Šta je novo?

Battlefield 3

Mislim da se dobije G3A3 i ak ose ne varam onaj jedan pištolj. Imas na battlelogu pronadji sta sve otkljucava co-op.

Dali ima neka fora kako fragovati na Gun Masteru sa M320 a da nije spamovanje i cekanje da 'tard naleti na granatu?
Primecujem da se ljudi zadrze oko 30-60 sekundi na ovom djubretu od oruzija, dok meni treba bar 3-5 minuta dok neko ne nasedne :mad:

pa ako igras kao ova babetina sa snimka nije ni cudo sto ne moze vola da ubode.. mi smo fragovali sa smoke-om, sa granatama igraju bash spam botine..

Koliko znam, admini mogu izabrati koja ce oružja biti u gunmaster modu, zasto igrato tamo gdje je M320 LVG in the first place ?

Jel postoji neka fora da se kupe DLCovi za manje para od onih na originu? Imam "klot" verziju koju sam dobio uz humblebundle pa bih da dokupim samo DLCove ali izgleda da se ipak isplati vise da se kupi premium koji moze da se nadje za oko 15$ koliko sam video i u njemu se nalaze svi DLCovi?

Malo je nelogicno da igra sa svim dodacima kosta 15$ a svaki pojedinacni DLC 10$?

Spustili su cijene skroz ali eto, ne mozes sad' da zacijenis 2$ DLC. Neke igre koje su stare par godina znaju da drze cijenu od 20€ itd..

Jel postoji neka fora da se kupe DLCovi za manje para od onih na originu? Imam "klot" verziju koju sam dobio uz humblebundle pa bih da dokupim samo DLCove ali izgleda da se ipak isplati vise da se kupi premium koji moze da se nadje za oko 15$ koliko sam video i u njemu se nalaze svi DLCovi?

Malo je nelogicno da igra sa svim dodacima kosta 15$ a svaki pojedinacni DLC 10$?

Bio do juče premium za 15$ na Amazonu

Kupio! :banana: ko igra neka me doda na originu: milanche018 pa da se kundačimo. ,)

Ma to sam rekao cisto onako da se prisetim starih dobrih vremena kada se kundačilo. :guitar:

Bzvz je sada kupovati igru, posle 2 godine, kada je skill kod mnogih (mene :D) na zavidnom nivou -.-

Ima li nekog da još uvek igra? Ja sam moj BF3 nalog prodao pre godinu dana skoro, i igrom slučaja večeras dobijem key mufte. Verovatno ću ga opet igrati, samo me zanima kakva je situacija sa čiterima?

Ima li nekog da još uvek igra? Ja sam moj BF3 nalog prodao pre godinu dana skoro, i igrom slučaja večeras dobijem key mufte. Verovatno ću ga opet igrati, samo me zanima kakva je situacija sa čiterima?

Po nekima ih nema. A koliko ja razumem ti igraci jedine citere koje primecuju su oni koji udju u server i ubiju ceo tim sa ammo boxom ili stoje na nosacu aviona i ubijaju sa full auto LMG-om.

Po meni, i jos nekim ljudima sa kojim sam igrao poslednjih par meseci, conquest sever od 64 igraca, minium po 3 cheatera sa obe strane. Wallhack, Aimbot, Radar itd. Jet piloti vehicle aimbot (koji postoji i nemoj da te neko pravim ludim da ti prica bajke kako ne postoji) unistavaju sve i svakoga za 0.5 sekundi. Otprilike se pojavi jedan takav u svakoj drugoj partiji.

Poslednji XP boost vikend punckbuster, koji inace uhvati samo free hakove i to one koji su zastareli, uhvatio je oko 600 igraca za 72 sata.

Ja sam drugi put batali igru i ovaj put zauvek. BF4 cu da igram betu ali kupovati igru necu. DICE i EA jednostavno boli dupe sto ljudi hakuju i ako slucajno nekoga uhvate obrisu im stats. A onda likovi samo jos vise hakuju da bi povratili stats.

Pffff.... Tako sam i mislio. Verovatno cu onda samo singleplayer da provrtim jos jednom da me mine zelja. Cisto dok na BF4 beta ne stigne....

pa sve zavisi od servera do servera, negde ih ima negde nema, negde smetaju negde ne smetaju

kao i u svakoj drugoj popularnoj FPS multiplayer igri (sta vise daleko od toga da je neigrivo, ili da ne mozes naci dobar server po tom pitanju)

Cao saborci, stigao Zdravko Colic :D juce sam kupio BF3 u game-s u Uscu I nisam pukao mnogo, "samo" 2999din :p dogurah nekako do drugog levela I iskreno, sto se zabave tice ovo je najlepse ulozenih 2999din :D prvi utisci sto se tice MP-a (SP sam presao jos kad je igrica izasla tj narodna verzija) ja sam odusevljen, sve je super, ali jos se navikavam na asistencije I pomaganje drugima, I nije mi lako :) nisam uspeo da nadjem nijedan nas server, sto je trulo, al sta da se radi, takav zivot, ipak su tu ameri I nemci... Nego koji mod najvise volite ?? Ja trenutno Conquest, ali ni DM nije los, kad hoces samo da se raspucas :D I da, dodajte me, mislim ovi sto su jos uvek aktivni http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/hjslmnjk/stats/353649511/pc/ nick mi nije neki, jer kad sam pravio Origin nalog, nisam bas razmisljao o igranju MP neke ovakve igrice, a ne mogu da promenim jer ne znam Security question :/

Za 3000RSD si na netu mogao da kupis BF3+Premium i jos da ti ostane 1000RSD viska.

Za 3000RSD si na netu mogao da kupis BF3+Premium i jos da ti ostane 1000RSD viska.

Ja sam prvenstveno otisao da kupim Skylanders za PC, tj da iskesiram 4000din, ali kad sam otisao do rafa na kom su sve PC igre nisam mogao da odolim, tj ne znas koju pre da uzmes :D ma sta ce mi premium, I ovaj obican je super :) a ionako mi ostalo 1000din viska pa sam kupio I duks :D

Marko bitno je da si ti zadovoljan, kupićeš i premijum polako kad se navučeš

Marko bitno je da si ti zadovoljan, kupićeš i premijum polako kad se navučeš

A sta donosi premium osim nekih oruzja I dogtagova ??

@Kikibgd pa bas taj fazon xD celu noc, kao jedva cekam da kupim skylanders, kad *** ugledah BF3 I povuci potegni, ma nek ide zivot I uzeh BF3 :D

Gomilu mapa... to je i najbitnije... vredi svaki $$, posebno sad kad je cena smesna (ljudi su davali po 120e za LE+PE)...

Bas kako kaze mare gomila novih mapa i nova vozila dozivljaj je potpun i svakako ti neće biti žao para.

@Mare Pa nista onda, skupljamo pare, pa na zimu ili tako neki period da se uzme nesto dodatno, ali za sada ja sam prezadovoljan I "obicnim" izdanjem, ionako igram najvise metro mapu, grand bazzar I caspian border, mada sam probao I onu sa pristanistem, ali mi je smorna :p nego koji mod igre najvise volite ?? Ja za sada conquest, posebno jer sam engineer pa svima dajem municiju I dobijam poene tj mnogo je organizovanije, nego npr DM gde igra vise lici na CS 1.6 samo sa lepsom grafikom, a iskreno nisam bas neki vrhunski pucac, ali evo drugi dan igranja I vec sam 4-ti level, mada najvise zahvaljujuci poenima na davanju municije I assist killova :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno