Šta je novo?

Battlefield 4

Dobro napisi sta je drugacije :) Nisam mislio da li su to sinonimi :) vec da li je svejedno preko koga uzmem..

Nije ista firma, nisu iste gazde, nisu iste cene, nisu isti popusti. Kritikovao sam G2A zbog malverzacija sto su radili sa Humble Store-om i cinjenicom da su vec jednom menjali ime sajta zbog lose reputacije, ali ima ljudi koji kupuju od njih.

[YOUTUBE]isnjPw390CM[/YOUTUBE]

steta sto si zaboravio na pravopis. Neka, bitna je kinta...

Gde je trenutno naJJeftiniji BF4 key za Origin?

Poslednja izmena:
G2Play i G2A.. i fali ti jedno "j" :)

steta sto si zaboravio na pravopis. Neka, bitna je kinta...
Tvoj je pa dobar pravopis cim zapocinjes recenicu sa malim slovom ? Uostalom takve stvari nisu ni za ovu temu jer nije lepo prozivati nekoga . Ako si ljubomoran na njega ili nekog drugog imas PM pa mu se tamo obrati jer ovde nema mesta za takve rasprave ;)

Poslednja izmena:
Hmmm, stigao mi kod na Amazon, a kad hocu da je reedemujem pojavi se preload prozor za bf4, pa mi izbaci error.. Any suggestions?

Edit> Zato sto sam glup. Treba da se saceka 28.

Poslednja izmena:
Pa lepo ti kaze da 24 casa pre izlaska igre u tvom regionu ces moci da skidas igru.A ti si verovatno kliknuo -next.

Poslednja izmena:
Vidi edit u mom prvobitnom postu.

Yes i to sam skontao u medjuvremenu ;)

Kakvoj se optimizaciji nadate, na beti mi je prosek bio oko 35-40 fps, ne bi skodilo da se to malo poveca..

Bez jedno pet patch-eva, nikakvoj

Kakvoj se optimizaciji nadate, na beti mi je prosek bio oko 35-40 fps, ne bi skodilo da se to malo poveca..

Mene vise brine balans letelica VS pesadija, optimizacija me ne brine to rade i vise nego dobro
Ali zato ovo prvo...

Wau!

Ko ce docekati 31vi aaaaaaaaaaaaaa! :d

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    104.8 KB · Pregleda: 106
Ladno ce neko odigrati kampanju :D

Vrh Dno