Kick-ass
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.05.2010
- Poena
- 159
Na kojim serverima si igrao MP?
EU serveri, ima ih koliko hoces.
Na kojim serverima si igrao MP?
Jel BF4 deluje na istom principu kao BF3 da mora da se loguje preko chrome pa ulazis u igru ?
Pogledajte prilog 126593Imam nesto problema, driveri mi pucaju i imam ovaj flickering stalno o cemu je rijec sta mislite? Pogledajte prilog 126592
Da napomenem kad uslikam preko frapsa ili printscrn-a nista se ne primjeti sve djeluje uredu, tako da sam morao fonom.
Milos84 do drivera je evo ga sad leti, bio sam na onim beta zadnjim, hvala drug :wave:
Verzija od napunjenog je teska " 24,708,065,164 bytes ".
Da li mogu to da skinem pa posle samo prekopiram u origin kada mi stigne kljuc?
Ima li neko iskustva?
If you have RELOADED version of BF3 downloaded already:
1.Redeem battlefield 3 key in Origin and Delete Download cache from origin
2.Create a folder in origin games folder called 'Battlefield 3'
3.Close Origin and Extract the reloaded version of the game and copy its content to the folder you just created.
4.Open Origin and click on battlefield 3 ready to download it will be installed
5.Do a repair install and then check for updates and update the game
6.Replace the punkbuster folder with the new version
7.Enjoy!
Normalu sa svim vozilima igraju samo piloti i oni koji nisu probali hc i oni koje boli uvo kako ce da ginu vec jure kao muve bez glave.
Ako igras infantry na metro i tdm onda nemoj da se javljas jer je normala za infantry bolja od hc.
Edit: Nestade komentar od ovog lika. Sem toga da covek nije napisao da nema hc, ne bih ni znao. Mozda neko i ne kupi bf4 ako nema hc.
Normalu sa svim vozilima igraju samo piloti i oni koji nisu probali hc i oni koje boli uvo kako ce da ginu vec jure kao muve bez glave.
Ako igras infantry na metro i tdm onda nemoj da se javljas jer je normala za infantry bolja od hc.
Edit: Nestade komentar od ovog lika. Sem toga da covek nije napisao da nema hc, ne bih ni znao. Mozda neko i ne kupi bf4 ako nema hc.
DA ti se ne izlizu ostali dugmici :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari