Šta je novo?

Battlefield 4

Najbolja stvar DLC-a.

Najgora stvar DLC-a.

2mph5pw.png

Najgora stvar DLC-a.

2mph5pw.png

Nezahvalnice...
U ovom svetu gde je sve promenljivo, u totalnom mraku nepredvidljivosti gde covek vise ne moze ni na koga i ninasta vise da se osloni, jedan plamicak konstantnosti se javlja i ti odmah udaras hejt.
Stvarno vise nista ne umemo da cenimo...

Stvarno se nadam da se bar malo salis ili da postoji bar mala doza sarkazma ali za svaki slucaj ako ne: JA sam radio za pare koje sam dao za ovu igru, JA sam osam sati kicmao svaki dan i kad dodjem kuci, kad pozelim da se opustim uz ovo sto sam platio zelim da RADI capisce???! Znaci, zelim proizvod koji ce za pocetak da RADI a o promjenljivosti/relativnosti/nepredviljivosti danasnjice ne bih da govorim u Battlefield 4 temi.

Ljudi su previse spustili kriterijume danas i jedina konstantnost koja se javlja je besomucno, drsko i odlicno smisljeno sisanje ovaca koje je na djelu jace i vece nego ikad.

Slazem se Kenzo, strasno je sta rade sa bf serijalom i sa ostalim igricama, ove godina fifa i prvi put cod i meni dosta od originala :D

Stvarno se nadam da se bar malo salis ili da postoji bar mala doza sarkazma ali za svaki slucaj ako ne: JA sam radio za pare koje sam dao za ovu igru, JA sam osam sati kicmao svaki dan i kad dodjem kuci, kad pozelim da se opustim uz ovo sto sam platio zelim da RADI capisce???! Znaci, zelim proizvod koji ce za pocetak da RADI a o promjenljivosti/relativnosti/nepredviljivosti danasnjice ne bih da govorim u Battlefield 4 temi.

Ljudi su previse spustili kriterijume danas i jedina konstantnost koja se javlja je besomucno, drsko i odlicno smisljeno sisanje ovaca koje je na djelu jace i vece nego ikad.

Kakve sad to veze ima, jel ti lepo gorgilije rekao da ti se ovo desava tvojom greskom jer imas win 7 instaliran.

Objasnio ti je gorgi i ti se sad bunis. Naravno da nije DICE kriv, mora de je do tebe. Mislim da je to do narandzastih trouglica iznad glave neprijatelja, to se inace ne desava u hc modu...

Mislim da je do kupus ekosistema. Predji na konzolu.

Pa gledaj...igra definitivno radi mnogo bolje na win8.1 update1.A o mantle-u i da ne pricam.Mislim,zasto bi uopste koristio zastareli windows,kada postoji novi koji mnogo bolje radi?

Na pucanje igre se vec par meseci niko ne zali,tako da ako vec hoces da igras igru (+ bolje performanse) predji na win8.1 update1.

Meni je pucala na osmici prije par dana. Ista poruka iz vedra neba. Neki dan na laptopu, 8.1 i isti error. Ne mora biti da je do sedmice ali imati win7 u 2014 i aktivno ga koristiti.. nidje veze. Probaj XP. A nemoguce je bilo ne primjetiti komentare win7 vs 8/8.1.

Zovi ih bezobraznima ili kako hoces ali je logicnije da se posvete novijim sistemima.

Ja imam kupljenu sedmicu pa mi vec koju godinu nije palo na pamet da se vracam nazad a cini mi se kada se spominje AMD, da su odustali od podrske za win7, ili ce odustati.

Poslednja izmena:
Vratio sam se sa Win 8.1 na 7 jer sam imao masu nekih problema oko .icc profila za monitor itd. + se nisam najbolje privikao na taj OS... Znam ja da BF4 bolje radi na Win 8.1 ali isto tako znam da mi je crashovao i na njemu i isto tako znam da mi ne pada na pamet da prelazim na novi OS zbog jedne igre! Sasvim dobro mi radi i na 7 na ultra detaljima KAD RADI ali problemi su se intenzivirali poslije ovog zadnjeg DLC-a...

Ljudima igra crashuje i na Win 8 i na Win 7, ne moze biti opravdanje "predji na Win 8.1" itd. jednostavno ne moze, problem je u samoj igri.

