Najgora stvar DLC-a.
![]()
Stvarno se nadam da se bar malo salis ili da postoji bar mala doza sarkazma ali za svaki slucaj ako ne: JA sam radio za pare koje sam dao za ovu igru, JA sam osam sati kicmao svaki dan i kad dodjem kuci, kad pozelim da se opustim uz ovo sto sam platio zelim da RADI capisce???! Znaci, zelim proizvod koji ce za pocetak da RADI a o promjenljivosti/relativnosti/nepredviljivosti danasnjice ne bih da govorim u Battlefield 4 temi.
Ljudi su previse spustili kriterijume danas i jedina konstantnost koja se javlja je besomucno, drsko i odlicno smisljeno sisanje ovaca koje je na djelu jace i vece nego ikad.
Mora da je to![]()
Pa gledaj...igra definitivno radi mnogo bolje na win8.1 update1.A o mantle-u i da ne pricam.Mislim,zasto bi uopste koristio zastareli windows,kada postoji novi koji mnogo bolje radi?
Na pucanje igre se vec par meseci niko ne zali,tako da ako vec hoces da igras igru (+ bolje performanse) predji na win8.1 update1.
Vratio sam se sa Win 8.1 na 7 jer sam imao masu nekih problema oko .icc profila za monitor itd. + se nisam najbolje privikao na taj OS... Znam ja da BF4 bolje radi na Win 8.1 ali isto tako znam da mi je crashovao i na njemu i isto tako znam da mi ne pada na pamet da prelazim na novi OS zbog jedne igre! Sasvim dobro mi radi i na 7 na ultra detaljima KAD RADI ali problemi su se intenzivirali poslije ovog zadnjeg DLC-a...
Ljudima igra crashuje i na Win 8 i na Win 7, ne moze biti opravdanje "predji na Win 8.1" itd. jednostavno ne moze, problem je u samoj igri.
Nisam primetio da su rekli da mora win 8 da bi igrao bf4? Ako neko nece da stavi win 8, taj i ne zasluzuje da mu radi igra za koju je dao pare?
@cufi Sta pises ti? Tvoje razmisljanje mi nije jasno? Pokusavas nesto da izvedes iz svog izlaganja?
Pri čemu još nisam naleteo na stabilnu verziju instalacije.
Mogu ti donesem na fleshki. Ja sam na 8.1 ali me malo deli da se vratim na 7. Nije tu nista brze nego na 7 meni je cak fps bio bolji na 7.
Igra li se TDM na Drag.T mapama... Ima li dovoljno partija? Može li da se probere nešto?
Igra li se TDM
Što se grbo rodi ni vrijeme ne ispravi.
To sumira celu priču oko Bf4.
Bf3 sam prestao da igram, čini mi se u septembru prošle godine. Bf4 sam snimio u novembru i od tada mi je bio snimljen do danas (premium). Danas, iznerviran činjenicom da su sa najnovijim updateom i dlc-om uspeli da vrate neke bugove od ranije, plus da dodatno unište gameplay, pomislim ja ''pa nije bre ovako bilo sa Bf3, ne sećam se da je ovako bilo...''. Uzmem lepo, izbrišem Bf4, sakrijem ga u librariju da ga ne gledam i snimim Bf3.
Nakon toliko vremena od trojke i sve vreme gledanja četvorke, evo šta su mi prvi utisci:
1. UI je mali! Da, pišem to sa uzvičnikom, jer sam potpuno zaboravio kako treba da izgleda ui na hd rezoluciji na pc-ju.
2. Meni je jednostavan što je direktna posledica toga što u igri nema ničeg suvišnog. Pri tom mislim i na esc meni i na deploy/customise meni, ali i na same opcije igre. Pa uporedite samo gameplay opcije.
3. Mini mapa služi nečemu! Opet uzvičnikJeb*** je jasna i ako je dva puta sitnija od one u bf4.
4. Šta dalje da pišem kada sam se raspisao samo o UI-ju... O fluidnosti igre, net code-u i sl, neću ni da počinjem...
Moram da napomenem da dok sam igrao Bf4, nisam nijednom osetio neku potrebu da iskažem svoje nezadovoljstvo igrom, obzirom da sam se kao i većina onih koji je igraju navikao na njene mane (sado-mazo sindrom). Tek sada, kada sam video/podsetio kako izgleda igrati Battlefield, osećam veliku gorčinu koju prati ubeđenje da Bf4, ako ništa, ono principijelno, neću nikada više snimiti. A Bf4 i Premium i Battlepackovi nek se nose u tri lepe.
Edit: 5. Battlelog!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari