Šta je novo?

Battlefield 4

Kad platis igru :) . Jos nije ni izasla igra a ti trazis lečenu lol

igra izgleda fantasticno, trebace gtx 5 ili 6 serije da bi sve lepo izgledalo :)

Kao sto je gtx560 i 570 za bf3 bio neka visa srednja klasa tako ce za ovo da bude gtx770 koja otprilike toliko i kosta kao 570 pre dve godine 350e.
Nego svi su digli cenu bf4+china rising na 42e, a bilo je za oko 38e. Ne uzima mi se odmah premium, tu nisu povecavali cenu.

Oni koji bi da cepaju BF4 pre zvanicnog release date za Evropu neka pogledaju ovo:

http://www.hardwarepal.com/get-early-access-battlefield-4/

Jel probao neko da li sljaka?

Kao sto je gtx560 i 570 za bf3 bio neka visa srednja klasa tako ce za ovo da bude gtx770 koja otprilike toliko i kosta kao 570 pre dve godine 350e.
Nego svi su digli cenu bf4+china rising na 42e, a bilo je za oko 38e. Ne uzima mi se odmah premium, tu nisu povecavali cenu.

Ja ocekujem da cu sa mojom konfom iz potpisa moci sve na max(ultra) da izguram barem 35-40FPS, nadam se barem.

Ja sam aktivirao igru preko Korejskog VPN a. Odlicno radi, leti i na mom slabijem racunaru. Jedino mi tesko da se naviknem da kada odradis reload gubis municiju koja je ostala u oruzju.

Da li ako aktiviram preko tog korejskog VPN-a mogu da skidam igru barem posto kljuc jos nisam dobio?
Release date mi je vezan za 31vi na sajtu preko kojeg sam kupio(Go2A)...

Neces moci, moras da imas igru, tj product key da bi mogao preload da uradis.

Ja sam aktivirao igru preko Korejskog VPN a. Odlicno radi, leti i na mom slabijem racunaru. Jedino mi tesko da se naviknem da kada odradis reload gubis municiju koja je ostala u oruzju.

Koliki ti je neki prosecan FPS?Ako tebi "leti" na tvom kompu,onda su je dobro "dotegli"!

Pricaj covece,kakvi su utisci,kakve su mape?Vidim da si igrao,Kako ti se cini u odnosu na betu?

Poslednja izmena:
Koliki ti je neki prosecan FPS?Ako tebi "leti" na tvom kompu,onda su je dobro "dotegli"!

Ja pod "leti" podrazumevam da imam od 35-60 fps, prosecno oko 45 fps. U beti sam imao u najboljem slucaju prosecno 30 fps. Tako za mene je ovo nebo i zemlja. Inace podesavanja su mi mesavina medium-low naravno (vise low :) ).

Huh pa tek sam odigrao par partija. Mape su odlicne, bar se meni svidjaju, od ovih sto sam igrao, nisam ih jos sve probao. Tesko je jos bilo sta pametno reci, pisacu nesto kasnije ako mi upadne u oci. :)

Poslednja izmena:
Izgleda pojavio se i lekic ako je ko zainteresovan.

Jel moze da se skine ova ''narodna'' verzija, pa samo da se iskopira u origin folder da se ne zezam opet sa preloadom od 24GB ?

Koliko ste nestrpljivi ne verujem :D

Pustite sad fps-ove i ostale tehnikalije i dajte utiske o samoj igri ako može.

Zasto su pustili amere 2 dana pre nas. Nije neka razlika, ali je nepostovanje. Da su bar dali razlog makar bio i glup pa ajde.

Zasto su pustili amere 2 dana pre nas. Nije neka razlika, ali je nepostovanje. Da su bar dali razlog makar bio i glup pa ajde.

Verovatno zato sto to njima mnogo vise znaci i zato sto vise profita odatle dolazi. Takodje ima verovatno nekog razloga zasto ima je lakse da testiraju pocetak tamo kao i masa drugih igara.

Zato sto tako skoro svaka igra ima release date utorak-cetvrtak (petak) vev par godina i nije razlog testiranje

Stigao ključ,sada ide preload.
A onda da vidimo koliko ću biti strpljiv i da li ću čekati prvi ili da se zezam sa korejskim ip-em :D

Pustite sad fps-ove i ostale tehnikalije i dajte utiske o samoj igri ako može.

Moji utisci posle 4 sata igranja MP. Znaci prvo i najbitnije sto upada u oci je da su za ove 2 nedelje od kada je beta zavrsena, uradili malo cudo sa optimizacijom. Nisam ocekivao da ce bas ovoliko izglancati. Ipak i pored toga, desavaju se game crash-ovi (ne tako cesto doduse), najvise na kraju runde, kada menja mapu (ovo nije samo moj problem, na redditu sam citao da dosta njih ima problema sa ovim).

Sa svim mapama sam manje vise zadovoljan, ali meni se cini da su mape manje od onih iz BF3. Levolution nije svugde tako spektakularan kao na Siege of Shangai ili Paracel. Npr na Downbreaker mapi, koliko sam skontao jedino sto se desava je da se mapa menja iz noci u dan, tj svice sto bi rekli :) . Isto tako na Golmund Railway ima jedan voz koji je C zastava. I on se pomera u zavisnosti ko ima zastavu, pomera se ka njihovoj bazi.

Jos jedna stvar sto sam primetio da je voznja aviona dosta teza, nekako je ugao kamere drugaciji, dosta je nezgodno. Toliko za sada od mene, odo jos da igram. ,)

Na kojim serverima si igrao MP?

Mene zanimaju najvise avioni, a onda i heli kako se sve to ponasa kada se sve otkljuca. Vise mi odgovara da se akcenat baci na tenkove i ostala vozila na zemlji.
U bf3 na normali avioni i heli su masine za silovanje.

Vrh Dno