Bio, video, ubio mnogo ljudi tamo
Nakon nekih 30ak partija igranja iskljucivo Dragon's Teeth mapa nisam promenio misljenje koje sam imao kada sam krenuo da igram ovaj DLC.
Propaganda je mapa koju bih mogao da igram po ceo dan, odlicno je osmisljena, svidja mi se kolicina destrukcije i fokus na pesadijske borbe uz nesto vozila i odsustvo helikoptera/aviona koji ionako pate od loseg balansa (ovaj put na njihovu stetu).
Lumpini Garden moze da bude veoma dobra ali isto tako i veoma dosadna mapa. Dosta je tesko izgubiti kada se igra na US strani, potrebno je da tim bude bas pasivan kako bi se to desilo. To se uglavnom desava na serverima koji nemaju snajper limit pa ako se jos pogodi da na US strani bude gomila Vasilij Zajcev wannabe-ja koji se zabodu na A zastavicu i ne mrdaju eto sigurnog nacina za poraz. Nema nekog posebnog toka, C zastavica je mesto gde se odvija najvise borbi ostale su nekako zapostavljene.
Sa Sunken Dragon ne znam sta su hteli da postignu. Iako na prvi pogled mapa deluje ogromno ona je zapravo veoma siromasna, vecina borbi se odvija ili kod garaze na D zastavici ili u restoranu na B. Ono jezero koje moze da se isprazni kod restorana zauzima previse mesta a nicemu ne sluzi. Ne znam zasto ali taj restoran me podseca malo na Azadi Palace iz Aftermath-a. Sa krova garaze moze da se kontrolise skoro sve i to je zastavica koju treba ciljati.
Pearl Market je poptuni haos od mape. Nema ni traga nekoj ideji, sve je nabacano i veoma lose organizovano. Tim koji uspe prvi da zauzme krovove uglavnom dobija partiju. Dosta borbi se odvija na stepenistima i hodnicima koji su uski pa je potpuni haos u njima. Uostalom takva je mapa, haoticna i bez ikakvog smisla.
Od oruzija otkljucao sam za sada Bulldog-a koji je stvarno zver. Da ima vise metaka bio bi stvarno OP mada i sada je tu negde na granici. Otkljucao sam i stit ali ga nisam upotrebljavao, ne vidim svrhu. RAWR je zanimljiv, niko ga ne primecuje, ima bas jak mitraljez ali onaj grenade launcher je smejurija. Upravljanje je ocajno ali dobro je sto je tako inace bi bio suvise mocan.