Šta je novo?

Battlefield 3

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
[YOUTUBE]-7gG1P9d6_k[/YOUTUBE]

Jesen 2011.

Stvarno puno otkriva ovaj klip:d

March Cover Revealed: Battlefield 3

cov_215_l.jpg

Ja sam bogami opasno nahajpovan :)

Nadam se da ce naci balans izmedju timske igre i pick up and play.. da ne moram u dusu da znam svakog saigraca da bi pobedili..

Uvek ce biti *****a online i sve ih je vise jer im igre bez kazne dozvoljavaju da se tako ponasaju. Fora je sto pola igraca su balavurdija koja ne bi ni smela da igraju BC2 i jos mnoge igre.

Izvolte preorder: :)

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO GAMES/PS3BA15-Battlefield 3 Limited Edition.html

Ja sam je vec stavio jer stvarno mnogo ocekujem od ove igre, do tad cu se zezati sa BC2 i mozda KZ3 sa 10 max igraca na mapi.

Poslednja izmena:
Ideja da te eksplozije bacaju na zemlju mi se jako svidja.. kao i da vise 'osetis' metke, sta god znacilo, nadam se i da misle kada ti nekog pogodis, to je jedna od 'sitnica' koje mi smetaju u BC2.. isti je osecaj kad pucas u coveka ili u zid, to je recimo u COD-u po meni bolje reseno, cuje se blagi zvuk kad pogodis nekog, koliko god bilo nerealno bar daje osecaj da pogadjas nekog..
Ne znam sta da mislim o prone-u i da li je potreban...

Poslednja izmena:
Teaser je vrhunski :)

Dovoljna je ova muzika da bude nikad bolji...
Ja cak vise volim ove verijante nego trailere u poslednje vreme, videcemo sta je kad se priblizi izlazak :)

Muzika je u T2 fazonu... 'like' :)

Poslednja izmena:
Cudan su datum izabrali za launch, tad izlazi i kolotrigerdjuti.
To djubre od igre ce opet 20mil ljudi da kupi.

Pa ok, ja sam za to da EA/DICE rade kao WOW, pa naplacuju igranje...
Imali bi nove mape svakog meseca, ne bi imali cheatere, serveri su ionako dedicated....

***, EA... jace je od njih :)

Za nas koji smo se malo kasnije ukljucili u Battlefield fransizu... Da li je ovaj battlefield 3 nastavak bc2?

Za nas koji smo se malo kasnije ukljucili u Battlefield fransizu... Da li je ovaj battlefield 3 nastavak bc2?

Ne, ovo je nastavak za Battlefield 2, ali ja cenim da ce biti nesto izmedju BF i BC serijala, zlatna sredina.. :) Vracaju se avioni kao i mape za 64 igraca (ovo verovatno samo za PC vazi mada necu mnogo plakati ako na konzolama bude 32 ili 48).

Kakav ce biti multiplejer? Da li ce se razlikovati od bc2 multiplejera?

MAG je pokazao da moze i sa 256 igraca da se igra, a da se nema osecaj krkljanca.
Mislim da bi igra bila odlicna i sa 64 igraca samo ako mape budu dovoljno velike.

Bad Company se moze najednostavnije nazvati spinoff-om Battlefiled serijala.
Na zalost pored CS ni ja nisam igrao nijednu BF igru do BC2.

Kakav ce biti multiplejer? Da li ce se razlikovati od bc2 multiplejera?

Procitaj 3,4 moj post u temi sa linkom, tu su za sada jedini detalji. Ako te vise zanima idi u PC sobu i tamo nadji BF3 temu, jer oni ovo cekaju sa mnogo vecim nestrpljenjem od nas.

Poslednja izmena:
Ja mislim da kad je Battlefield u pitanju da se uvek podrazumeva da se prica o mp-u :) Ja nisam ni upalio kampanju u BC2... Kazem, moje neko predvidjanje je da ce biti nesto izmedju ta dva stila, vece mape od BC2, malo vise komandovanja i timske igre.. Nisam nazalost nikad igrao Battlefield pre BC2, nek oni iskusniji dopisu jos koju o tome sta mozemo da ocekujemo..

Ja mislim da kad je Battlefield u pitanju da se uvek podrazumeva da se prica o mp-u :) Ja nisam ni upalio kampanju u BC2... Kazem, moje neko predvidjanje je da ce biti nesto izmedju ta dva stila, vece mape od BC2, malo vise komandovanja i timske igre.. Nisam nazalost nikad igrao Battlefield pre BC2, nek oni iskusniji dopisu jos koju o tome sta mozemo da ocekujemo..

Igrao sam BF2 na PS2, i zaista je extra......
Posto je BC2 engine, plus iskustvo iz BC2 mislim da ce igra biti vise nego prijatno iskustvo....

Igrao sam BF2 na PS2, i zaista je extra......
Posto je BC2 engine, plus iskustvo iz BC2 mislim da ce igra biti vise nego prijatno iskustvo....

Ovo je nov engine za BF3.

Games using Frostbite Engine

* Battlefield: Bad Company (Frostbite 1.0)
* Battlefield 1943 (Frostbite 1.5)
* Battlefield: Bad Company 2 (Frostbite 1.5)
* Battlefield: Bad Company 2: Vietnam (Frostbite 1.5)
* Medal of Honor (multiplayer only) (Frostbite 1.5)
* Battlefield 3 (Frostbite 2.0)

BF2 na PS2?

Po nekim informacijama konzole će imati 24 igrača.

Odlicni :) Ako dobro vidim ovo je prigusivac na pusci.. fak jea :)

Nema nikakve veze. BF2 je multiplayer only

New Battlefield 3 Details

After much stalking of Alan Kertz, senior gameplay designer at DICE over digital networks such as Twitter, we’ve been able to gather tidbits of info on Battlefield 3 that haven’t been covered elsewhere. Read on for the bullet list!

* Prone will be on all 3 platforms, not just PC
* Dolphin Driving/Dropshooting will not work.
* Spotting (in its BC2 incarnation) will be making a return
* While the PC version will have up to 64 player online matches, the number is limited to 24 on consoles
* There will be a friendly fire option, turned off by default
* Knives and dogtags will return
* There will be no ziplines or grapple hooks
* There will be bullet drop, but “Doesn’t work the same as BC2 though, it’s a much deeper system.“
* No tracer darts

This all comes in addition to the stuff we already know. The game will be taking you to varied locales such as Tehran and New York. Jets and aerial combat will be making a return. The engine that the game is running on is Frostbite 2, which boasts unparalleled destructibility and (at least on the PC) deferred rendering. There will be a singleplayer and co-op campaign.

There will be more info on the game in the next issue of Game Informer, and we hope to have a better look at the game at this year’s E3.

Battlefield 3 is slated for release later this year on the PC, PS3 and Xbox 360.

Kako kog djavola skinuti Apace ?!
Bice jos vise snajpera zbog prone.
Bolje ce ovo mozda uzeti za PC...

Nazad
Vrh Dno