Šta je novo?

Battlefield 4

Hajd baci link servera sa recon limit.

Svakih desetak sekundi ovo iskace:

bd6288c4cb5a18414f3dae5fb7dd767e.jpg

Doslovno se mora ugasiti igra da se rijesi. Genijalno.

Da li se i vama koji imate ovaj nov DLC pojavio cudan Dog Tag sa QR kodom u cijem opisu pise "Dog Tag Awarded to 4th floor Participants"? Ne secam se da sam ucestvovao u bilo kojoj promociji.

Da,to svi imaju.To je povezano sa Phantom program-om,a kakve tacno ima veze sa tim,jos se nezna.

Ingame djubre, nema šta.

Refreš, mislim da sam se vec zalio.. mouse input lag: http://www.reddit.com/r/battlefield...seeing_slight_mouse_input_lag_no_problems_in/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064766759846016/

A moze biti da ga svi imaju samo svi ne primjete. Identican kao na linku i kako vidim, ima jos ljudi sa ovim problemom. Nesto slicno kao sa vsync lagom. BF3 a i ostale igre rade uredno samo u BF4 kao da nogom igram. More stvari probao pa ne pali pa ako ko naleti na fix, bilo bi dobro da posta.

Hvala.

Poslednja izmena:
Ta se poruka pojavi bar jednom dnevno. Samo sto svejedno pokrene normalno igru pa samo udarim X.

Interesantno razmisljanje

Da li je teleportovanje neki bug ili cheat? Pucam u lika i odjednom vidim ga kako lebdi ogromnom brzinom sa jednog mesta na drugo.

Bio, video, ubio mnogo ljudi tamo :D

Nakon nekih 30ak partija igranja iskljucivo Dragon's Teeth mapa nisam promenio misljenje koje sam imao kada sam krenuo da igram ovaj DLC.

Propaganda je mapa koju bih mogao da igram po ceo dan, odlicno je osmisljena, svidja mi se kolicina destrukcije i fokus na pesadijske borbe uz nesto vozila i odsustvo helikoptera/aviona koji ionako pate od loseg balansa (ovaj put na njihovu stetu).

Lumpini Garden moze da bude veoma dobra ali isto tako i veoma dosadna mapa. Dosta je tesko izgubiti kada se igra na US strani, potrebno je da tim bude bas pasivan kako bi se to desilo. To se uglavnom desava na serverima koji nemaju snajper limit pa ako se jos pogodi da na US strani bude gomila Vasilij Zajcev wannabe-ja koji se zabodu na A zastavicu i ne mrdaju eto sigurnog nacina za poraz. Nema nekog posebnog toka, C zastavica je mesto gde se odvija najvise borbi ostale su nekako zapostavljene.

Sa Sunken Dragon ne znam sta su hteli da postignu. Iako na prvi pogled mapa deluje ogromno ona je zapravo veoma siromasna, vecina borbi se odvija ili kod garaze na D zastavici ili u restoranu na B. Ono jezero koje moze da se isprazni kod restorana zauzima previse mesta a nicemu ne sluzi. Ne znam zasto ali taj restoran me podseca malo na Azadi Palace iz Aftermath-a. Sa krova garaze moze da se kontrolise skoro sve i to je zastavica koju treba ciljati.

Pearl Market je poptuni haos od mape. Nema ni traga nekoj ideji, sve je nabacano i veoma lose organizovano. Tim koji uspe prvi da zauzme krovove uglavnom dobija partiju. Dosta borbi se odvija na stepenistima i hodnicima koji su uski pa je potpuni haos u njima. Uostalom takva je mapa, haoticna i bez ikakvog smisla.

Od oruzija otkljucao sam za sada Bulldog-a koji je stvarno zver. Da ima vise metaka bio bi stvarno OP mada i sada je tu negde na granici. Otkljucao sam i stit ali ga nisam upotrebljavao, ne vidim svrhu. RAWR je zanimljiv, niko ga ne primecuje, ima bas jak mitraljez ali onaj grenade launcher je smejurija. Upravljanje je ocajno ali dobro je sto je tako inace bi bio suvise mocan.

Bulldog sam otkljucao ali ga jos nisam koristio.Danas sam se zabagovao koju pusku treba da koristim kao inzinjer(M4 za mape sa vise pucanja na malo vecim udaljenostima,druge za blisku borbu ali samo one za koje nisam otkljucao sve dodatke i kofernjace) pa sam izabrao MTAR-21.Bogami,bas dobra puska.Inace,omiljena u BF3.Mape su uglavom jad i beda,od 20 moze da se nakupi 5-6 dobrih.Posle BC2 su debelo usrali sa dizajnom i optimizacijom mapa.

Poslije XX igranja Pearl Market mape mogu reci da mi se svidjela. Uopste nije kamperska kako se to na prvi pogled cini.

Mislio sam da od snajperista ili LMG-bipod manijaka s krovova necu moci ni igrati ali stvarno uopste nije tako, sva akcija se ravnomjerno odvija i na krovovima i dole po ulicama.

Ako si na krovu imaces neprijatelje na susjednim krovovima koji ce ti zadavati glavobolje i unositi pometnju u bilo koji plan stekanja + konstantno napadanje i penjanje neprijatelja gore kao i AAV-7A1 AMTRAC koji jednostavno razvaljuje sve pred sobom i unosi dodatnu zanimljivost u borbe.

Ako si dole na ulicama tu stvari postaju prilicno zanimljive jer je pravo urbano ratovanje sa mnogo raznih zaklona i vise prostora za neke brze mini-taktike i opet taj AMTRAC koji donosi dodatni balans u mapu i cini sve borbe zanimljivijim.

Dobra mapa, stvarno dosta dinamicna, prvenstveno orijentisana na pjesadiju i ratovanje u zestokim urbanim uslovima. Treba malo vremena dok se ne pohvataju sve ulicice i prolazi ali poslije je milina igrati.

Uz Propaganda super mapa ovog DLC-a, ostale dve su bezveze stvarno...

Skinuo sam dlc i nisam ni probao. Sada cu ponovo sve da poskidam pa da probam. Potpuno sam se vratio na bf3 tdm.

Kakvo djubre od LDC-a. Ne znam da li moze gore.

Market je COD. Cistokrvni COD. Velicina je za 64 igraca. Svedi na 6v6 i smanji mapu i dobit ces ciste COD partije. Odvratna je. Lutas bezglavo dok ti neko puca u ledja bez ikakve taktike ikakvog smisla.

Propaganda valja a ostale dvije nisu vrijedne spomena. Ono je totoalno bezidejno pravilo. Bez ikakve volje. Epicentar sam pljuvao kako je mala ..haha, epicentar je remek djelo za ovo. Nema šta. Htjeli su navuci COD igrace, navukli su ih. Broje vi ne lazu. Zasto bi pravili nesto drugo:

http://www.mediafire.com/convkey/f5f8/xads4qqqsgv6asofg.jpg

Metro i locker. Ubise se ljudi igrajuci.

Ne treba ni cuditi kvalitet obzirom cime se oni bave:

[youtube]tY5_ugdSqwE[/youtube]

Dan Brown lvl 1, noob.

Jim-Carrey-Be-Strong-Dumb-and-Dumber.gif

Vrh Dno