E moj Zmaju, ja otisao u Dark Souls temu, napisao par stvari o japanskom sadizmu i jos uz to rekao da mi se svidja igra i mnogi zaratili sa mnom.![]()
Ne secam se toga. Tamo su fini ljudi, niko ne ratuje ni sa kim.
E moj Zmaju, ja otisao u Dark Souls temu, napisao par stvari o japanskom sadizmu i jos uz to rekao da mi se svidja igra i mnogi zaratili sa mnom.![]()
Nemam nameru sa se svadjam sa avatarima, pretvorio si temu u neku licnu osvetu, sve si bio u pravu, mozemo da se vratimo premotavanju e3 snimaka i da se nadrazujemo dok ne stigne beta.
Zasto bi iko bacao C4
Neke stvari koje mi se svidjaju za sada (ako ih ne promene do izlaska igre)
Kill assists of 90+ now count as kills.
C4 can now be thrown (at a limited distance)
Engineers can now have AT-Mines and repair torch equipped at the same time.
All classes have access to carbines and designated marksman rifles.
The ability to c4 boats in the water
Weapons stats now displayed in the in-game load out menu
http://www.reddit.com/r/battlefield...4_running_list_of_things_weve_learned_so_far/
Mada mene najvise interesuju mape,kakve ce biti,ova koja je predstavljena mi se uopste ne svidja.
Spielberg malo pika BF4.
Pogledajte prilog 116593
Sve vise se pretvara u CoD. Zasto bi iko bacao C4 lol
Jos da ubace neonke, spojlere, NOS i vinile na vojna vozila i eto savrsene igre![]()
Ima li kakvih komentara vezano za AT4 ? Vidim niko nista ne spominje a mislim da sam ga vidio u ovoj alfi.
Mora da se šališ. Ima pola godine kako su popularni helikopteri koji se dignu u oblake a guner mete bilo sa main gunom ili TV-om. Toliko visoko idu da ih ne mozes ni lokati, vjeruj mi. Ni sa AA. Ista stvar i sa avionima. Ne bi tu AT4 bio od velike koristi.
Zanci govorim za AT4 bez trace guna.
AT4 bi bio opasnost za tenkove i pokoji helikopter koj ise spusti nisko ali je samo oružje pravo cool. Bilo bi steta ako ga ne vrate.
Nije ono bio AT4,kojeg bi i ja voleo da vidim u BF4.Ono mi je vise licilo na javelin (mada malo drugacijeg oblika).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari