Šta je novo?

Battlefield 4

A kako si startovao igru?

Da, Korejski VPN. Pokrenem Origin, iskljucim vpn i to je to, igram dalje normalno na EU serverima.

Koliko se secam,tako smo i za BF3,igrali par dana ranije preko vpn-a.

Jel BF4 deluje na istom principu kao BF3 da mora da se loguje preko chrome pa ulazis u igru ?

"Ponovonapunjen" stigao pre 3.5 minuta! Hint: iPT :)

untitled-1.png

Awww, yiss

Poslednja izmena:
Cek koliko sam shvatio, skinemo i instaliramo bf4, idemo na taj vpn i udjemo u igricu, a onda on zapamti i pusti nas da igramo i bez vpn-a?

20131028_230557.jpgImam nesto problema, driveri mi pucaju i imam ovaj flickering stalno o cemu je rijec sta mislite? 20131028_230527.jpg

Da napomenem kad uslikam preko frapsa ili printscrn-a nista se ne primjeti sve djeluje uredu, tako da sam morao fonom.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 126593Imam nesto problema, driveri mi pucaju i imam ovaj flickering stalno o cemu je rijec sta mislite? Pogledajte prilog 126592

Da napomenem kad uslikam preko frapsa ili printscrn-a nista se ne primjeti sve djeluje uredu, tako da sam morao fonom.

Skini najnovije drajvere pa rpobaj njih

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/68799/en-us

A oce i da te monitor *****ava ako frapsom ne mozes nista da uhvatis.
Proveri kablove etc...

@Mare kako mislis? kupljena je prije par dana nova, sve igre rade odlicno osim BF4, bas sam igrao BF3 dok sam cekao download, usao sam opet sad u bf3, krizu3, tombraider sve radi super. Skinit cu pa cemo vidjeti :wave:

Milos84 do drivera je evo ga sad leti, bio sam na onim beta zadnjim, hvala drug :wave:

Verzija od napunjenog je teska " 24,708,065,164 bytes ".

Da li mogu to da skinem pa posle samo prekopiram u origin kada mi stigne kljuc?
Ima li neko iskustva?

Grafika je vrhunska i jako dobro radi dosta visok fps na ultra i 1080p oko 1800mb jede, koliko vidim.

Verzija od napunjenog je teska " 24,708,065,164 bytes ".

Da li mogu to da skinem pa posle samo prekopiram u origin kada mi stigne kljuc?
Ima li neko iskustva?

Ovo bi bilo dobro kad bi neko potvrdio.. mislim ne treba mi reloaded, jel ima igra da se skine, neizlecena, to nam u stvari treba.

^^
Da repliciram sam sebi, nasao sam kako je to bilo sa proslom verzijom, verujem da ni sada nije drugacije:

If you have RELOADED version of BF3 downloaded already:

1.Redeem battlefield 3 key in Origin and Delete Download cache from origin

2.Create a folder in origin games folder called 'Battlefield 3'

3.Close Origin and Extract the reloaded version of the game and copy its content to the folder you just created.

4.Open Origin and click on battlefield 3 ready to download it will be installed

5.Do a repair install and then check for updates and update the game

6.Replace the punkbuster folder with the new version

7.Enjoy!

Tako da sustina je da ne kopiramo lekic vec samo da odradimo instalaciju i cekamo kljuc kako bi sa originom samo preko vec postojece instalacije odradili neku vrstu "reinstalacije".

Skidam.. :)

edit: za sada nema HC moda?! Nadam se da je neka privremena greska, da su toliko nenormalni da ga izbace necu da poverujem..

Poslednja izmena:
Ako izbace hc igrace se vise infantri ako valja. Normala u bf3 je uzas, kada sam otkrio hc preporodio sam se.

Pitam se sta li su smestili u ovih 23gb... :S

U beti nisam primetio da ima da se podesi da na jednom dugmetu možeš da čučneš a ako držiš duže to isto dugme onda možeš i da zalegneš. Ima raznih kombinacija ali ovu mogućnost nisam primetio jer u BF3 sam navikao da koristim jednu tipku za obe radnje.

Poslednja izmena:
DA ti se ne izlizu ostali dugmici :d

Normalu sa svim vozilima igraju samo piloti i oni koji nisu probali hc i oni koje boli uvo kako ce da ginu vec jure kao muve bez glave.
Ako igras infantry na metro i tdm onda nemoj da se javljas jer je normala za infantry bolja od hc.

Edit: Nestade komentar od ovog lika. Sem toga da covek nije napisao da nema hc, ne bih ni znao. Mozda neko i ne kupi bf4 ako nema hc.

Poslednja izmena:
Normalu sa svim vozilima igraju samo piloti i oni koji nisu probali hc i oni koje boli uvo kako ce da ginu vec jure kao muve bez glave.
Ako igras infantry na metro i tdm onda nemoj da se javljas jer je normala za infantry bolja od hc.

Edit: Nestade komentar od ovog lika. Sem toga da covek nije napisao da nema hc, ne bih ni znao. Mozda neko i ne kupi bf4 ako nema hc.

Obrisao sam jer sam se setio da je gore da vas hc trolove hranim na taj nacin, hebo vas hc.

Poslednja izmena:
The hardcore option returns in Battlefield 4. It will function similarity to its past counterparts though no changes to the mode have been announced.
Mada nisam ljubitelj HC moda jer i ovako lose vidim :)

Ne lupetaj.

Sta ti igras u bf3? Mape sa svim vozilima, Karkand, Bazar ili infantry? Kad bi znali koji ti je stil igre onda bih znao u koju grupu spadas.

DA ti se ne izlizu ostali dugmici :d

Ne radi se o lizanju nego nemam vremana da nabadam gde mi je zaleganje a gde mi je da čučnem. :D navikao sam tako, a voleo bih da se ista stvar primeni i ovde u 4. Neznam kako ostala raja ali meni tako više odgovora :)

Nazad
Vrh Dno