vojna vozila i eto savrsene igre :)

Napusti objekat. :D

Mora da se šališ. Ima pola godine kako su popularni helikopteri koji se dignu u oblake a guner mete bilo sa main gunom ili TV-om. Toliko visoko idu da ih ne mozes ni lokati, vjeruj mi. Ni sa AA. Ista stvar i sa avionima. Ne bi tu AT4 bio od velike koristi.

Zanci govorim za AT4 bez trace guna.

AT4 bi bio opasnost za tenkove i pokoji helikopter koj ise spusti nisko ali je samo oružje pravo cool. Bilo bi steta ako ga ne vrate.

Trace gun je beskoristan, daj samo AT4 pa ces da vidis da li moze da se skine :D
Nece ubaciti AT4 sigurno... Da ne kvare zabavu pilotima.

Vi koji ste tako uzimali, koja je fora sa ruskim kljucevima, kakva ce biti njihova cena u startu, mogu li se i oni preorderovati, odnosno da u sklopu toga dobijem i onaj free DLC..

Nije ono bio AT4,kojeg bi i ja voleo da vidim u BF4.Ono mi je vise licilo na javelin (mada malo drugacijeg oblika).

Moze biti. Lik koji je na trenutak koristio "AT4" nije lockao tenk te koliko se sjecam raketa je bila interaktivna sa njegovim pokretom. Zato predspostavljam da se radi o nekoj verziji AT4.. stavrno ne vidim razloga da ga ne vrate.

Battlefield 4 Alpha Trial

If you have been invited to participate in the Battlefield 4 Alpha Trial, you have already received an email about it now, and the game will show up in your Origin games library.

Besides that:
- There will be no more invites sent out
- There will be no other way to gain access to the Alpha Trial
- There will only be this single Alpha Trial
- Invitations have been random
- Only people who have chosen to receive emails from EA could get the invitation, as it would be illegal to send emails otherwise.

Da li se slucajno zna da li postoji restrikcija uploadovanih klipova ? Moze li se reko ocekivati nesto od gameplaya na youtubeu.

Poslednja izmena:
Bice sigurno. Meni ovo smrdi na akciju paljenja fanova i napucavanja preorder-a. Da se obezbede da uzmu sto vise kesa u preorder fazi da slucajno ne dodje do male prodaje ako se siroj masi igra ne svidi.

Nazad
Vrh Dno