Šta je novo?

Battlefield 4

Jesam mozda jedan nivo, jednostavno neki neprijatni osecaj da je 'na silu' napravljena, ne znam :) Tipa da znam da necu imati net 10 dana, mozda tada..

Baš me zanimaju prvi utisci o igri jer ova beta mi se nije svidela a da kupujem još mi je rano

Mislim da grešite, kampanja je savim ok, sp generalno najbolje pokazuje mogućnost engine-a, traje svega par sati, tako da niste ništa izgubili,dok mp traje neograničeno

Old school BF igrači većinom smatraju da je svetogrđe što uopšte postoji SP kampanja i shodno tome i odnos prema njoj :D

Imaću barem dve godine da ispitam engine,i tih par sati je dakle gubljenje vremena,koje ću radije da potrošim na ono što me jedino interesuje...MP igranje. Ja ni bc2 ni bf3 kampanju nisam ni startovao,neću ni ovu naravno.

To je ko deca u vrtiću:
-"Da li voliš da jedeš pizzu?
"NE VOLIM! "
-" Da li si je jeo nekad? "
"NISAM!"

Sa druge strane, kad se pojavio prvi bf, to vreme je bilo sp igara, i tad glavni nedostaje igre je bio što fali kampanja, i kad su je ubacili u Bf:bc2 naravno opet ne valja.
Inače kampanja u Bc2 je odlična

Sa druge strane, kad se pojavio prvi bf, to vreme je bilo sp igara, i tad glavni nedostaje igre je bio što fali kampanja, i kad su je ubacili u Bf:bc2 naravno opet ne valja.
Inače kampanja u Bc2 je odlična

SP u takve igre se gura samo zbog igraca na konzolama od kojih mnogi do skoro nisu igrali on-line MP (ne racunam 2 gamepada), pa mnogi i danas iskljucivo igraju SP. A inace Quake 3, Unreal Tournament su iz 1999 i obe nemaju nikakav SP i uspesne su igre, druga je stvar sto je nama ADSL stigao tek oko 2005 pa gledas iz nase perspektive...

Ja licno volim kampanju i pre toga ne bih ni krenuo u multyplayer sto zbog privikavanja na sve kontrole (nove features-e) itd sto zbog toga sto mi prija eto ta neka akcija kroz "filmsku" pricu.
Odigrao sam Battlefield 3 kampanju i meni se dopalo, cak sta vise da nije bilo nje original ne bih ni kupovao jer ne bih znao kakva je igra i sta da ocekujem od engine-a.

Jesu bese rekli da ce i na sedmici raditi kao na Win 8 ili je ipak 8 bolje resenje.. Za 15, 20fps vise se vredi upustiti u instalaciju..

Kampanja u BF3 je super. Taman toliko traje da igraca provede kroz razne mape koje ce kasnije imati prilike do besvjesti igrati u MP, odlicna uvertira na beskonacne sate MP jer po meni, predivan je osjecaj kada se nadjete u nekoj mapi u online MP modu i znate kakvu pricu ta mapa nosi sa sobom, uzitak je onda potpun.

Ne znam secam se da je neko napisao da mu je bas taj neki fazon sa Win 8, znacajno bolje.. Doduse to je bilo pre nego sto su zakrpili betu. Za 5 fps se ne bi cimao ali za 10 bi vec razmislio..

Do zla Boga netacno.

Svi znamo sto DICE pravi kampanju za BF4 (isti razlog zbog kojeg je praio i u BF3) a to je da bi privukao COD igrace i nista vise od toga jer se oni pale na kampanje i ostale gluposti...
Secam se kad je Johan Andersson iz DICE-a rekao da ce mozda u buducnosti odustati od pravaljenja kampanje za BF serijal (posto vecina BF igraca to zahteva). Bolje je preumseriti sredstva u ravoj MP nego u neki budhjavi SP koji traje samo 6h.
IMaju Bad Company serijal, i bre meni je tu kampanja skroz ok bila, verovatno ce da nastave sa tim u buducnosti ali videcemo.
DICE je razapet na mnogo strana, treba i Battlefront da prave, etc...

Ne pricam za bf3 i bf4, vec sam odreagovao na izjavu da nam je u bf1942, bf2 i bf2142 falila kampanja, sto je netacno totalno. Ja licno ne znam nikoga iz BF komune ko je uopste i pitao za kampanju. Eventualno likovi po forumima koji su hteli da probaju krekovanu igru pa pitaju za sp (mada je i sa krekovanom igrom bilo gl i bombfest krekovanih servera, ali to je vec bilo mucenje)

Poslednja izmena:
Ja sam se samo nadovezao na diskusiju, hteo sam da citiram usera kome si odgovorio ali me mrzelo da ga trazim... ;)

No harm done:)

Ko je uzeo kljuceve za BF4 sa -cdkeysdiscount- to jest od naseg druga clana,da zna da ce kljucici biti isporuceni 29-og to jest u utorak!!!:banana:

Jedino zbog cega sam uzeo kljuc za BF4 je zbog toga sto se nadam da ce igra biti mnogo slicnija BC2, nego na BF3.
Svidja mi se sto se opet vidi destruction objekata na sve strane, pomorska vozila itd.

Ko je uzeo kljuceve za BF4 sa -cdkeysdiscount- to jest od naseg druga clana,da zna da ce kljucici biti isporuceni 29-og to jest u utorak!!!:banana:

Da, za 2 dana stizu kljucevi a moj komp i dalje je kuca 3 godine starog Radeona 6870. T_T

Morace upgrade ipak sa saceka bolje dane....

Jesam ja lud ili su mnogo skratili mapu kad si u helisu/avionu? Skoro pa ko za pesadiju, znam u Gulf of Oman sam mogao helikopterom bas daleko da odem od objektiva a da ne bude "get back here!"

I u Beti sam jako malo mogao da se odaljim od objektiva, odma crn ekran..

Nazad
Vrh Dno