Pa gledaj...igra definitivno radi mnogo bolje na win8.1 update1.A o mantle-u i da ne pricam.Mislim,zasto bi uopste koristio zastareli windows,kada postoji novi koji mnogo bolje radi?

Na pucanje igre se vec par meseci niko ne zali,tako da ako vec hoces da igras igru (+ bolje performanse) predji na win8.1 update1.

Nisam primetio da su rekli da mora win 8 da bi igrao bf4? Ako neko nece da stavi win 8, taj i ne zasluzuje da mu radi igra za koju je dao pare?

Vratio sam se sa Win 8.1 na 7 jer sam imao masu nekih problema oko .icc profila za monitor itd. + se nisam najbolje privikao na taj OS... Znam ja da BF4 bolje radi na Win 8.1 ali isto tako znam da mi je crashovao i na njemu i isto tako znam da mi ne pada na pamet da prelazim na novi OS zbog jedne igre! Sasvim dobro mi radi i na 7 na ultra detaljima KAD RADI ali problemi su se intenzivirali poslije ovog zadnjeg DLC-a...

Ljudima igra crashuje i na Win 8 i na Win 7, ne moze biti opravdanje "predji na Win 8.1" itd. jednostavno ne moze, problem je u samoj igri.

Ok, ako si morao ..pošteno samo treba ocekivati da stvari rade na novijim sistemima bolje. To je prirodno. Ja sam na silu presao na 8 zbog potreba ali kada instaliraš classic shell, koristiš osmicu kao sedmicu. kada se naviknes sedmica nece ni faliti. Sa metroom se i ne susrecem i boota mi na desktop.

8.1 mi je pravio problem pa sam se vratio na osmicu. Na laptopu sam nabacio 8.1 i bilo je BSOD, bilo je nekakvih black screen bugova pa sam se spustio na 8 ali win7 je vec zastario. Sta da se radi.

Kako sam i rekao, krešalo i meni na osmici te sumnjam da je do win7 ali racunaj generalno da predjes na osmicu.

Prijatelj mi se neko vrijeme zezao sa freezovima u igru. Pokusao stvasta i donese na kraju meni PC. Ja drzi tamo vamo sta god da probam, freezovi se desavaju, zapne ne samo BF4 vec neke i ostale igre.. zapne na djelic sekunde, zaledi.

Mijenjao ram probao sta sam uspio ali nije bilo primjena. Ali je bio win7 te na kraju digao win8. Onoliko koliko sma testirao problem se nije javio. Nisam se par dana ovo cuo s njima ali vjerujem da je sa osmicom problem nestao.

@cufi Sta pises ti? Tvoje razmisljanje mi nije jasno? Pokusavas nesto da izvedes iz svog izlaganja?

cufi Jesu rekli da je osmica pozeljna.

@cufi Sta pises ti? Tvoje razmisljanje mi nije jasno? Pokusavas nesto da izvedes iz svog izlaganja?

Pitam gorgilija nisam razumeo sta prica. Kazem da je besmisleno da neko ne moze da igra nesto za sta je dao pare, bez obzira da li ima win 7 ili 8. @glenn Ali nisu rekli da neces moci da igras na sedmici. Nikako mi nije jasan stav branjenja DICE-a kojima igra crashuje i 9 meseci po izlasku.

Poslednja izmena:
Tako je, apsolutno sam saglasan s tobom. Cuj da bi igra radila bez greske, tj. da ne bi imali probleme kao sto sam i postavio screenshot na str. 373 najbolje je da se predje na Win 8.1, *** kakva promocija OS-a... Isto tako sam saglasan s glennom u tome da je Win 8.1 prilicno brzi ali meni je pravio odredjene probleme, mozda je bilo i do narodne verzije ne znam... Za sada 7 odlicno zavrsava posao a naravno da ce kasnije da se pravi korak naprijed i prelazak na novi OS.

