Šta je novo?

Battlefield 4

Kada ce premium biti izacen u prodaju?
Necu opet da preordujem digital deluxe i onda jos posebno da placam premium opet.

Nezna se jos nista,za pocetak treba uzeti samo "base" igru,a kasnije kad padne cena za "premium" uzeti i njega.

nije ti ok link (desni klik, pa copy)

Ma necu ja cekati da padne cena, vec necu da dam 70e za deluxe pa jos 60 za premium, vec cu uzeti "base" igru za 35e lepo pa cu onda premium uzeti kad bude trebao prvi dlc da izadje :D

Kada ce premium biti izacen u prodaju?
Necu opet da preordujem digital deluxe i onda jos posebno da placam premium opet.

Pa ne treba ti digital deluxe, china rising dolazi us svaku preorder ako uzimaš preko zvaničnih prodavaca, a to su svi osim ovih što valjaju cd ključeve. :)

Ja to zbog onih battlepacka-ali nmvz dobijam uz premium 12komada

Sta mi stize danas :) Capture.PNG

Kad li ce moci da se igra, nisam pratio na casu?

4.9

Možda open beta bude sredinom oktobra, a ova closed nešto ranije.

The Exclusive Beta will take place around October 2013. Stay tuned over at battlefield.com for more information as it becomes available.

Laser/Light combo:smash:. Malo li je bilo ono mini Sunce, vec sad zdruzenim snagama napad na retinu

Sorry, četvrtog oktobra, 4.10. Nije iduci mjesec.

[YOUTUBE]KcxiicV9VSk[/YOUTUBE]

call of battlefield

Neverovatno koliko me nije ni malo nahajpovalo nista od BF4 za sada :(

Možda zato što izgleda gotovo identično kao trojka... pitam se gde se denula ona next gen grafika sa prvog tizera/trejlera?

Isto kao i sa Watch Dogs... Prvi trejleri wauu a sad Watch Dogs ima istu grafiku kao AC a ovaj BD je neka 3.5 verzija :D

Pa ni prvi teaser/trailer nije delovao nesto spektakularno i bolje od BF3, ne znam cemu cudjenje i ocekivanje nekog huge leap-a. I dalje je tu over the top HBAO, sivilo koje prekriva mape u kombinacji sa njim, ali dobra stvar je nesto veci poligon count, novi particle efekti, bokeh DOF za single player, poboljsani destruction (?), nema vise ni blue tint filtera, suppresion zamucenja *****izma i jos po neke sitnice...

edit:

damn... izgleda da ipak ima suppression zamucenja, samo mi se cini da je malo suptilnije i preglednije...

Poslednja izmena:
Suppresion sada pravi samo LMG i mozda sniper.

1.jpg

sta ovo znaci, poziv za betu ? ili samo trolololo da kupim?

Nazad
Vrh Dno