Šta je novo?

Battlefield 3

Bas kako kaze mare gomila novih mapa i nova vozila dozivljaj je potpun i svakako ti neće biti žao para.

Sto hajpujete ljude toliko pomislili bi ludilo.. Ja nisam mogao da odigram Alborz Mountain sa 30 ljudi po samom izlasku a mogu sad tek da zamislim.. Sacekajte BF4.

Sto hajpujete ljude toliko pomislili bi ludilo.. Ja nisam mogao da odigram Alborz Mountain sa 30 ljudi po samom izlasku a mogu sad tek da zamislim.. Sacekajte BF4.

Čovek je oduševljen bf3 prema tome sigurno i ostali delovi će mu se svideti, a što se tiče bf4 puno je para za ono što nudi prema onome šta sam imao prilike videti.

Čovek je oduševljen bf3 prema tome sigurno i ostali delovi će mu se svideti, a što se tiče bf4 puno je para za ono što nudi prema onome šta sam imao prilike videti.

Koliko sam video po netu, jedina prednost BF4 je to sto je da kazemo noviji, ali ima skoro isti engine, tj grafika nije mnogo bolja u odnosu na BF3, I naravno novi campaign (to se odigra cim izadje igrica :d) I nova oruzja I vozila, ali sto se mene tice I BF3 je za sada dovoljan, a BF4 kupujem cim bude izlazio BF5, haha :D

hteo bi da kupim bf3 premium edition, ako moze savet koji sajt je najbolji za to, koristim rajfajzen internet karticu, hvala

hteo bi da kupim bf3 premium edition, ako moze savet koji sajt je najbolji za to, koristim rajfajzen internet karticu, hvala

'de si ti bio kad je kostao 5$ na humble, doduse bio standard... probaj na allkeyshop. com ... ja sam video da su jeftini ali nisam narucivao jer nisam imao kesa na kartici...

Pozdrav

Prilikom pokretanja bf3 iz origina otvara mi se battlelog u internet exploreru.Kako da promenim da otvara battlelog u google chrom-u(on mi je default browser)?

BokiNB, uvek mozes prvo Chrome da otvoris i idi na battlelog. Cim kliknes da pristupis odredjenom serveru, Origin se sam pali i pokrece BF3 direktno.

G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW

ko god nema BF3 neka aktivira, moze vise ljudi, nije samo za jednu aktivaciju kljuc

Poslednja izmena:
Nabaavio sam kljuc za bf3 preko origin-a I imam jedno pitanje.Skidao sam igricu stigao do nekih 90% 18gb zamrzne mi se komp,problem sa napajanjem.Resetujem ga ja udjem u origin kada vidim ne nastavlja download,a jos uvek ga ima na hardu.Izadjem ja iz origina kada vidim nestade bf3 sa harda :(.Da li neko zna do cega je problem I ako mi nastavi ovako skinucu bf3 kad kupim napajanje.

Uzeo sam igru pre par nedelja, jos nisam imao priliku da je igram. Imam pitanje vezano za ove kit-ove koji su na prodaju u Origin store-u. Za ovaj assault kit-da bih imao npr defibrilator, moram li da kupim kit, ili mogu da ga unlockujem igrajuci SP/MP? Ako mora da se kupi onda su stvarno...nemam reci.

Pa ko je onda lud da ima da po 15 USD za razne packove, a ima ih desetak?

Nemora da se kupi, sve iz kit-ova možeš otključati poštenim igranjem ;)

E al ovi danas hoce instant;), bez muke:)

Onda nije ni cudo sto zaginem 3x dok ubijem jednog protivnika, svi imaju bolju opremu. Ovde onda nema nub/veteran, kad veterani znaju mape+imaju bolju opremu, i da si vestiji od njih, proci ces losije.

Ma koja crna oprema, sve što ti treba može da se otključa za par dana igranja

SympathyChan sam na Originu, nisam puno pikao, al' ako neko ima ovde da i dalje pika, posebno ovi niži leveli, neka dodaju.

Moze li neko u kratkim crtama da mi objasni sta mi je sve potrebno da bih igrao bf3 online?Zbunjuju me ti origin nalozi,key...HVALA PUNO!!! :)

Skineš Origin, kupiš BF3, daju ti ključ, koji aktiviraš u Originu, onda ti se pojavi sličica BF3 na tvom Origin profilu, odatle skineš igru i klikneš play. A, delili su besplatno BF3, sad ne znam da li to još uvek važi.

Sto ne kazes da si tamo ;)
Inace, da li postoji cheat da te ubiju kroz zidove ili je to los net code?

Skineš Origin, kupiš BF3, daju ti ključ, koji aktiviraš u Originu, onda ti se pojavi sličica BF3 na tvom Origin profilu, odatle skineš igru i klikneš play. A, delili su besplatno BF3, sad ne znam da li to još uvek važi.

A jel moram da imam kreditnu karticu ili sta?Ne razumem se bas zato pitam...A na oglasima prodaju npr. Battlefield 3 Standard - Origin account,da li to znaci da ja treba samo da skinem igru i da ce mi raditi?Naravno preko tog account-a..

Vrh Dno