JA teram još uvek win7 sve radi OK, a što se mene tiče ne fali mi win8.1 možda i pređem ali tek onda kada mi ovaj OS bude pravio neki problem, što za sada nije slučaj, meni sve radi kao sat da ga ne ureknem. Kao obični korisinik bez velikih prohteva ja ne vidim bitnu razliku izmedju 8 i 7 bem li ga. Neuk sam totalno što se tiče OS važno mi je da sve radi kako treba i meni dosta. Mene odbija sama pomisao na vreme koje ću morati da izdvojim da sve podesim kako treba ma gomilu malih programčića itd. I onda kada krenem da igram samo da mi iskaču razne greške nemam živaca ali kao što kažem ako budem primoran nema druge sigurno je da ću onda preći na 8.1. Pri čemu još nisam naleteo na stabilnu verziju instalacije.

Poslednja izmena:
Pri čemu još nisam naleteo na stabilnu verziju instalacije.

Mogu ti donesem na fleshki. Ja sam na 8.1 ali me malo deli da se vratim na 7. Nije tu nista brze nego na 7 meni je cak fps bio bolji na 7.

Mogu ti donesem na fleshki. Ja sam na 8.1 ali me malo deli da se vratim na 7. Nije tu nista brze nego na 7 meni je cak fps bio bolji na 7.

MA zato sam i ja neodlučan u vezi prelaska sa 7 na win 8.1 mogu samo da se samoubijem ako 8.1 počne da mi koči i zeza ne toliko zbog BF-a nego zbog drugih naslovia koje igram. Pre svega što imam ir track podešen za War Thunder ali i još nekih programa za koje nisam siguran da li će i kako raditi mnogoooo je pitanja ako.

Poslednja izmena:
Igra li se TDM na Drag.T mapama... Ima li dovoljno partija? Može li da se probere nešto?

Igra li se TDM na Drag.T mapama... Ima li dovoljno partija? Može li da se probere nešto?

Ne znam za TDM,ali ima "Chainlink" novi mod,ono je po meni jos gore ludilo nego TDM! Igrao sam ga malo,taman da otkljucam assingment za neku pusku,ali sam rekao-ja ovde vise ne ulazim!:d

Svaka partija na Dragon mapama je TDM :) bez obzira na mod. Odigraj bilo sta na ove dve mape " Lumphini Garden, Pearl Market "

Poslednja izmena:
My 2 cents.

Što se grbo rodi ni vrijeme ne ispravi.

To sumira celu priču oko Bf4.

Bf3 sam prestao da igram, čini mi se u septembru prošle godine. Bf4 sam snimio u novembru i od tada mi je bio snimljen do danas (premium). Danas, iznerviran činjenicom da su sa najnovijim updateom i dlc-om uspeli da vrate neke bugove od ranije, plus da dodatno unište gameplay, pomislim ja ''pa nije bre ovako bilo sa Bf3, ne sećam se da je ovako bilo...''. Uzmem lepo, izbrišem Bf4, sakrijem ga u librariju da ga ne gledam i snimim Bf3.

Nakon toliko vremena od trojke i sve vreme gledanja četvorke, evo šta su mi prvi utisci:

1. UI je mali! Da, pišem to sa uzvičnikom, jer sam potpuno zaboravio kako treba da izgleda ui na hd rezoluciji na pc-ju.
2. Meni je jednostavan što je direktna posledica toga što u igri nema ničeg suvišnog. Pri tom mislim i na esc meni i na deploy/customise meni, ali i na same opcije igre. Pa uporedite samo gameplay opcije.
3. Mini mapa služi nečemu! Opet uzvičnik :) Jeb*** je jasna i ako je dva puta sitnija od one u bf4.
4. Šta dalje da pišem kada sam se raspisao samo o UI-ju... O fluidnosti igre, net code-u i sl, neću ni da počinjem...

Moram da napomenem da dok sam igrao Bf4, nisam nijednom osetio neku potrebu da iskažem svoje nezadovoljstvo igrom, obzirom da sam se kao i većina onih koji je igraju navikao na njene mane (sado-mazo sindrom). Tek sada, kada sam video/podsetio kako izgleda igrati Battlefield, osećam veliku gorčinu koju prati ubeđenje da Bf4, ako ništa, ono principijelno, neću nikada više snimiti. A Bf4 i Premium i Battlepackovi nek se nose u tri lepe.

Edit: 5. Battlelog! :)

Poslednja izmena:
Što se grbo rodi ni vrijeme ne ispravi.

To sumira celu priču oko Bf4.

Bf3 sam prestao da igram, čini mi se u septembru prošle godine. Bf4 sam snimio u novembru i od tada mi je bio snimljen do danas (premium). Danas, iznerviran činjenicom da su sa najnovijim updateom i dlc-om uspeli da vrate neke bugove od ranije, plus da dodatno unište gameplay, pomislim ja ''pa nije bre ovako bilo sa Bf3, ne sećam se da je ovako bilo...''. Uzmem lepo, izbrišem Bf4, sakrijem ga u librariju da ga ne gledam i snimim Bf3.

Nakon toliko vremena od trojke i sve vreme gledanja četvorke, evo šta su mi prvi utisci:

1. UI je mali! Da, pišem to sa uzvičnikom, jer sam potpuno zaboravio kako treba da izgleda ui na hd rezoluciji na pc-ju.
2. Meni je jednostavan što je direktna posledica toga što u igri nema ničeg suvišnog. Pri tom mislim i na esc meni i na deploy/customise meni, ali i na same opcije igre. Pa uporedite samo gameplay opcije.
3. Mini mapa služi nečemu! Opet uzvičnik :) Jeb*** je jasna i ako je dva puta sitnija od one u bf4.
4. Šta dalje da pišem kada sam se raspisao samo o UI-ju... O fluidnosti igre, net code-u i sl, neću ni da počinjem...

Moram da napomenem da dok sam igrao Bf4, nisam nijednom osetio neku potrebu da iskažem svoje nezadovoljstvo igrom, obzirom da sam se kao i većina onih koji je igraju navikao na njene mane (sado-mazo sindrom). Tek sada, kada sam video/podsetio kako izgleda igrati Battlefield, osećam veliku gorčinu koju prati ubeđenje da Bf4, ako ništa, ono principijelno, neću nikada više snimiti. A Bf4 i Premium i Battlepackovi nek se nose u tri lepe.

Edit: 5. Battlelog! :)

Slazem se sa tobom, iskreno mnogo toga su natrpali (samo glupavih dog-tagova ima preko 600, ej dog-tagova!), razne boje (neke mi se iskreno svidjaju, ali nema potrebe za vise od 10-15 vrsta boja za oruzje, a oni ga bas preterase), pa onda amblemi I ostale gluposti, koje ne sluze nicemu osim da drugi vide kako lep profil imas, ja mislio da cu od tih battlepackova imati neke koristi, kad ono vise dobio dog-tagova, nozeva, amblema, nego li neki dobar nisan, dodatak za oruzje, ili samo oruzje, koja poenta battlepackova, ako ne dobijam nista korisno, posebno necu komentarisati premium battlepackove, to tek ne lici ni na sta, za Hardline cu uzeti Premium, samo ako dodje neki na KP koji ce ga prodavati za do 2500kinti koliko sam platio premium za BF4... Iskreno isplati se imati premium zbog DLC-eva I dodavanja nekih partija u favorites (stvarno ne razumem sto to nije omoguceno "obicnim" igracima), a na BF3 sam imao neke istorijske borbe za mene, I nazalost nisam mogao da ih sacuvam jer nisam premium, bar da se prisetim kako sam do jaja odigrao :p Uglavnom ne verujem da ce se Hardline previse razlikovati, ali mislim da cu ga kupiti, ali posle bete, I ne pre NG, nek se koliko toliko ispolira, pa ce u januaru pasti kupovina. A ako bude razocarao I niko ga ne bude igrao, pa uvek je tu CoD, imam visoka ocekivanja od AW, a jos ako Destiny izadje za PC malo kasnije, nema zime :D

Propaganda mi se bas svidja, ulazi mi medju omiljene mape ove godine.

Onaj Market je glupost, natrpali su ga sa gomilom predmeta pa jedva prepoznajem neprijatelja, samo non-stop lupanje po spot dugmetu pomaze. Da ne pominjem koliko je konfuzna. Ko drzi zastavice na krovovima dominira.

Garden mi nit smrdi nit mirise. Kada igram na serveru gde je ogranicen broj snajper slotova postaje dosta bolja, inace je snajper fest.

Dragon-a nisam probao.

Na Win7 mi radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno