Šta je novo?

Battlefield 4

Ako bi na isto dugme iz crouch isao u prone, neki interval bi trebao da postoji izmedju ta dva moda. U celokupnoj guzvi mozda to i nije najbolje resenje jer nekad ti mozda treba brzo da switchujes. Po meni je ok kombinacija da na left ALT ide prone u slucaju da je CTRL crouch. Znam da je to bila ubistvena kombinacija u Battlefield 2 gde su svi iz skoka radili zaleganje :)

Poslednja izmena:
Izvinite na noob pitanju> Kako funkcionise onaj air strike sa tablet uredjaja koji je nagovesten?

Ako bi na isto dugme iz crouch isao u prone, neki interval bi trebao da postoji izmedju ta dva moda. U celokupnoj guzvi mozda to i nije najbolje resenje jer nekad ti mozda treba brzo da switchujes. Po meni je ok kombinacija da na left ALT ide prone u slucaju da je CTRL crouch. Znam da je to bila ubistvena kombinacija u Battlefield 2 gde su svi iz skoka radili zaleganje :)

MA u guzvi ja ne čučim niti ležim nego pucam pa koga dovatim, :D ali opet kažem navika je čudo :) . Ja ne pomeram prste sa wsad :D shift mi trčanje a na R mi je ulazak i izlazak iz vozila (reload puške na mišu) dok E dugme mi služi za zaleganje ako baš mora :d

Poslednja izmena:
kad smo vec kod kontrola, pade mi na pamet da ce oculus rift biti prava stvar za pilote koji bi mogli da gledaju za repom.

MA u guzvi ja ne čučim niti ležim nego pucam pa koga dovatim, :D ali opet kažem navika je čudo :) . Ja ne pomeram prste sa wsad :D shift mi trčanje a na R mi je ulazak i izlazak iz vozila (reload puške na mišu) dok E dugme mi služi za zaleganje ako baš mora :d

Ala si ga zamrsio sa dugmici :p

Meni stigao upravo kljuc sa Go2A iako je pisalo da 31ov dostavljaju za EU verziju! SKIDANJE! :D

Zato ovi sa G2play tek sutra šalju,baš su zakasnili.

Poslednja izmena:
Cek ljudi, gde mogu da kupim igru i da odmah dobijem kljuc?

Upravo mi stigao kljuc, skidam igricu. Bice gotovo za jedno 6h :smoke:

Iskulira me G2Play kad sam pravio nalog, popunio sva polja, submit, i baci me tamo na pocetnu stranu, kad krenem da pazarim nesto trazi da se ulogujem ali "wrong username or password", jel treba neki email za konfimaciju da stigne, posto nisam nista dobio.. Kad idem recover password kaze username i email se ne poklapaju..

nvm odradio sam preko cdkeys..

Poslednja izmena:
Ako moze single player extra, taman da predjem dok osposobe multiplayer.

1:33:55 time remaining :smoke:

Aj ukratko samo info ako moze neko da kaze:

Da li i single ne moze da se igra do 31.10.?
Posto je danas krenulo u USA, da li radi varijanta da se recimo startuje Origin pod USA VPN-om, pa VPN iskljuci i nastavi da igra normalno?
Ili postoji neka druga fora za igranje pre 31.10.

Jel uspeo neko da pokrene, pokusavam preko azijskog vpna i otvori mi battlelog ali kada pokusam da udjem na server dodje do joining i izbaci ovo.
46OaXpx.jpg

momenat u kojem quad izlece sa nebodera i pada ka helisu - noob iz battlefield friendsa se cuje i dere :D

Lift kad se otvori, kad nisam umro! :D

Izgleda ceo video bolesno dobro!

Snimio i usao preko Korejskog VPN-a, igram sa masinom koja mi je u potpisu drajveri su najnoviji (331.65) !
Kako bi mogao da korisitm "afterburner" pokrenuo sam x86 varijatnu igre, da li ce bolje raditi na x64 probacu posle.

Pokrenuo kampanju, sve na ultra, 1080p evo sotovi!
Bitnu razliku(FPS) pravi stavka "resolution scale" kao sto mozete i videti na sotovima, da li je takva i u kvalitetu procenite sami.

Nekim teksturama i nisam bas preterano zadovoljan kada im pridjem jako blizu kao sto su pojedini zidovi i recimo oni "skolski" ormarici na pocetku ove prve misije. :trust:

"Resolution scale 150%"

"Resolution scale 200%"

Poslednja izmena:
Koliko ste cekali kljuc od cdkeydiscounts?

Vrh Dno