Šta je novo?

Battlefield 3

Meni je jako lose sto ova igra nema mogucnost ignorisanja servera, time bi se olaksalo mnogima. Ako admini ne vode racuna lepo izadjes sa servera i ignorises server iz search liste, ako je uvek velik ping i ne izbace tog ko remeti ili je do samog servera lepo ignorises server. Kroz par meseci igranja lepo ces sebi profiltrirati gde ti je ugodna i postena igra.

Sta je ovo svi vi igrate a nikog online.... Ajde neki squad organizujemo

Sta je ovo svi vi igrate a nikog online.... Ajde neki squad organizujemo

Pa ne igramo u isto vreme.
Ja npr. najcesce petak, subota i nedelja posle 7,8 kad ima dosta igraca i dosta punih servera. Radnim danom retko, ako igram onda je to posle 7,8.

Ja vidjam likove koji imaju auto flare za chopere. Stanem na neko uzvisenje i cekam sa mobile AA, drzim ga na nisanu 8 sekundi i opalim. Medjutim, cim opalim rakete eto njegovog flare-a. I to svaki put.
Video sam par likova koji to imaju, nema sanse da ima kameru na zadnjem delu attack chopera.

u mobile AA, kada nekog lockujem, pucam samo jednu raketu, on izbaci flare ili sta vec ima, onda posle par sekundi i drugu, koja ga u vecini slucajeva pogadja

u mobile AA, kada nekog lockujem, pucam samo jednu raketu, on izbaci flare ili sta vec ima, onda posle par sekundi i drugu, koja ga u vecini slucajeva pogadja

Rakete na AA skoro i ne koristim jer ako mi se choper ili lovac vec priblizio na lock, obaram ga topom u velikoj vecini slucajeva. Eventualno ako je blizu iznad mene izbacio kontramere jer ga je neko jurio ili napao.

Poslednja izmena:
Takodje gotovo uopste ne koristim rakete, sa gunom na LAV-AD mogu da ga uspesno gadjam skoro preko cele mape, dok sa onom raspalom Tunguskom tek na daleko blizoj distanci.

Što se čitera tiče ima ih svuda, u svakoj igri, negde više negde manje, zavisi od dosta od sreće( i koliko igrate naravno).
Naleteo sam par puta, neki su bili baš očigledni, ubijali su iz baze sa nožem,defibrilatorom, i sličnim glupostima, i to "jednom opali" pobije pola tima....
Jednostavno premeniš server i đuskaš dalje

Meni se pre neki dan pojavio jedan na BFBC2, ajd' sto skida jednim metkom sa kilometra, nego jos usred igre i reklamira "proizvod" na chatu..."Wanna own? Visit www.cheatmarket.com "

Jel ima neki kvalitetan server za BC2, moze i original?

Rakete na AA skoro i ne koristim jer ako mi se choper ili lovac vec priblizio na lock, obaram ga topom u velikoj vecini slucajeva. Eventualno ako je blizu iznad mene izbacio kontramere jer ga je neko jurio ili napao.

ja sam mislio da se prica o onom mobile AA koji je dosao u end game, dzip sa raketama :) greska
na lav ili tunguski samo topovi :)

Jel mozda ima zaintersovanih za neki ''teamplay veceras''? Nisam igrao neka dva meseca pa sam malo van forme :D. Pozeljno bi bilo da imate mikrofon/headset za komunikaciju :)

Dva meseca?Ja odem na more desetak dana,posle ne mogu da se sastavim na bojnom polju,a ti...:p

^^ Ha Ha, isti slucaj, prsti su mi usporeni ne stignem dva puta da kliknem misem a da ne poginem...

Samo nesto ne verujem da cu skinuti igru ove godine, DL speed na originu mi ne ide ni preko 250 kb/s ( umesto preko 2 mb/s ) ... :D

Kako najlakse uci na server i igrati u istom squadu sa ljudima iz friend liste?

Kako najlakse uci na server i igrati u istom squadu sa ljudima iz friend liste?

Napravis party na battlelogu i udjes u server koji postuje party.(to moras sam da zakljucis kad udjes, ne mozes spolja da vidis)

Poz, da li jos uvek moze da se otkljuca 1911 u obicnom battlefield-u 3?

Google kaze, da trebam da se registrujem na EA Gun club-u (koj ne postoji vise) ili da se registrujem na nekoj drugoj Battlefield igri (uradio i to, ali jos uvek se nije ulockovao).
Znam da ima u end game-u, da se otkljuca sa svim dodatcima, ali nemam taj DLC.

Hvala unapred :).

Mislim da moras da pitas one likove u supportu ili tako nesto.

Neko to mora da ti otkljuca jer gun club kako sto si video ne postoji vise.

^
E, hvala! Pitao i dobio odgovor da, pored toga sto moras da se registrujes za te free igre, moras i da odigras koju :).

Problem solved!

[YOUTUBE]pvlLu6AYnjo[/YOUTUBE]

Kraj je epic.. nasmija me.

general100 pojavljivanje je uvek odlicno odradjeno... :)

Hteo sam da predjem co-op na svim tezinama ali je nemoguce naci nekog igraca. Jel to neki problem do servera ili ljudi ni ne igraju co-op?

Razlog je u sustini manjak igraca. Probao sam da se konektujem i sa m8 ali ne ide. Stoji zapucano a kada izadjemo obojica jednog drugog vidim da smo u co-op zajedno.
Jel se u co-op otvori nekoliko oruzija? Posto vidim da cekam neku pusku za par hiljada poena. Jel se dobije jedna ili vise?

Nazad
Vrh Dno