Šta je novo?

Battlefield 3

Kako ne postoji na imam 2.0 kd radio na PC-u :p

ajde vi lepo provezbajte team-play pa mi javite kad budete bili spremni posto i ja planiram da uzmem :d

Nemoj da planiras nego uzimaj, igra je perverzna :) TDM rulez! :D

igrao sam SP na PC , i iako je kampanja prenapaljena , stoji ono sto si ti rekao gore - grafika i zvuk izuvaju a svidja mi se i recoil , malko vise trese nego u BC2 (mada bi mozda drukciji osecaj bio sa joypadom). Multy mogu samo da mislim , ali moram da vidim kako stoji stvar sa serverima. Jel nisu "stabilni" kao sto su bili u bc2?

Prilicno su stabilni ;)

Marko kakva kampanja pusti to :) Ja nisam diskonektovan nijednom do sad, zakucavala mi je konzola prva dva dana ali od tad nista..

Dodaste li me? :D kaće pičimo?

Ja nisam imao nikakvih problema, do malopre... Naime, poginuo sam i odmah sam se respawn-ovao da bi me zatim neko odmah ubio i prosto mi je to zabola igra. Nije mi se nikakav meni pojavljivao, tako da sam morao da restart-ujem. Ali uopsteno sam prezadovoljan tecnoscu igre, nikakvih problema nije bilo do sada! :)

Niko ne pominje da sad i na DICE serverima za konzole ima "pravila" da se kickuju igrači posle 5 teamkilla. Posle 3 kicka sledi ban (verovatno na tom serveru).

Au sunce ti , €49.34 ! Pa jel vredi ovo cudo stvarno ovoliko!?

49€ vredi. Vredelo je i 43€ na dan izlaska. Ne vredi 7500 dinara koliko kod nas košta. :)

Cek, bre, pa ne moze da bude da kosta bas toliko. Evo prvi sajt koji otvorih, dvd.co.uk iznos je 41.99, doduse bez postarine, ali i bez odbitka VAT-a, sto znaci da bi trebalo da je dosta povoljnije. Gde nadje tu astronomsku cifru?

Mozes da ga kupis preko PSN-a za 50 funti i podelis account sa jos cetvoricom, tako ispadne 1200din po coveku, ko je uzeo za prosli vikend dobio je LE po toj ceni, sada je obican BF3 na PSN-u, ako neko planira da uzme tako rok je do 18.11 kad smanjuju account share sa pet na dve konzole.

Jesi siguran da BF3 sa PSN može da se šeruje? Pošto se PSN nalog sa kog je kupljena vezuje sa samo jedan Origin nalog.

Poslednja izmena:
Cek, bre, pa ne moze da bude da kosta bas toliko. Evo prvi sajt koji otvorih, dvd.co.uk iznos je 41.99, doduse bez postarine, ali i bez odbitka VAT-a, sto znaci da bi trebalo da je dosta povoljnije. Gde nadje tu astronomsku cifru?

Upravo sam tamo i gledao , jer sve zivo sam naruciovao preko njih.

To sto si ti gledao je iznos u funtama a ne u evrima jer ovo je za PS3 a ovo za PC.

@Zmay - gde sad da jurim jos 4-oricu a i to share-ovanje mi je malo ..klimavo :p

Niko ne pominje da sad i na DICE serverima za konzole ima "pravila" da se kickuju igrači posle 5 teamkilla. Posle 3 kicka sledi ban (verovatno na tom serveru).

Aha, samo na njima i igram :)

@ markomaniax

Zar nije jeftinije malo, barem na Shopto? U svakom slucaju vredi koliko god, ovo ce se igrati 2 godine minimum..

U pravu si. Nikad nista ne gledam u evrima, jer je svrsishodnije, odnosno isplativije da se plati u funtama, bar je bilo, tako da sam prevideo da neko barata iznosima u drugoj valuti. Uglavnom, sta znam, takav aktuelni naslov mora da kosta, pa valjda i vredi 35+ funti za one koji zele da ga igraju odmah...

Naravno da sam siguran, tako i igram BF3 na PS3, tj i ne igram jer sam vise na PC-u ali radi, ja sam se prvo plasio da ce doci i neki MP code pa ce svima raditi SP a samo jednom ko iskoristi taj kod i MP ali nije tako. Skinuo sam BF3 sa naloga koji je deljen a posle pustio igru sa mog naloga, sam se ulogovao na battlelog preko moje e-mail adrese i radi. Jedino sto sam primetio da mi u spisku vojnika na battlelogu stoji samo PC verzija, nekima u listi stoji i PS3 i PC ali nije ni bitno.

2~3 evra manje mi nista ne znaci jer je za igru neki moj gornji limi 40ak evra (narocito zato sto znam da cem u cena pasti debelo za mesec~dva) + sto mi iz nekog razloga zabranjuje login na shopto , iako sam se obracao administratorima sajta , koji su me kulturno odje*ali porukama "da bi trebalo da bude sredjeno u narednih par sati do par dana".

Odlucicu u narednih par dana definitivno.

Slicnog smo stava po tom pitanju. S druge strane, verovatno je jedina sansa da se pika s nekim od ljudi s foruma ako se nabavi sto pre, odnosno u blizoj perspektivi. Odranije mi deluje da za vecinu igara bude princip - pocetna euforija, djuska se, djuska se, pa onda primedbe, zamerke, razocaranje i kraj. Nikad ranije nisam bio deo masovnog pokreta, barem u odnosu na ovu nasu ekipicu, pa me vuce da se napokon prikljucim, a deluje mi da vec sad pomalo kasnim. Pride, kao sto si napisao, ni ja vec dugo nisam nabavljao neku igru neposredno po izlasku, odnosno uz takoreci punu cenu i sad mi sve to izgleda kao znacajan izdatak, iako je gotovo duplo jeftinije nego u domacim maloprodajama. Otkad ne narucujem sa ShopTo-a, a to je vec nekih godinu i jace, uglavnom sam uzimao one igre koje do tad vec zavrse na debelom popustu.

Inace, njihova tehnicka podrska je i po mom iskustvu jedna od ubedljivo najgorih. Koliko su po nekim drugim parametrima dobri, toliko su na tom polju ocaj.

Sve u svemu, baceni smo u dilemu ;).

Moguce je da ce dati neki popust u Bozicnom periodu, a i mnoge cene vrlo brzo krenu da klize nadole, medjutim, ipak je svez naslov i sigurno prodaja ide dosta dobro, tako da je pitanje koliko ce i da li ce pasti... mozda bar na nekom sajtu.

Slicnog smo stava po tom pitanju. S druge strane, verovatno je jedina sansa da se pika s nekim od ljudi s foruma ako se nabavi sto pre, odnosno u blizoj perspektivi. Odranije mi deluje da za vecinu igara bude princip - pocetna euforija, djuska se, djuska se, pa onda primedbe, zamerke, razocaranje i kraj. Nikad ranije nisam bio deo masovnog pokreta, barem u odnosu na ovu nasu ekipicu, pa me vuce da se napokon prikljucim, a deluje mi da vec sad pomalo kasnim. Pride, kao sto si napisao, ni ja vec dugo nisam nabavljao neku igru neposredno po izlasku, odnosno uz takoreci punu cenu i sad mi sve to izgleda kao znacajan izdatak, iako je gotovo duplo jeftinije nego u domacim maloprodajama. Otkad ne narucujem sa ShopTo-a, a to je vec nekih godinu i jace, uglavnom sam uzimao one igre koje do tad vec zavrse na debelom popustu.

Inace, njihova tehnicka podrska je i po mom iskustvu jedna od ubedljivo najgorih. Koliko su po nekim drugim parametrima dobri, toliko su na tom polju ocaj.

Moguce je da ce dati neki popust u Bozicnom periodu, a i mnoge cene vrlo brzo krenu da klize nadole, medjutim, ipak je svez naslov i sigurno prodaja ide dosta dobro, tako da je pitanje koliko ce i da li ce pasti... mozda bar na nekom sajtu.

Nemoj da brines, domaca ekipa ce ovo igrati dugo, kao sto se i BC2 igrao do dana dolaska BF3......

Evo i ja da potvrdim, uzeh preko share... Dobio sam LE verziju! :)
Jedino sam se smorio dok nije skinuo 13 GB... :d

Zavisi od same igre, ali BC/BF se vec smatra 'proverenom' igrom pa ce se igrati dugo, kao sto se i BC2 igrao.. Ja sam sa MW2 imao tu euforiju u pocetku pa sam posle shvatio da to ipak nije za mene...

Dobro, dobro, nemoj posle da bude ovo-ono :). Drzim vas za rec ;). Oglasicu se kad nabavim svoj primerak igre i koliko-toliko udjem u stos. Ne leze mi bas te moderne pucacine, utoliko pre sto se vec dve godine i malo vise "macujem" s Drugim svetskim ratom.

WWII tematika mi je gotivna za kampanju ali ovako kad pucam nekog u facu online ne mogu da se uzivim ako nije sadasnjost :)

Ljudi dodajte me na PSNu... smorih se malopre sa kakvim likovima sam igrao! -.-

Lik uzme tenk i uleti sa njim u vodu, poludeo sam! Ili jos gore, uzme neko heli i bleji u vazduhu...juri neki jet...tu samo padobran pomaze...

Konacno sam skakao sa stene, koliko je ono dobro, bez padobrana do poslednjeg trenutka :D

Nazad
Vrh Dno